Oppstramming for mage og sider. Korrigerende undertøy. Korsett for oppstramming av magen
Oppstramming for mage og sider. Korrigerende undertøy. Korsett for oppstramming av magen
Anonim

Hver kvinne, når de ser gjennom magasiner, drømmer om en slank, appetittvekkende figur som fascinerer forbipasserende. Det gis tips fra over alt om hvordan du kan stramme kroppen og redusere problemområder.

Å strekke magen og sidene blir stadig mer populært. Det er mange alternativer for undertøy og klær med slankende egenskaper. Høy etterspørsel kan forklares av det faktum at selv en figur med feil kan korrigeres visuelt og gjøres attraktiv. Denne måten å forbedre utseendet på anses å være enkel og rask.

korsett for oppstramming av magen
korsett for oppstramming av magen

Hvorfor trenger du å stramme magen og sidene?

Noen ganger er det ikke tid til å gå på trening eller trening, men det er en viktig begivenhet på nesen der du trenger å se spektakulær ut. Redder undertøy for oppstramming av mage og sider. Med dens hjelp blir figuren korrigert. I dette tilfellet beveger fettavleiringer seg gjennom linet nærmere brystet.

truser som strammer til magen og sidene
truser som strammer til magen og sidene

Typer slankende undertøy

Shapewear for kvinner skjerneste:

  1. korsetter.
  2. Belter.
  3. Truser.
  4. Bras.
  5. Skjørt.
  6. Shorts.
  7. T-skjorter.
  8. Leggings og tights.
  9. Graces and semi-grace.

Følgende er fordeler og ulemper med undertøy med slankefunksjon. Informasjonen vil være nyttig for de som ennå ikke har bestemt seg for å kjøpe.

shapewear
shapewear

Fordeler med undertøy med stramming

Klær for stramming av magen og sidene har følgende fordeler:

  • Figuren forvandles raskt uten dietter og trening.
  • Redusert appetitt ved hyppig bruk av undertøy.
  • Fiksering av riktig holdning på grunn av den tette støtten til kroppen.
  • Reduserer bleieutslett siden de ikke gni mot hverandre når de går (når de har på seg trange bukser).

Ulemper med undertøy med stramming

Shapewear har noen ulemper:

  • må bruke tykke klær;
  • effekten er kun når du har på deg undertøy;
  • ikke egnet for et møte med en mann, da undertøyet på figuren ser uestetisk ut.

Det følgende er en beskrivelse av noen modeller av slankende undertøy. Hver av dem har sin egen funksjon og vil være nyttig for kvinner med visse feil i figuren.

oppstramming for mage og sider etter fødsel
oppstramming for mage og sider etter fødsel

Trusser med høy midje

Korrigerende truser i magen og sidene gjør rumpa appetittvekkende, magen flat og lårene stramme. Ufullkommenheter i kroppen i ett øyeblikk blir til dyder. til salgsmodeller med slankefunksjon for én sone og undertøy med en kompleks oppstramming av tre problemområder.

Truse med oppstramming av rumpa, hofter og mage begynner under brystet, lengden kan være opp til knærne. Hvis bare magen er problemområdet, er det bedre å velge undertøy som bare strammer det.

Buke-thong har åpne rumpe og høy utringning. Slankeeffekten er gitt av et bredt båndbelte. Dette undertøyet passer for de som bruker string i hverdagen.

Leger anbefaler å bruke underbukser med stramming for mage og sider etter fødsel. Slikt undertøy vil bidra til å passere restitusjonsperioden.

Du kan kjøpe slankeklær i spesialiserte undertøysbutikker, hvor konsulenter vil velge riktig modell for type figur, samt veilede deg i størrelse.

Før du kjøper din favorittmodell av truser, må du prøve undertøy for å unngå feil når du velger størrelse. I shorts som passer til stilen vil kroppen sitte og stå komfortabelt. Riktige truser gir ikke ubehag og klemmer ikke kroppen.

Du bør også være oppmerksom på sammensetningen av stoffet. Det bør inneholde silke og bomull. Ved bruk av bomull puster huden, svetter ikke, og silke gir trusen en utrolig mykhet. Det er viktig å huske at trekkeeffekten skapes ved bruk av syntetiske stoffer i sammensetningen av stoffet. Derfor vil ikke undertøy laget av bomull være slankende per definisjon.

Maksimal tid for å bruke undertøy med oppstramming per dag er 5-6 timer. Tiden er begrenset på grunn av presset på de indre organene, sompåvirker kroppens funksjon negativt. Det er uønsket for personer med sykdommer i mage-tarmkanalen og lungene å bruke slankende undertøy.

mageplastikk undertøy
mageplastikk undertøy

Undertøy med oppstramming for mageområdet

Dette undertøyet skjuler hengende sider og mage, figuren får et slankt utseende. Det kan anbefales til kvinner i alle aldre, spesielt til unge mødre som ennå ikke har hatt tid til å bringe magen i en stram form. Når du skal på et viktig møte når du trenger å se best ut, er denne magetrusen akkurat i tide.

Utvendig er det truser med høyt liv. De starter under bysten, og under ser de ut som hverdagsbadebukser. Slankeeffekten skapes på grunn av den kraftige støtten til magen. Fettavleiringer omfordeles nærmere brystet, magen blir flatere.

Modellen er likt av både voksne damer og unge damer med problemområder, siden i tillegg til bukplastikk, er baken appetittvekkende avrundet. Undertøy kjøpes i spesialbutikker.

Lin med snøring under kjolen

Kvinner med mye vekt har ofte komplekser når de velger kjole, fordi det er vanskelig å velge en modell som vil se pen ut. Utseendet er bortskjemt av fettruller på magen, fyldige ben. Shapewear for å stramme magen og sidene under kjolen er designet for å løse dette problemet. I tillegg fungerer shortsen som et korsett for ryggraden, og holder den rett.

Populær korreksjon av magen og sidene var tilbake på 2000-tallet. På den tiden var tynne jenter kjente, utseendet deres ble ansett som eksemplarisk. Til denne dagønsket om å korrigere magen og sidene avtar ikke, siden den anerkjente standarden fortsatt anses som vakker.

Pantaloons

Denne modellen med shapewear for oppstramming av magen og sidene er sydd av tett stoff med spesielle innlegg for problemområder. Som i modellene over gir undertøyet baken en deilig fasong, og kroppen blir slankere.

Modeller er enkle å ta på og av med glidelåser eller kroker. Problemsoneinnlegg fester seg kun til kroppen i visse områder, så blodstrømmen til resten av kroppen blir ikke forstyrret.

Når du velger pantaloons, bør du bestemme deg for riktig størrelse. Ellers vil trekking være ineffektivt.

Spesialiserte slankebutikker tilbyr hundrevis av modeller av pantaloons. Undertøy med høy midjelinje løfter i tillegg til magen også brystet, noe som gjør formen visuelt attraktiv.

Trukse for vinterbruk er sydd av tett isolert materiale, sommer alternativene er tynnere. Sistnevnte brukes under tettsittende klær, da sømmene fra undertøyet ikke er synlige.

Kroppstramming, kombidress

Body er en jumpsuit med feste mellom bena. Modeller selges også med lange ermer, som i tillegg til kroppsforming også visuelt reduserer armene. Fettavleiringer på ryggen jevnes også ut, slik at overvektige kvinner kan være rolige.

Humledressen er laget uten sømmer, noe som gjør at den kan brukes med forskjellige klær uten frykt for å se uattraktiv ut. For å understreke utringningen, velg alternativet bodysuit eller jumpsuit med dyp utringning. ModellerLøft og rund bysten forsiktig.

thong med bukplastikk
thong med bukplastikk

Graces and semi-grace, belter

Grace er et bredt elastisk korsett for oppstramming av magen, som perfekt følger kroppens konturer. Det er ingen bein, så linen er behagelig å ha på. Graces brukes under kjoler, modellene har stropper for enkelhets skyld.

Graces og semi-grace skiller seg bare i lengde. Korrigerende semi-grace og ynde gjør figuren slank, understreker appetittvekkende former, skjuler effektivt fettavleiringer.

Belter er laget med glidelåser og kroker. Stroppene er sydd på noen modeller for bedre fiksering. Undertøy reduserer midjen og strammer opp magen.

Det finnes også undertøy for å stramme opp magen og sidene for menn. Det brukes ofte for å skjule den nye ølmagen til det sterkere kjønn. Magebelter for menn er spesielt populære.

Corsets

Undertøy ser ut som et belte, men korsettet smalner inn midjen mer. Figuren blir mer tonet, slank. Som andre korrigerende modeller flater korsettet ut magen og jevner ut fettfoldene.

Korrigerende T-skjorter

Slikt undertøy er behagelig å ha på, det gjør sidene slankere, støtter brystet. Bysten blir avrundet og reiser seg. Derfor er modellen populær blant kvinner i alle aldre.

T-skjorter har skulderstropper, lengden på disse er justerbar. Dermed kan du heve brystet til ønsket nivå. Lin sitter godt på sidene og jevner ut fettlaget mot andre soner. Tanktops er egnet for å ha på seg lukkede kjoler.

Skjørt med slankende effekt

I disse modellene er trykket på magen minim alt, mens hoftene er visuelt avrundede. I spesialforretninger tilbys både skjørt som undertøy og skjørt til hverdagsbruk.

Bandeskjørt egner seg til jobb. De har en middels passform, er laget av behagelig materiale og er kombinert med forretningsbluser. Skjørt for bruk under klær har høy midje. Lin følger kroppens konturer, er sydd av et rynkebestandig materiale, så det er ikke synlig under skjørt og kjoler.

Modeller med truser er også på tilbud. Skjørtene i dette tilfellet er kledd med blonder, de bæres med strømper.

mageplastikk og flanker
mageplastikk og flanker

Korrigerende tights

Ved hjelp av dette undertøyet trekkes sidene og magen, baken og hoftene vekk, figuren blir slank. Effekten oppnås på grunn av tettheten til materialet som brukes.

Produsenter tilbyr forskjellige strømpebukser med mageplastikk:

  • Lett snøring - støtte, ideell for hverdagsbruk.
  • Kroppskonturering. Tights strammer midjen og hoftene tett, og gjør dem slanke og passe. Problemområder blir visuelt mindre.
  • Push-up. Denne typen undertøy gjør lårene og baken sexy. Effekten oppnås ved å løfte problemområdet.

Korreksjon av magen og sidene har sine egne egenskaper. Så produsenter har utviklet flere former for trekking.

Graden av oppstramming av shapewear

Det er 3 graders tilstramming:

  • Enkelt. For jenter med et lite antall problemområder. Undertøy skjuler små figurfeil.
  • Gjennomsnitt. Anbef alt for overvektige kvinner. Korrigerende produkter strammer kroppen tett, så figurfeil er godt skjult.
  • Sterk. Passer for overvektige damer. Undertøy strammer kroppen kraftig, noe som alvorlig påvirker resultatet. Modeller er i stand til å redusere eieren av praktfulle former med et par størrelser, fjerne rynker og cellulitter.

Hvordan velge undertøy med slankende effekt?

Før du kjøper, er det viktig å bestemme formålet med å bruke undertøy.

For å bruke undertøy med skjørt og kjoler, vil et skjørt med høy midje duge. Den vil være usynlig når den bæres under klær og vil stramme figuren godt.

Truser og truser er behagelige å bruke sammen med bukser og bukser. Undertøy slanker bena, strammer baken. I tilfelle du også ønsker å skjule magen, vil en korrigerende bodysuit være en passende løsning.

Før du kjøper undertøy bør du forsikre deg om at størrelsen er riktig, for å forstå om undertøyet passer til figurtypen. Det er bedre å foretrekke en populær produsent som tester varene i laboratorier og gir samsvarssertifikater hvis det oppstår spørsmål.

Kjente merker for slankende undertøy

Det finnes et stort antall forskjellige produsenter på shapewear-markedet. Mange av dem har jobbet i lang tid, levert kvalitetsvarer og fått større respons fra forbrukerne.

Populære undertøysmerker er Incanto, Triumph, Calzedonia, Silkway, Artemis,"Charmante", "Milavitsa", "Florange", "Medinform". Selv om shapewear har samme funksjon, skiller produsentene seg mye i kvalitet og pris. Noen av dem er beskrevet nedenfor.

Milavitsa

Linen er av høy kvalitet, glir ikke. Tåler flere vask samtidig som den beholder sin opprinnelige form. Produsenten tilbyr modeller med openwork-innsatser, som gir eieren av lin et krydret utseende. Lin er laget med et høyt innhold av bomull, så det er ingen drivhuseffekt. Produsenten bruker det russiske størrelseskartet, slik at kunder enkelt kan bestille undertøy på nett.

Florange

Kostnaden for undertøy fra dette franske merket står i forhold til kvaliteten. Modeller er i stand til raskt å fjerne magen og jevne ut sidene. Produktene er populære i mellomprissegmentet. Ved sying brukes syntetiske stoffer som støtter ryggraden. En alvorlig ulempe med undertøy er effekten av badstuen, det forårsaker ubehag når det bæres. I avanserte tilfeller kan det hende at undertøy ikke maskerer kroppsfettet fullstendig.

Silkway

I følge produsenten forbedrer produktet utseendet til figuren og korrigerer til og med holdning. Alt takket være mikrofibrene i stoffets sammensetning. De sitter tett på kroppen, skaper en massasjeeffekt.

Konklusjon

Så vi har undersøkt hva korrigerende klær er, dens viktigste varianter, fordeler og ulemper. Når du skal velge undertøy med slankefunksjon er det viktig å følge tydelig medtipsene ovenfor. En riktig valgt modell vil fokusere på fordelene, skjule ufullkommenhetene i problemområdene uten utmattende treningsøkter og som et resultat øke selvtilliten.

Anbefalt: