Hvordan bli gravid hvis mannen ikke vil?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli gravid hvis mannen ikke vil?
Hvordan bli gravid hvis mannen ikke vil?
Anonim

Mann og kvinne – de er så forskjellige og så ulikt hverandre. Hvis en kvinne, som gifter seg, begynner å tenke nesten umiddelbart på fødselen av et barn, kan en mann for et så avgjørende skritt ta lang tid å innse viktigheten av spørsmålet om forplantning. Han kan ha tusen unnskyldninger: vi er fortsatt unge, vi har ikke oppnådd suksess i livet, vi har ingen leilighet og ikke nok penger. Hva bør en kvinne gjøre i en slik situasjon, hvordan bli gravid hvis mannen hennes ikke vil ha barn?

hvordan bli gravid hvis mannen ikke vil
hvordan bli gravid hvis mannen ikke vil

Det kan være flere svar på spørsmålet om hvordan man kan bli gravid hvis mannen ikke vil ha barn. Det enkleste er å forsone seg med motviljen fra andre halvdel og fortsette å leve videre, og verne om drømmen om at en dag vil den elskede være enig. Du kan prøve å overtale og be mannen din om å bestemme fødselen av en baby. Hvis denne metoden ikke hjelper, men kvinnen er sikkerat en mann virkelig elsker henne, er det verdt å prøve utpressing på følelsene hans og true med å bryte opp forholdet. Når bønn og trusler ikke hjelper, må du gå og finne en person som selv vil ha barn.

Men hva skal man gjøre når en kvinne ikke finner styrken til å dra, men tanken på et barn ikke forsvinner. I dette tilfellet kan du ty til bedrag og bli gravid i hemmelighet fra mannen din, i håp om at en mann i fremtiden vil være i stand til å akseptere og elske en uventet og ikke-planlagt baby for ham.

Før du bestemmer deg for å jukse, er det fortsatt verdt å vurdere hva du skal gjøre for å bli gravid på en ærlig måte.

hvordan bli gravid
hvordan bli gravid

En av de utprøvde metodene er et psykologisk angrep. Ikke vær redd for å gå til butikker for babyer, vurder barnas tilbehør (senger, klær, leker, barnevogner). Det er ønskelig å tilbringe så mye tid som mulig med ektepar som allerede har barn. Jo mer interesse en kvinne viser for andres barn, jo mer tillit vil en mann ha til at fødselen av et barn er virkelig viktig for andre halvdel. Kanskje snart vil han snakke om babyen selv.

Et annet viktig aspekt ved press kan være å snakke om alder. Det er verdt å prøve å overbevise mannen din om at den kvinnelige alderen er kort, og hvis du savner øyeblikket i dag, kan du for alltid miste sjansen til å bli gravid. Noen ganger kan det å diskutere alle fordelene ved å få en baby endre en manns humør.

Bedrag eller hvordan bli gravid hvis mannen ikke vil

hva du skal gjøre for å bli gravid
hva du skal gjøre for å bli gravid

Og her er alle måterprøvde, men den elskede var ikke enig. Det gjenstår ikke annet enn å ty til bedrag. Så, hvordan bli gravid uærlig? Det er flere måter: slutte å ta prevensjon, snakk om en ektopisk enhet som egentlig ikke eksisterer, ta hull i et kondom, trekk sperm inn i en sprøyte og sett den inn i skjeden, bruk «trygge dager» osv.

Det er mange muligheter for utroskap om hvordan man kan bli gravid hvis mannen ikke vil nok. Bare spørsmålet oppstår, hvordan, ser det ut til, en liten løgn kan påvirke familieforhold i fremtiden? Vil ikke dette bli en snublestein, og vil det ikke medføre mange problemer og skandaler, vil mannen kunne tilgi, og vil han ikke forlate livet til sin elskede for alltid? Valget er opp til kvinnen!

Anbefalt: