"Hills" - mat til hunder og valper

"Hills" - mat til hunder og valper
"Hills" - mat til hunder og valper
Anonim

For at våre firbeinte venner - hunder - skal være blide og sunne, er det ikke nok bare å elske dem. Daglige turer, spill, stell og kvalitetsmat – det er det ethvert dyr trenger. Helsen og levetiden til kjæledyret vårt vil oftest avhenge av riktig ernæring.

hills hundemat
hills hundemat

I dag er dyrebutikkens hyller fulle av et bredt utvalg av mat i vakre pakker. Hvordan velge riktig fôr for en hund, fordi ernæringsproblemer for dyr er like komplekse som for mennesker. Folk kan ofte ikke lage et balansert kosthold for seg selv, og kjæledyr spiser det eieren tilbyr dem. Derav metabolske forstyrrelser, overvekt, ulike hundesykdommer.

Hva mater en hund slik at den alltid er frisk, munter og nyter livet? Det er her Hill's tørr hundemat kommer til unnsetning - førsteklasses mat. Dette høykvalitetsfôret er formulert under hensyntagen til alle dyrets behov i stoffene som er nødvendige for et fullt sunt liv. Dessuten, i samsvar med dens egenskaper og livperiode.

I følge dyrefôrselskapet Hills er hundemat forskjellig i sammensetning og formulering fra hundemat med spesielle behov, som igjen er forskjellig fra alternativet for små valper. Dette er ikke bare vanlig hermetikk eller tørrfôr for friske dyr, men også et unikt medisinsk fôr som hjelper mange kjæledyr å bli kvitt «sårene».

hills tørr hundemat
hills tørr hundemat

Du gjetter kanskje ikke engang at "Hills" er hundemat som inneholder mye vitaminer og antioksidanter som styrker dyrets immunitet. Den inneholder protein av høy kvalitet for muskelutvikling, kalsium for sterke tenner og bein, fettsyrer for en skinnende pels.

Hills utvikler og produserer hundemat med tanke på mange faktorer:

  • Størrelsen på kjæledyrene våre. Hunder er små, mellomstore, store og ekstra store, og alt dette bør tas i betraktning når de organiserer riktig ernæring.
  • Fysiologisk utviklingsstadium for hunden. Fôr utvikles for kastrerte og steriliserte individer, for hunder av drektige og ammende mødre.
  • Dyreaktivitet. For eksempel trenger hunder av kampraser en økt mengde proteiner og vitaminer.

Det er svært viktig at selskapet produserer spesialmat. Først av alt, "Hills" - mat for hunder som lider av kroniske sykdommer. For eksempel, hvis otitis, dermatitt,matallergier eller sykdommer i fordøyelseskanalen (kolitt, gastroenteritt), så er det utviklet hypoallergen mat for dem.

hills hundemat pris
hills hundemat pris

Det finnes hele serier med fôr som ikke er ment for behandling av et dyr, men for forebygging. De bør introduseres i hundens diett for å unngå utvikling av sykdommen og øke levetiden til kjæledyrene våre i fremtiden. For eksempel er det mat som lar deg forhindre forekomst og utvikling av urolithiasis.

Gitt det faktum at kun naturlige produkter er inkludert i Hills hundemat, skiller prisen seg selvfølgelig fra de billige hermetikkfôrene som noen ganger bare undergraver dyrets helse. For at en hund skal vokse opp aktiv og sunn, trenger den næringsstoffer som stort sett finnes i kjøtt. Derfor er grunnlaget for tørr mat høykvalitets kjøttråvarer: fjærfe, kanin, biff. Korn (hvete, ris og mais), alle slags grønnsaker, sjømat og til og med frukt blir introdusert i fôret. Et vitamin-mineralkompleks, sunne vegetabilske oljer, medisinske urter eller deres ekstrakter er også tilsatt. Dessuten er maten til dette merket ikke bare sunn, men også utrolig velsmakende, og hunder spiser den med stor glede.

Anbefalt: