Arai er en hjelm for stilkjøring. Hvordan velge den optimale modellen?

Innholdsfortegnelse:

Arai er en hjelm for stilkjøring. Hvordan velge den optimale modellen?
Arai er en hjelm for stilkjøring. Hvordan velge den optimale modellen?
Anonim

Valget av hvilken som helst hjelm begynner med ønsket stil, form, beskyttelsesnivå og riktig størrelse. Alle disse faktorene bør vurderes når du kjøper, og oppfyller dine forventninger. Med en lang, velprøvd historie med kvalitet og pålitelighet, er Arai sine hjelmer designet for å møte de høyeste forventningene til kundene. Derfor er det for mange en prioritet når de skal velge ønsket modell.

stil

Merket produserer flere varianter av hjelmer. Vurder de mest populære. Arai, hvis integrerte hjelm er designet for å sykle i svært høye hastigheter, produserer populære modeller i ett stykke. De har en veldig høy grad av beskyttelse. De brukes til høyhastighetsracing.

Motocrosshjelmen med åpent ansikt (også kjent som halvfjeshjelmen) er designet for bykjøring i lave hastigheter. Den gir ikke samme beskyttelsesnivå som integralen.

Arais veihjelm er stiv og egnet for racingpå asf alt og terreng samtidig. I tillegg kan du også velge farge, trykkstil og design som passer dine personlige preferanser.

Arai hjelm
Arai hjelm

Shape

Arai sin hjelm har tre indre former: lang oval, middels oval og middels rund oval. Valget gjøres ved direkte tilpasning eller i henhold til resultatene av hodemålinger.

Den lange ovalen har ekstra plass i panneområdet. Den passer for de som andre hjelmer er tette på toppen. Modellen er lang langs front-to-back-linjen og smal fra side til side. Et typisk eksempel er Signed-Q-hjelmen.

Medium oval er kortere fra front til bak og bredere fra side til side. Typiske modeller er Corsair V, Vector, Vector 2 og XD 4. Denne kategorien inkluderer alle hjelmer fra avlange til runde. Ingen produksjonsbedrift legger så mye vekt på den interne formen, som hovedsakelig skiller merket fra resten.

Den middels runde ovalen er enda kortere fra front til bak og bredere fra side til side. Et eksempel er RX-Q-hjelmen. Passer for de med runde hoder, gir en sikker passform og ekstra komfort.

Arai hjelmer anmeldelser
Arai hjelmer anmeldelser

Beskyttelsesnivå

Integral - det høyeste beskyttelsesnivået. Dette sikres av modellens monolitiske form. En åpen hjelm (halvt ansikt) har lav grad av beskyttelse. Dette er nok for bykjøring, som det er beregnet på. Bilversjonen har høy sikkerhetsrekord. Han er bare en litenkommer til kort integralet.

Sikkerhetsytelse er en prioritet ved valg av modell, dette er udiskutabelt. Hjelmer produsert av Arai-merket (anmeldelser bekrefter dette gjentatte ganger) regnes som de beste i verden. I løpet av sin eksistens har selskapet mottatt mange priser for å oppfylle de høye kravene til kvalitet, komfort, sikkerhet, design og ventilasjon.

Anbefalt: