Pigglearmbånd på motehøyde

Innholdsfortegnelse:

Pigglearmbånd på motehøyde
Pigglearmbånd på motehøyde
Anonim

Spikes i 2009 ble utrolig fasjonable, og kom ut av den uformelle kulturens verden. Siden den gang har motedesignere over hele verden laget kjoler, sko, ringer, vesker, øredobber og armbånd med nagler.

skinnarmbånd med pigger
skinnarmbånd med pigger

Når vi snakker om lær og metall, tenker nok mange av oss på bilder av punkere, rockere og alt som har med opprør å gjøre. I utgangspunktet er dette en ekte stereotypi, noe som betyr at det er ønskelig å bruke skinnarmbånd med nagler med grunge- eller rockestiler.

De kommer i forskjellige bredder: smale to centimeter eller heller brede og massive. De må kombineres med forsiktighet, velge størrelse og farge med omhu. Høyden på piggene er også forskjellig: de kan være brede og ganske skarpe og tynne, noen ganger likne mer på en nål.

Pigglearmbånd: flettede design

I år er de populære Shamballa-armbåndene også vevd med pigger. Det skal bemerkes at piggene passer ganske harmonisk inn i utformingen av dette smykket. I stedet for perler, er en spesiell metall "torn" trukket på en blonder, som er dekorert med rhinestones eller småstein.

Den flettede versjonen er mer diskret enn skinnversjonen, til tross for tilstedeværelsen av nagler. Takket være småsteinene ser ikke metallet grovt ut. Dette interessante tilbehøret kan brukes med kjoler og sundresses. Den ser stilig ut også i kombinasjon med forskjellige klokker.

Pigglearmbånd: hvordan bærer jeg dem?

Bland tynne og pene kjeder med ringer med slike armbånd - en slik kontrast ser veldig fordelaktig ut på et tynt damehåndtak.

armbånd med pigger
armbånd med pigger

Bruk umiddelbart flere tynne armbånd i samme farge i tilfelle ett massivt armbånd ser grovt ut. I tillegg, med noen få dekorasjoner, kan du lage en unik fargeovergang.

Armbånd med pigger, bilder som forteller om deres delikatesse og eleganse, vil tiltrekke seg enormt mye oppmerksomhet. Sørg derfor for at neglene og hendene dine alltid er i perfekt stand.

Oransje eller brune smykker passer for gulaktig eller olivenaktig hud. Men for eiere av lys hud er det bedre å velge alternativer med en rosa fargetone, og også ta hensyn til kalde farger, for eksempel sølv.

Pigglearmbånd: velge tilbehør til klær

bilde med piggete armbånd
bilde med piggete armbånd

Først og fremst ser dette tilbehøret bra ut med en rekke løse antrekk: romslige sommersolkjoler, skinn, bomull og denimartikler. Det er ikke nødvendig å komplettere slike smykker med sportsklær. Koble sammen fantasien og eksperimenter med etniske, uformelle, boho- eller safaristiler.

I likhet med hoveddelen av smykker, må slike armbånd velges for et allerede sammensatt ensemble. Så hvisdet er andre ting med lignende innredning i settet, du må bare velge passende modeller av armbånd for dem. Husk at innredningen til alle komponentene i bildet ditt skal være i harmoni med fargen og formen.

Modige unge damer vil garantert ta hensyn til kombinasjonen av piggede armbånd med korte aftenkjoler. Det høres litt overveldende ut, men hvorfor ikke? Lignende alternativer bør være egnet for andre detaljer i hele bildet. Den samme typen stropper på armene og beltet vil også se stilig, intrikat og interessant ut.