Sadovaya juiceren vil behandle alle grønnsaker og frukt fra nettstedet ditt

Sadovaya juiceren vil behandle alle grønnsaker og frukt fra nettstedet ditt
Sadovaya juiceren vil behandle alle grønnsaker og frukt fra nettstedet ditt
Anonim

juni. De første høstingene av jordbær er høstet, slektninger og naboer har fått nok, kompotter rulles sammen i trelitersglass, og hver dag melder jordbær om ny høsting i rød farge. Hva å gjøre? Slutten av juni - tidlige epletrær helles saftige og fløyelsmyke epler fra hengende grener. Fornøyd, hva blir det neste? Og dette kan fortsette til november hvert år: bringebær, rips, kirsebær, plommer. Tomater, auberginer, gresskar, dill, selleri og andre grønnsaker blir liggende under trærne og i bedene og blir til gjødsel for fremtidige avlinger.

hage juicer
hage juicer

Sadovaya juiceren er laget av materialer av høy kvalitet og har en robust design. Press juice fra epler, mos tomater og gresskar, hakk kål og hakk auberginer - alt dette kan gjøres med Sadovaya juiceren. Hviterussland er den eneste av de tidligere sovjetrepublikkene som klarte å bevare og formere alle de gode tingene som var igjen av Sovjetunionen: For det første er det det nedarvede produksjonspotensialet. Og prestasjonen var en reorientering til tilfredsstillelsebehovene til sin egen befolkning. Republikken, rik på landbruksgaver, bryr seg om bevaring av innhøstingen og fullstendig bearbeiding av innhøstingen.

hage juicer Hviterussland
hage juicer Hviterussland

Grunnlaget for den høye effektiviteten til Sadovaya juiceren er en høyfast PVC-kropp og deler laget av rustfritt metall som tåler betydelige belastninger. Multifunksjonalitet er en ekstra fordel med enheten. Å rive 132 kg kål for en stor familie eller en familieferie er bare 60 minutters arbeid. Tilbered 51 liter plomme- eller eplejuice for å bekjempe tidlig vårberiberi - 1 time. Skjær 102 kg frukt i skiver for å lage syltetøy - 1 times arbeid.

The Garden Juicer vil behandle bringebær-oransje frukt og grønnsaker perfekt.

hage juicer anmeldelser
hage juicer anmeldelser

Hvis familien din har små barn, kan du tilberede halvfabrikata av gresskar, zucchini, aubergine, eple, pære, plomme og aprikos. Da gjenstår det bare å utsette dem for varmebehandling og konservering. Gir vintreet stor avling? Press ut saften og la den gjære, og i slutten av oktober kan du arrangere en Beaujolais-ferie – en festival med ung vin. Liker du borsjtsj med smultringer? Klem tomatene og du vil bli forsynt med tomatjuice til neste høsting.

På slutten av høstingssesongen vil du bli overrasket over å se et stort antall glass med syltetøy, juice, marinader, salater i spiskammeret, kjelleren og kjøleskapet ditt. Til overrasket spørsmål fra naboer om hvordan de klarte å resirkulereen slik mengde råvarer, vil det bare være ett svar: Sadovaya juiceren hjalp. Anmeldelser av kunder som har prøvd juiceren i husholdningen er enstemmige i det følgende: det ville være fint å lage en metallkasse, en separat beholder for kake ville ikke skade. Mange klager over at nettet tetter seg raskt. Utholdenheten til enheten er ekstraordinær - 100-200 liter juice per dag, den overopphetes ikke, avhengig av driftsmodusen. Makulering og kutting er de nødvendige funksjonene. En hardfør og upretensiøs maskin, Garden juicer er en ekstremt nyttig husholdningsartikkel.

Anbefalt: