Hvordan dekorere en bryllupsbil med egne hender: nyttige tips

Hvordan dekorere en bryllupsbil med egne hender: nyttige tips
Hvordan dekorere en bryllupsbil med egne hender: nyttige tips
Anonim

Siden antikken, da folk fortsatt kjørte vogn, ble bryllupskjøretøyer dekorert med bjeller, blomster og bånd. I vår tid har praktisk t alt ingenting endret seg, bortsett fra det faktum at i stedet for bjeller, høres bilhorn nå. Og hvordan dekorere en bil til et bryllup med egne hender? La oss nå prøve å finne ut av det.

hvordan dekorere en bryllupsbil
hvordan dekorere en bryllupsbil

Bilen til fremtidens familieoverhode er vanligvis laget den vakreste og mest pretensiøse. Brudens "vogn" skal se ikke mindre beskjeden ut. Gjestenes biler er vanligvis dekorert mer beskjedent, for dette bruker de et lite antall ballonger og bånd. Du kan dekorere bilen til bryllupet med bånd, buketter med friske blomster, ballonger og alle slags klistremerker. Bånddekorasjoner regnes som de mest tradisjonelle. Farger bør velges lyse, saftige. Blå, rød, oransje, grønn, rosa - absolutt hvilken som helst farge kan brukes når spørsmålet oppstår om hvordan du kan dekorere en bil til et bryllup med egne hender. Når du kjøper bånd for å dekorere hetten, må det huskes at lengden deres skal være mer enn nødvendig, omtrent 2 ganger. Dette vil sikre en god passform på panseret.

Hvis du pynter en bryllupsbil med bånd, blir den veldig vakker og stilig.

En stor bukett blomster kan festes til panseret eller bagasjerommet. Hovedsaken er at den ikke blokkerer førerens sikt. Det er verdt å være spesielt oppmerksom på å sørge for at alt er sikkert festet, slik at vakkert dekorerte biler vil glede øyet gjennom hele ferien og ikke ødelegge bryllupsbildene med utseendet.

dekorere bil for bryllupsbilde
dekorere bil for bryllupsbilde

Plysjleker kan også brukes til dekorasjon. Det kan være bjørner, kaniner, hjerter, ekorn eller vanlige dukker. Det viktigste er ikke å gjøre utseendet til bilen klønete, alt skal være med måte. Hvis du overdriver, vil det i det minste se morsomt utVanligvis er det bare brudgommens bil som er dekorert med ringer. De kan velges i en rund form eller i form av hjerter, dekorert med bånd eller naturlige blomster.

dekorere bryllupsbilen din med bånd
dekorere bryllupsbilen din med bånd

Hvordan dekorere en bil til et bryllup med egne hender ved hjelp av blomster? Meget lett. De kan festes både individuelt (for eksempel for å "kaste" panseret på bilen), og i komposisjoner. Blomster ser vakkert ut i kombinasjon med bånd. Hovedregelen som må overholdes er å ikke feste friske blomster til radiatorgrillen til en bil. Fra den løpende varmen fra motoren vil blomstene miste sitt vakre utseende i løpet av få minutter. Også i vintersesongen er det bedre å ty til hjelp av kunstige blomster. I varmen er det tilrådelig å feste en spesiell floristisk svamp dynket i vann til plantens stilk. Og ved holdeplasser, be sjåføren om å spraye blomstene med en sprayflaske. Det er mange alternativer for hvordan å dekorere en bil for et bryllup. Bilder av noen av dem er gitt i artikkelen. Når du forbereder en bil for et bryllup, kan du ty til å bruke klistremerker. De bestilles enkeltvis eller kjøpes ferdige. Utvalget av klistremerker er enormt. Vakre bekjennelser og kjærlighetsord, hjerter, ringer, glass champagne. Men ikke lim over hele bilen med dem, bare ett klistremerke på hver side er nok. Bilen kan også draperes med tyll eller sateng. Vanligvis lages draperi på panseret eller bagasjerommet på en bil. En integrert del av bryllupsinnredningen kan betraktes som en dukke plantet på panseret. Noen ganger byttes den ut med et par duer, men den mest tradisjonelle er en dukke i russiske klær.

Så du skal ikke ha noen problemer med hvordan du kan dekorere bryllupsbilen din med egne hender.

Anbefalt: