Mixture "Similak": anmeldelser av mødre beviser at den er ideell for barn

Innholdsfortegnelse:

Mixture "Similak": anmeldelser av mødre beviser at den er ideell for barn
Mixture "Similak": anmeldelser av mødre beviser at den er ideell for barn
Anonim
Similac babyerstatning
Similac babyerstatning

Selvfølgelig er amming best. Tross alt er morsmelk veldig sunt, og den inneholder ikke kjemikalier. Men oftere og oftere står mødre overfor problemet med mangel på melk eller at den forsvinner helt. Det er på dette tidspunktet spørsmålet oppstår om hvilken melkepulver som skal mate babyen. Tross alt forårsaker det ofte allergier og unormal utvikling av barnet. Mange mødre velger Similac-blandingen - anmeldelser fra mange leger sier at den er ufarlig.

premature babyer

Det er også et problem hvis babyen er alvorlig prematur. Morsmelk er rett og slett ikke nok for riktig utvikling. Babyerstatning "Similak" er perfekt for å mate en prematur baby. Dette selskapet har en spesiell matlinje for slike barn. Den har alle nødvendige komponenter som en mor rett og slett ikke er i stand til å gi til babyen sin. Som regel foreskriver barnelegen den nødvendige dosen til barnet. I denne linjen er formelen for den nyfødte allerede klar, det gjenstår bare å helle den i flasken.

blanding av similac anmeldelser
blanding av similac anmeldelser

Om nødvendig, overgangen til barnet til kunstig fôring

HvordanSom regel anbefaler leger å supplere babyer med denne spesielle blandingen. Denne oppfatningen er dannet fordi den ikke inneholder palmeolje. Blandingen "Similak" (vurderinger av leger er de samme), på grunn av fraværet av denne komponenten, er best egnet for spedbarn når de erstatter morsmelk. Melk skyller ikke ut kalsium fra babyens kropp. Og Similak-blandingen (anmeldelser av mange kvinner og eksperter bekrefter denne oppfatningen) er en av de beste løsningene for komplementære matvarer. Den inneholder mange nyttige stoffer som ligner på de som finnes i morsmelk. Derfor vil babyen være komfortabel med å spise den. Selvfølgelig bør du først konsultere legen din, men som regel anbefaler barneleger Similac-blandingen. Anmeldelser fra de fleste mødre peker bare på de positive sidene ved produktet.

Similac babyerstatning
Similac babyerstatning

Blandingen inneholder prebiotika, de er nødvendige for riktig utvikling av tarmmikrofloraen. Faktisk, en tid etter fødselen begynner den sterile magen til babyen å fylles med bakterier. På grunn av dette kan barnet begynne kolikk og dysbakteriose, og probiotika kan beskytte babyens mage så mye som mulig. Og det er Similak-blandingen, anmeldelser av leger og mødre anbefales på det sterkeste, som vil bli en god hjelper i denne saken.

baby formel similac anmeldelser
baby formel similac anmeldelser

Personlig mening

Et stort antall babyer spiser denne melken k alt "Babyerstatning "Similak". Anmeldelser av mange unge foreldre snakker om fordelene. Det bør bemerkes at det også er barn som ikke gjør detpasser inn. I dette tilfellet kan barnet føle seg syk, kaste opp. Og det hender at utgåtte produkter havner i butikkhyllene. Derfor, når du kjøper en blanding, må du være ekstremt forsiktig og forsiktig. Tross alt kan en utløpt eller feil valgt blanding provosere frem mange sykdommer og helseproblemer i fremtiden.

Mødres oppgave er å beskytte barna sine. Derfor må valget av et barns ernæring tilnærmes bevisst og med en forståelse av hvilken blanding som er mest optimal for barnet. Og det er viktig å konsultere en lege når du velger det, siden barnelegen som observerer deg er godt kjent med egenskapene til babyens kropp.

Anbefalt: