Gjennomgang av modeller av brudekjoler med lange ermer

Innholdsfortegnelse:

Gjennomgang av modeller av brudekjoler med lange ermer
Gjennomgang av modeller av brudekjoler med lange ermer
Anonim

I nær fremtid forventer du å høre lydene av Mendelssohns marsj i livet ditt. Du og din kjære har forberedt deg i lang tid, forberedt alt du trenger: en liste over gjester, en meny, invitert en fotograf og videograf. I lang tid valgte de en frisyre, en hodeplagg, et slips og en dress til den fremtidige brudgommen. Kosmetolog, makeupartist, manikyrist - du har allerede meldt deg på dem lenge før den høytidelige begivenheten. Og nå er det tid for brudekjolen.

Selvfølgelig skulle det være mange stiler av brudekjoler, men så mye! Fra alt dette mangfoldet snurrer hodet allerede. Og det ser ut til at du aldri vil finne den perfekte kjolen igjen.

Det er jenter som tror at avslørende antrekk kan tiltrekke alles oppmerksomhet og interesse for deres person og velge sin brudepikekjole, med fokus på disse misoppfatningene. "hoppende" bryster bundet med et tett korsett, gjennomsiktige innlegg på skjørtet til brudekjolen, kutt "fra hoften"- slike modeller av brudekjoler har selvfølgelig en plass.

Men vi foreslår at du legger merke til de lakoniske brudekjolene med lange ermer.

Bruden i en lukket kjole ser ut som en brud skal se ut - fresh, uskyldig og sjarmerende. Hun kan skape ekte beundring.

Klassisk bryllupsmote

Det lange smale ermet er en klassiker i en brudekjole. Denne hylsen kommer til hendene. Det lange ermet passer godt til nesten alle kjoler, enten det er en puffy crinoline eller myke gulvlange folder eller et langt blondetog.

Blondebrudekjole med lange ermer vil gi deg mystikk, ømhet og aristokrati. Selve ermene kan være laget av mesh, organza, silke eller sateng. Og selvfølgelig, tidenes utvilsomme favoritt er blondeermet.

Moderne bryllupsmotedesignere foretrekker ofte å fokusere på ermene. Denne detaljen kan ha veldig imponerende dekorasjonsmuligheter. Brudekjoler med lange ermer dekorert med perler eller perler vil ikke forlate noen brud likegyldig. En god løsning vil være å sy eller kjøpe en brudekjole som har et ganske enkelt skjørt og ermer laget av blondematerialer.

romantisk kjole
romantisk kjole

Føl deg som en prinsesse fra et eventyr

Hvis du følger modellene av kjoler som bruder fra aristokratiske kretser bruker og bærer nå, kan du se at alle prinsessene var kledd i kjoler med lange ermer. Selvfølgelig, etterbehandlinghem og tog, og stiler - alle prinsessene var forskjellige, men ermene var garantert det.

Prinsessens kjole
Prinsessens kjole

Hvordan skjuler jeg feil?

Det er verdt å merke seg at de lange ermene på antrekket vil bidra til å skjule noen feil i figuren. Så lukkede brudekjoler med lange ermer kan skjule fyldige hender. Hvis du har merkbare tatoveringer på kroppen, er det også mulig å skjule dem med denne modellen.

For bruder som ikke kan forestille seg lange kjoler i bryllupet, finnes det en løsning i form av korte kjoler med lange ermer. I slike modeller er alle dekorasjonselementer hovedsakelig plassert på ermene.

Velge de riktige brudekjolene med lange ermer

De generelle kriteriene for å velge riktig kjole er for det første komfortabelt og vakkert stoff, korrekt og høykvalitets skreddersøm av ermer, stilig og moteriktig stil på hele produktet.

kjole og bukett
kjole og bukett

Stiler av brudekjoler med lange ermer

  • Langermet bjelle - preferansen til bruder med forskjellige eksterne data. Brudekjoler med lange klokkeermer kan skjule hele armer, samt understreke femininiteten og skjørheten til tynne armer.
  • Tettsittende langermet - dette ermet kan lages i en rekke materialer.
  • "Juliet" - for praktiske bruder. Den hindrer ikke bevegelse, passer ikke til armene og er en redning for oppblåste skjønnheter.

"Illusion" - en sleeve laget av den fineste organza. understrekeskjønnheten og ynden til brudens hender og vil omslutte hele hennes utseende med en lett understatement og sjarm.

Kort kjole
Kort kjole

Hvilke andre anledninger passer langermede brudekjoler til?

  • Først av alt vil slike modeller appellere til beskjedne jenter som føler seg ukomfortable i for åpne klær.
  • Bruder med riktig stilsans.
  • Troende og de som prøver å oppfylle troens dogmer, muslimske bruder og ortodokse jenter.
  • Kjoler passer også for nygifte som forstår at lukkede klær ser mer mystiske ut.
  • Små jenter.
  • Bruder hvis bryllup f alt på den kjølige årstiden.

Bilder av brudekjoler med lange ermer vil hjelpe deg å sette pris på skjønnheten til disse modellene.

Anbefalt: