Fotbad med hydromassasje - en erstatning for salongprosedyrer

Innholdsfortegnelse:

Fotbad med hydromassasje - en erstatning for salongprosedyrer
Fotbad med hydromassasje - en erstatning for salongprosedyrer
Anonim

Etter en handletur eller en hard arbeidsdag begynner du å kjenne slitne ben, noe som påvirker ikke bare velvære, men også humøret negativt. Og det er ikke noe overraskende her, fordi bena våre ofte må tåle store belastninger: gå i ubehagelige og trange sko, høye hæler, i vinterkulden og sommervarmen. Det er derfor bena våre trenger oppmerksomhet og forsiktig pleie. Og en av de siste prestasjonene innen maskinvarekosmetologi og medisin, et fotbad med hydromassasje, vil kunne hjelpe i denne virkelig viktige saken. Med dens hjelp hjemme, med en liten investering av tid og krefter, kan du fjerne ikke bare trettheten av bena som har akkumulert gjennom hele dagen, men også smerte.

Hydromassasje fotbad
Hydromassasje fotbad

I prinsippet har vi lenge kjent ulike fotpleieprosedyrer, som oppvarming, damping, avkjøling. For å gjøre dette, bruk beholdere med vann - kaldt ellervarmt. I tillegg utføres en spesiell fotmassasje for å redusere smerte og slappe av musklene i bena. Orientalske healere har en spesiell holdning til en slik prosedyre som fotmassasje. De er sikre på at tilstanden til føttene er fullstendig forbundet med viktige menneskelige organer. De tror også at ved hjelp av soneterapi kan mange plager kureres. Fotspa kombinerer to typer behandlinger, noe som gjør fotpleie til en fornøyelse.

Design og enhet

Fotbadet med hydromassasje er en plastbeholder med avrundet form, i bunnen av denne er det spesielle utsparinger for føttene. På overflaten av disse fordypningene er det ruller dekket med små myke pigger. Badet er også utstyrt med fire gummiføtter, som gir det god stabilitet og hindrer at det sklir på gulvet. I tillegg er den utstyrt med komfortable barrierer for å hindre vannsprut under prosedyren.

Boblebad med fotbad
Boblebad med fotbad

For enkel kontroll er det plassert et spesielt elektronisk eller mekanisk panel på karet, som lar brukeren velge ett av fotpleieprogrammene. De fleste av de nyeste modellene er utstyrt med en valgfri fjernkontroll, noe som gjør fotpleie enda mer komfortabel. Dette husholdningsapparatet har noen andre fordeler: bekvemmelighet under bruk, enkelt vedlikehold, lav vekt.

Hva kan et boblebad gjøre forfot?

Som nevnt tidligere i artikkelen, krever føttene våre spesiell omsorg og oppmerksomhet, siden ikke bare humøret vårt, men også helsen vår avhenger av dem. Og den beste måten å ta vare på føttene på er massasje, og dette er nettopp hovedfunksjonen til fotbadet med hydromassasje. De nyeste modellene kan inneholde omtrent åtte typer massasje, men de fleste av disse enhetene utfører bare noen få typer - bobler og vibrasjoner. Vibrasjonsmassasje gjøres ved hjelp av pigger, samt vibrasjonen av selve badekaret. Denne typen massasje er mer behagelig enn vanlig, siden vannet myker opp kraften på føttene.

Kjøp et fotbad med hydromassasje
Kjøp et fotbad med hydromassasje

Boblemassasje i sin effekt og prinsipp ligner et boblebad. Denne typen massasje gjøres ved hjelp av en kompressor innebygd i badekaret, på grunn av hvilken luft pumpes gjennom hullene som er plassert i bunnen av beholderen, eller omvendt, kraftige og rettede vannstråler tilføres. Denne prosedyren har en avslappende effekt på musklene i bena, stimulerer blodsirkulasjonen, som et resultat av at kroppen raskt gjenoppretter sin styrke.

I tillegg kan et vannmassasje-fotbad også brukes til pedikyr hvis det kommer med spesielle dyser med pimpstein eller børster, som ved rotering skånsomt eksfolierer døde celler og forhindrer sprekker, liktorn, hard hud. og grove flekker på huden. For å forsterke effekten kan du legge til havs alt til vannet under prosedyren. Men ofte kan dyser ikke brukes, det vil være nok å gjenta denne prosedyren.en gang i uken - da vil føttene få ekstraordinær glatthet, silkemykhet og mykhet.

Hvis du vil at føttene alltid skal være velstelte og aldri blir slitne, er den beste løsningen å kjøpe et varmt fotbad og nyte de hyggelige behandlingene!

Anbefalt: