De viktigste fordelene og ulempene med tanntråd "Gamma"

De viktigste fordelene og ulempene med tanntråd "Gamma"
De viktigste fordelene og ulempene med tanntråd "Gamma"
Anonim

Broderi er en veldig spennende aktivitet. Når du ser på maleriene som er laget for hånd, beundrer du dyktigheten og lurer på hvordan håndverkeren ved hjelp av tråder var i stand til å vise dette eller hint plott med egne hender. Hvor vakkert og tydelig stingene er lagt ut, hvordan de formidler konturene nøyaktig!

Prosessen med å brodere ett bilde er ganske lang. Noen ganger trenger en håndverker flere måneder på å jobbe med én kreasjon. Men resultatet er alltid fantastisk.

Mouline gamma
Mouline gamma

For å gjøre det ferdige broderte bildet verdig til den høyeste ros, bør du velge riktige materialer i den innledende fasen av arbeidet. Resultatet vil avhenge av hvilke tråder, lerret, nål, markør for merking av lerretet som er valgt. Derfor bør spesiell oppmerksomhet rettes mot valg av disse materialene. La oss diskutere hvilke tråder vi skal velge. I dag tilbys et stort utvalg av slike produkter. Hvert trådmerke har sine egne fordeler og ulemper. Noen produkter slites raskt ut, andre faller når de vaskes, og andre falmer. Hva skal man velge? Selvfølgelig må du foretrekke tråder av høy kvalitet. Men ikke alle har råd til prisene sine. Ogforetrekker ofte de som er billigere, for eksempel floss "Gamma". Vi tilbyr deg å finne ut om det er verdt å bruke produktene til dette selskapet for å brodere stoffer.

Hva slags tråder

gamma floss
gamma floss

Tråden "Gamma" er laget av egyptisk bomull. Produsenten hevder at disse trådene på ingen måte er dårligere enn dyrere produkter. Kvaliteten deres er utmerket, og fargene er lyse og mettede. I det ferdige arbeidet ligger de flatt, slites ikke ut og tørker ikke av under broderiprosessen.

Sjekk hvordan produsenten av floss "Gamma" forteller sannferdig om produktet sitt, du kan bare prøve dem i aksjon. Vi vil ikke kommentere denne informasjonen, men bare beskrive hvilke fordeler og ulemper disse trådene egentlig har - floss "Gamma".

Fordeler med Gamma-tråder

For det første er tråder rimelige for mange håndverkere. Og dette merkes spesielt hvis materialer er valgt for et stort bilde. Enig, hvis du kjøper 10 flossfarger, så er forskjellen på noen få øre per nøste nesten umerkelig. Og hvis du trenger å kjøpe mer enn hundre bunter? Ja, prisen er en klar fordel med disse trådene.

Andre pluss: disse trådene er lett å finne. De selges i enhver spesialbutikk. Hvis en annen trådprodusent er angitt i skjemaet for fremtidig opprettelse, kan du ved å bruke overføringskortet velge riktig farge blant Gamma-produktene. Tanntråden til dette selskapet har et stort utvalg av farger og nyanser.

Sannsynligvis tohoveddyder som kan spesifiseres.

Trådens feil

Det er nok av dem. Og uansett hvor mange broderere som først roser tanntråden "Gamma", vil de over tid definitivt gi preferanse til andre tråder. Hvorfor?

Mouline tråd gamma
Mouline tråd gamma

For det første skjer hendelser regelmessig med Gamma-tråder (selv om det samme er observert med andre tråder). Det er nok å gjøre en feil under vask, tørking og stryking av det ferdige broderiet, da det rett og slett må kastes. Tråder "Gamma" faller ofte og mister fargen og lysstyrken etter vask. Dessuten, hvis de ikke strykes ordentlig, blir de krøllete, og bildet mister volumet.

For det andre, hvis du skal brodere et stort lerret, så vær forberedt på at Gamma-trådene mister sin opprinnelige glatthet.

For det tredje, for sammenligning, ta produktene fra et annet selskap. Du vil legge merke til at tanntråden "Gamma" er helt svak, umettet, men tvert imot - falmet, som om bleknet.

Vi har beskrevet alle de viktigste fordelene og ulempene med dette materialet. Om du bruker dem er opp til deg.

Anbefalt: