Aphrodisiac spray vil hjelpe deg å oppleve unike seksuelle sensasjoner

Innholdsfortegnelse:

Aphrodisiac spray vil hjelpe deg å oppleve unike seksuelle sensasjoner
Aphrodisiac spray vil hjelpe deg å oppleve unike seksuelle sensasjoner
Anonim

Afrodisiaka er spesielle stoffer som øker seksuell lyst og potens. De ble navngitt slik til ære for kjærlighetsgudinnen - Afrodite. Disse unike stoffene har som regel en sterk, utt alt smak og innbydende lukt. Og hvis folk i gamle dager, for å øke libido, gned deler av kroppen med dem, er produktene i dag mye mer praktiske og effektive, nemlig: krem, olje og afrodisiakumspray. De kan ikke bare kjøpes i spesialforretninger, men også bestilles på nettet.

Afrodisiakum dufter
Afrodisiakum dufter

Aphrodisiacas historie

Selv gamle mennesker oppdaget evnen til noen aromaer og produkter for å vekke seksuell lyst hos en person. Hvis du husker, snakker eventyr og sanger fra forskjellige folk ofte om den mirakuløse kraften til magiske drikker og retter. Selv i dag har noen nasjoner tradisjon for å servere nøtter blandet med honning til brudeparet før bryllupsnatten deres.

I kystbyer ble reker og østers spist av menn for å vekke seksuell lyst og forlenge samleie. En legende har kommet ned til oss om at den legendariske helten-Casanovas elsker spiste 50 østers daglig. Den berømte Marquise Pompadour serverte selleriretter til kong Louis XV før han elsket.

I dag er alt mye enklere. Det finnes tusenvis av produkter for å øke seksuell lyst og til og med forlenge samleie, slik som oljer, kremer, eau de toilette, afrodisiakumspray, duftlys, badeskum osv. Alle disse produktene inneholder ingredienser som vekker sensuelt.

Typer afrodisiaka
Typer afrodisiaka

Typer afrodisiaka

I naturen er det et stort antall sentralstimulerende midler. Avhengig av hva disse sentralstimulerende stoffene inneholder, skilles følgende typer afrodisiaka ut:

  • urte;
  • mat;
  • flavors;
  • kjemiske tilsetningsstoffer.

Stoffer av den første typen finnes i planter som basilikum, ginseng, kaffe, selleri, avokado, kakao osv. Noen av dem kan brukes rå, mens andre bare brukes etter en viss bearbeiding eller blanding med dem annet materiale.

Afrodisiaka av den andre typen finnes i mat. For eksempel finnes de i overflod i nøtter, sopp, reker, jordbær, sjokolade osv. Men østers, som er kreditert med magiske krefter, hører ikke til disse produktene.

En annen type er kjemiske tilsetningsstoffer, som først og fremst inkluderer alkohol til en viss grad. For å øke libido hos kvinner er rødvin perfekt, så vel som en favoritt kvinnelig drink - martini. Men elskere av disse vinene bør forstå at en overdose kan føre til fullstendig mangel på seksuell lyst.

De vanligste sentralstimulerende stoffene er afrodisiakumdufter. Dette er de som har blitt brukt siden antikken. Kurtisaner, kjærlighetsprestinner hadde kunnskap om luktens effekt på seksuell lyst og brukte den alltid. Det finnes mange slike dufter i naturen. Men de påvirker ikke alle mennesker på samme måte. Men i dag er en afrodisiakumspray som etterligner en eller en blanding av erotiske lukter det mest populære og brukervennlige seksuelle stimuleringsmidlet.

afrodisiakum spray
afrodisiakum spray

Dufter og sensualitet

Aphrodisiakum dufter inkluderer:

  1. Ylang-ylang.
  2. Patchouli.
  3. Sandal.
  4. Cinnamon.
  5. Bergamot og andre

Ved å bruke en afrodisiakumspray med feromoner som parfyme, kan en kvinne snu hodet til mer enn én mann.

Anbefalt: