Vibrerende kule: anmeldelser, operasjonsprinsipp
Vibrerende kule: anmeldelser, operasjonsprinsipp
Anonim

Mange av det rettferdige kjønn drømmer om en vibrator, men er ikke klare til å kjøpe en stor enhet umiddelbart. Den ideelle løsningen i dette tilfellet er et intimt leketøy k alt "vibrasjonskule". Anmeldelser om henne sier at hun er en miniatyrkilde til glede. Kvinner som allerede har prøvd denne enheten på seg selv, hevder at uvanlige følelser og sensasjoner også kan oppleves ved bruk av den.

Hva er en vibrerende kule?

The Vibrating Bullet er et erotisk «voksenleketøy». Utad ligner den en vanlig kule, derav navnet på enheten. En funksjon ved enheten er at den ikke bare er egnet for å stimulere følsomheten til kjønnsorganene, den kan brukes på nesten alle deler av kroppen.

I de fleste tilfeller brukes den vibrerende kulen sammen med andre intime leker, ettersom den følger med. Imidlertid kan hver dame kjøpe en slik enhet separat. Alle modellene har et batteri, for eksempel batterier eller en akkumulator.

Typer beskrevne enheter

Anmeldelser av vibrerende kuler indikerer detblant utvalget av slike leker kan det skilles mellom et bredt utvalg av ulike modeller.

  • Utstyrt med en stropp designet for å stimulere den kvinnelige klitoris. Denne modellen kan festes til hoftene.
  • Produkter som følger med fjernkontrollen. Deres funksjon er at de enkelt kan kontrolleres på avstand, noe som er veldig uvanlig og praktisk. Tross alt er enheten aktivert hvor som helst.
  • Enheter som er kompatible med mobiltelefoner. Tilkoblingen utføres ved hjelp av bluetooth-kanalen gjennom en spesiell applikasjon. Dette gjør det mulig å lage dine egne vibrasjonsmoduser eller inkludere eksisterende programmer. Noen modeller kan bevege seg i takt med musikken. Før du bruker denne typen vibrerende kuler, må du studere instruksjonene.
  • Vibratorer som inneholder den beskrevne ministimulatoren. Enheten er ideell for å få seksuell frigjøring. Kan brukes av både kvinner og menn.

Anmeldelser av kvinner om vibropoolen sier at enheten tiltrekker dem med sin allsidighet. Den har en oval form og har en stimulerende effekt på enhver erogen sone.

Hva bør du vite?

hvordan bruke vibrator
hvordan bruke vibrator

Vibratoren er en miniatyrvibrator, så ikke forvent at den har en utrolig form eller stor størrelse. Denne fasjonable leken er veldig behagelig å bruke, og er derfor etterspurt blant damer i alle aldre.

Mange av det rettferdige kjønn har erotiske leker i arsenaletnemlig vibropulser, og ikke tradisjonelle vibratorer. Og alt fordi de får mer glede av miniatyrstimulerende midler.

Når du kjøper en ekstern enhet, bør du studere de vedlagte instruksjonene nøye og gjøre deg kjent med fjernkontrollknappene. For kvinner som ønsker å spare penger, anbefaler eksperter å ta hensyn til de modellene som er utstyrt med en kablet fjernkontroll. Det skal imidlertid forstås at den trådløse enheten er utstyrt med flere forskjellige funksjoner.

Når det gjelder materialer, er vibrerende kuler laget av metall, plast og lateks. Materi altypen spiller ingen spesiell rolle, det viktigste er at brukeren under det seksuelle spillet føler seg komfortabel og ikke har allergiske reaksjoner.

Kvinner som hovedsakelig opplever klitorisorgasme, bør foretrekke modeller utstyrt med spesielle tilleggsutstyr for å stimulere den tilsvarende sonen.

Måter å bruke den vibrerende kulen

vibrerende kuler med kontroll
vibrerende kuler med kontroll

Anmeldelser av det vibrerende bassenget blant kvinner antyder at denne enheten kan brukes i forskjellige retninger av hovedformålet.

  • For stimulering av brystvorten. Dette fører til eksitasjon av damen og oppvåkning av hennes seksuelle appetitt.
  • Sammen med en oppblåsbar dukke, som tillegg. I dette tilfellet plasseres enheten på et "interessant" sted for å stimulere penis. Dette resulterer i intens nytelse.
  • I prosessen med seksuelle spill, både under forspill og direkte under seksuell kontakt.
  • Bprosessen med å påvirke klitorissonen, noe som vil gi en kvinne en uforglemmelig opplevelse. Du kan bruke enheten sammen med en partner eller på egen hånd.
  • En vibrerende kule for menn brukes også av kvinner under oralsex for å forsterke følelsene til en partner. Representanten for det sterkere kjønn vil definitivt sette pris på kvaliteten på stimulering ved hjelp av enheten.

Hvordan bruke en vibrerende kule utstyrt med en fjernkontroll? Leken plasseres i det intime området, under badebuksene. Den aktiveres eksternt ved behov. Enheten lager ikke lyder, noe som gir den fordelen av å være usynlig for andre.

Hvordan velge en vibrerende kule å dele?

Først og fremst må du være oppmerksom på om fjernkontrollen følger med modellen og om den er utstyrt med ledning. Det er bedre å foretrekke et vibrerende basseng med kontroll og snor, da det kan brukes trygt selv under anale spill.

Det er også viktig å velge en enhet av god kvalitet fra en pålitelig produsent. Det skal være behagelig å ta på, glatt. Vel, hvis enheten har et stort antall programmer. Den lar deg ikke kjede deg.

Fordeler med den vibrerende kulen

vibrerende kule for menn
vibrerende kule for menn

Takket være bruken av en så interessant enhet, ble det mulig:

  • ikke bruk for mye tid på forspill - både kvinner og menn vil bli tent like raskt;
  • diversifiser sexlivet ditt og gjør dine elskede fantasier til virkelighet;
  • få ekte glede.

Lekekostlav, på grunn av dette, sammen med sin utmerkede kvalitet, vil den ta en stolt plass i arsenalet av intime enheter for hver kvinne.

Feelings

vibrating bullet anmeldelser kvinner
vibrating bullet anmeldelser kvinner

Takket være vibrasjonsbølger vil enheten gi brukeren utrolige hyggelige følelser. I bruksprosessen er det en følelse av at nytelsen sprer seg jevnt over hele kroppen.

Enheten er designet for å gi brukerne det høyeste punktet for nytelse. Det bidrar også til utviklingen av en kvinnes sensualitet, seksualitet og selvtillit. Det er svært viktig at bruken av enheten bidrar til å styrke skjedemusklene, noe som har en positiv effekt på helse og følelser. Selv under klassisk sex begynner damen å få nye opplevelser. Etter vurderinger fra kvinner om vibropulen har mange av dem en vaginal orgasme etter bruk, selv om de ikke hadde det før.

Anmeldelser

hvordan bruke vibrator
hvordan bruke vibrator

Kvinner reagerer positivt på vibropoolen. De fleste av dem bruker enheten alene, eller i seng med en mann. En modell designet for klitorisstimulering fortjener generelt spesiell oppmerksomhet. Damer snakker entusiastisk på forumene om hvordan de lærte å få positive følelser fra intime spill.

Menn snakker også positivt om enheten. Først og fremst anser de det som en god hjelper under forspillet.

Nyanser ved bruk

vibrerende kuleeffekt
vibrerende kuleeffekt

Hvordan bruke enheten uten å skade helsen? FørTot alt anbefales det å ikke neglisjere følgende regler:

  • vibrasjonskule bør vaskes etter hver bruk, spesielt hvis det trenes vaginale og anale spill;
  • for en bedre glidning av enheten er det best å bruke smøremidler;
  • du må slappe av for å sette inn eller fjerne enheten;
  • hvis enheten er trådløs, sørg for at ringen som skal fjernes er på utsiden.

Enheten er rimelig, men samtidig gir den en uforglemmelig opplevelse til en mann og en kvinne under seksuelle spill. Nettbutikker garanterer anonym levering av bestillingen. Anmeldelser av det vibrerende bassenget sier at det vil være interessant for mange.

Anbefalt: