Folieballonger - fyrverkeri i festlige farger

Folieballonger - fyrverkeri i festlige farger
Folieballonger - fyrverkeri i festlige farger
Anonim

Nylig har folieballonger blitt spesielt populære. De fortrenger trygt sine kolleger fra lateks. Dette er ikke overraskende, for folieprodukter har mange fordeler.

folie ballonger
folie ballonger

Folieballonger har en spesiell produksjonsteknologi. Polyetylen og en spesiell metallisert film er tatt som grunnlag. Dette gir dem spesiell styrke. Disse ballongene er fylt med helium, som gjør at de kan fly ganske lenge: fra fem dager til flere uker.

I dag er ikke en eneste ferie komplett uten denne uvanlige dekorasjonen. Det er mulig at årsaken til en slik popularitet er variasjonen av former, lys design og praktisk.

Folieballonger kommer i tre forskjellige former.

  1. Det enkleste er sirkler i alle regnbuens farger, hjerter, stjerner.
  2. Den andre typen anses som lisensiert. Den inkluderer dyr og tegneseriefigurer for barn.
  3. Vandrende figurer er spesielt elsket av barn - den tredje varianten av slike populære baller. Vanligvis er dette kjente karakterer, snille, søte, sympatiske. Mikke Mus og Winnie the Pooh, Jolly Clown og Bugs Bunny. De blir ofte ikke baredekorasjon av feiringen, men også deltakere i morsomme eventyr og leker.

Folieballonger vil være passende for enhver ferie, siden produsenter ikke bare tar hensyn til lysstyrken i designet, men også det tematiske fokuset til arrangementet. Så 8. mars kan du overraske din elskede med store oppblåsbare roser. Det er usannsynlig at hun vil pøse leppene på grunn av det faktum at blomstene er livløse. Skjønnheten ved henrettelse mer enn soner for bukettens kunstighet. Eller du kan presentere en kvinne med en elegant blomsterkurv som vil minne deg om høytiden i lang tid.

kjøpe ballonger
kjøpe ballonger

Enhver leilighet vil bli pyntet på nyttårsaften med et oppblåsbart juletre eller julenissen med snøpiken. De kan representeres som solide figurer eller som komposisjoner av flere elementer.

Folieballonger kan også brukes til den nylig populære Halloween. Mange butikker tilbyr et smilende gresskar eller enkle dekorasjoner med temapåskrifter.

Disse folieproduktene er ikke bare elsket av små barn. Tenåringer vil også bli glade hvis de pynter en skoleferie eller skoleball med folieballongarrangement.

Fordelene ved å bruke disse luftdekorasjonene er mange:

  • utrolig holdbarhet på grunn av materialet de er laget av;
  • evnen til å holde helium i ganske lang tid;
  • hypoallergeniske: de er helt trygge, bruk av dem er tillatt selv på sykehus;
  • folie luftballer
    folie luftballer
  • stort utvalg av former, størrelser, originale design;
  • folieballonger er lettere å skrive ut, noe som betyr at bildene er klarere og lysere;
  • økonomisk: de kan gjenbrukes, og hjelper derfor med å spare på ferieinnredningen;
  • bærekraftig: de kan resirkuleres, slik at de ikke forsøpler miljøet.

Men til tross for alle fordelene med denne dekorasjonen, bør man ikke glemme de elementære sikkerhetsreglene. Folieballonger bør holdes unna åpen ild. La også barn leke med dem kun under tilsyn av voksne. Feil bruk av baller kan føre til kvelning.

Og likevel er dette de beste ballongene du kan kjøpe i en hvilken som helst spesialbutikk i dag.

Anbefalt: