"Similak Comfort 1": anmeldelser av melkeformel

Innholdsfortegnelse:

"Similak Comfort 1": anmeldelser av melkeformel
"Similak Comfort 1": anmeldelser av melkeformel
Anonim

Ernæringen til nyfødte må behandles med økt oppmerksomhet og ansvar. I løpet av denne perioden dannes arbeidet i mage-tarmkanalen i barnet, arbeidet i mage-tarmkanalen justeres. Mødre som har mistet helt, delvis eller i utgangspunktet ikke hadde morsmelk, bruker melkeblandinger for å mate babyen. Valget deres er stort, og noen ganger plages til og med erfarne foreldre av tvil om hvilket merke de skal foretrekke. I dag skal vi snakke om Similak Comfort 1 morsmelkerstatning.

For hvem anbefales Similac Comfort 1?

Denne pulveriserte babymelken er egnet for mating av babyer fra 0 til 6 måneder. Fra selve navnet er det tydelig at bruken fører til en behagelig og veletablert fordøyelse. Fra anmeldelsene av Similac Comfort 1 kan man se at dette ikke er en enkel blanding for daglig bruk, men spesialdesignet for de babyene som lider av økt gassdannelse, forstoppelse og kolikk.

Similac Comfort 1 anmeldelse
Similac Comfort 1 anmeldelse

Det er i de første seks månedene av livet at mage-tarmkanalen til en nyfødt er spesielt følsom, og det er derfor det er så viktigvelg riktig melk. Da vil barnet være roligere, det vil ikke lenger plages av smerter i underlivet, og foreldrene vil kunne puste rolig etter å ha hvile fra konstante skrik.

"Similac Comfort 1" kan brukes med både kunstig og blandet fôring. Som produsenten forsikrer, med bruk av blandingen, normaliseres hyppigheten av avføring hos nyfødte, kramper og oppblåsthet forhindres.

positiv tilbakemelding

Omtaler om Similac Comfort 1 er nok. Dette er både gode svar og ikke veldig gode, men hvor mange mennesker, så mange meninger. Av de positive aspektene merker foreldrene seg følgende:

  • veldig næringsrik formel, etter introduksjonen i kostholdet til barnet, forbedres vektøkningen betydelig;
  • hjelper med å bekjempe funksjonelle fordøyelsessykdommer: forstoppelse avtar, avføring blir mykere (som hos babyer som ammes), regelmessige, smertefrie, gasser passerer godt;
  • inneholder ikke palmeolje;
  • beriket med probiotika og prebiotika, som, etter vurderingene av Similac Comfort 1-blandingen, bidrar til å skape en sunn tarmmikroflora;
  • lett absorberes og fordøyes takket være spesialbearbeidet protein;
  • egnet for fôring etter en tarminfeksjon, for eksempel rotavirus;
  • hjelper med trøst i munnen til nyfødte - anmeldelser av Similak Comfort 1 sier at blandingen forhindrer utvikling av kolonier av en ubehagelig sopp;
  • forårsaker ikke allergiske reaksjoner.
Anmeldelser av blandingen Similak Comfort 1
Anmeldelser av blandingen Similak Comfort 1

Negative anmeldelser

Det er også barn som ikke passet til blandingen eller hun ikke kunne takle de erklærte fordøyelsesproblemene hos barnet. Blant dens mangler er som:

  • hyppig og stor spytting, nær oppkast;
  • ubehagelig smak og lukt, mest sannsynlig på grunn av lavt laktoseinnhold;
  • uøkonomisk emballasje og ubehagelig scoop;
  • vanskelig å få tak i, så du må kjøpe på forhånd;
  • eliminerer ikke gastrointestinale problemer helt, i noen tilfeller forverrer til og med situasjonen;
  • må røres grundig ettersom det raskt danner klumper;
  • inneholder m altodekstrin, som kan hemme veksten av nyttige bakterier i tarmen eller endre sammensetningen deres.
Similac Comfort 1 nyfødt anmeldelser
Similac Comfort 1 nyfødt anmeldelser

Anmeldelser av barneleger

Hvert barn er henholdsvis individuelt, og tilnærmingen til valg av blanding bør være den samme (spesielt hvis det er problemer med fordøyelsen). I dette tilfellet er det bedre å velge blandingen sammen med din behandlende barnelege, som observerer babyen din og kjenner funksjonene hans.

Noen leger anbefaler Similak Comfort 1 som hovedmaten for slike babyer. Tilbakemeldingene deres på blandingen er som følger:

  • Denne blandingen er i sammensetning nær morsmelk og er mest tilpasset det sensitive fordøyelsessystemet til nyfødte.
  • Det er ikke mange trygge medisiner utviklet for spedbarn som kan redde dem fraproblemer knyttet til mage-tarmkanalen. I denne forbindelse foreskriver barneleger ofte spesialisert babymelk, som vil være hovedmaten for babyen og en assistent for å gjenopprette normal funksjon av fordøyelsen. Slik melk er Similak Comfort 1.

Anmeldelser av barneleger om denne blandingen er subjektive og basert på foreldres erfaring. Til slutt er det opp til deg å bestemme hva slags melk du skal mate barnet ditt, det viktigste er å observere babyen og kontrollere eventuelle endringer i hans velvære. Det som passer ett barn passer kanskje ikke alltid til et annet. Nesten alle spedbarn møter problemer i arbeidet med mage-tarmkanalen, dette er deres særegenhet, og vanligvis går alt over av seg selv, du trenger bare å vente ut denne gangen. Hos noen babyer går gass, kolikk og forstoppelse over etter 2 måneder, hos andre kan det vare opp til ett års alder.

Similac Comfort 1 anmeldelser pris
Similac Comfort 1 anmeldelser pris

Prisanmeldelser

Hva med prisen på Similac Comfort 1? Anmeldelser om prisen sier at blandingen ikke er den billigste. En metallboks som veier 375 g koster i gjennomsnitt 600-700 rubler. En slik pris passer kanskje ikke alle foreldre, dessuten er det ikke mulig å kjøpe melk over alt. I en slik situasjon vil nøye overvåking av kostnadene og sporing av mulige kampanjer for produktet og tilgjengeligheten i barnebutikker (både vanlige butikker og nettbutikker) hjelpe.

Omtaler om bruk av blandingen for laktosemangel

Laktosemangel er en sykdom der prosessen med fordøyelsen av melkesukker (laktose) forstyrres. Anmeldelser om Similac Comfort1 for laktosemangel sier de at det kan lindre symptomene på sykdommen litt, men er ikke et universalmiddel. Ved en slik mangel bør du oppsøke lege som vil foreskrive behandling og ernæring.

Similak Comfort 1 anmeldelse for laktosemangel
Similak Comfort 1 anmeldelse for laktosemangel

Similac Comfort 1 har et lavt laktoseinnhold, men linjen av samme merke har en spesialisert blanding - Similak Low-Lactose. Med dårlig absorpsjon av laktose kan du ikke helt nekte det, fordi det er et naturlig prebiotikum. Derfor utvikles blandinger med redusert innhold av det, som i kombinasjon med medikamenter bidrar til å motstå sykdommen.

Anbefalt: