Kjærlighetserklæring til en fyr med dine egne ord. Hvordan gjøre det

Kjærlighetserklæring til en fyr med dine egne ord. Hvordan gjøre det
Kjærlighetserklæring til en fyr med dine egne ord. Hvordan gjøre det
Anonim

Enhver jente som føler kjærlighet, spesielt hvis det er gjensidig, vil at hele verden skal vite om det! Denne følelsen er i stand til å "inspirere" enhver ung dame, og hvis hun blir forelsket, kan ikke alle bestemme seg for å si de tre kjære ordene til "objektet for lidenskapen hennes." Samtidig har ikke alle nok kreativ fantasi til å uttrykke følelsene sine i en vakker form, for eksempel poesi eller prosa. I dette tilfellet er det bare én vei ut - dette er en kjærlighetserklæring til fyren med dine egne ord.

Kjærlighetserklæring til en fyr med dine egne ord
Kjærlighetserklæring til en fyr med dine egne ord

Samtidig anses det nå som helt norm alt for en jente å si til en ung mann: «Jeg elsker deg» først. Imidlertid må den unge damen huske at før hun avgir en kjærlighetserklæring til fyren med hennes egne ord, må hun forsikre seg om oppriktigheten til følelsene hennes. Hvis du er sikker på dem, ikke vær redd for å være den første til å nevne dem!

Samtidig kan ikke alltid en kjærlighetserklæring til en fyr med dine egne ord ha en positiv effekt. Og det spiller ingen rolle i hvilken form du forteller ham om det - personlig eller ved å sende en SMS-melding. Kanskje han ikke føler detikke noe mer for deg enn vennskap. På en eller annen måte, "et negativt resultat er også et resultat" - du vil i hvert fall ikke "bygge luftslott." Analyser situasjonen rolig og avgjør selv om det er fornuftig å fortsette dette forholdet.

Original kjærlighetserklæring til en fyr
Original kjærlighetserklæring til en fyr

Det hender ofte at en ung mann er redd og ubesluttsom, så den første kjærlighetserklæringen til en fyr med hans egne ord vil være hjertelig velkommen.

Hvis forholdet ditt ikke har vart den første måneden, og fyren er flau over å fortelle deg at du ikke er likegyldig til ham, så bør du velge et passende øyeblikk - best av alt, når du blir "tete" -a-tete" og si: "Jeg elsker deg" først. Selv om det ikke er nødvendig å si noe, kan du bare smile og vende dine kjærlige øyne på ham. Ord i dette tilfellet er ikke hovedsaken - det som betyr noe er hvordan du vet hvordan du uttrykker følelsene dine ikke-verb alt.

Si kjærlighetsord med spesiell mening og følelse, uten å gjøre dem om til vanlige fraser som du sier til en ung person når du sier farvel eller møter.

Korte kjærlighetserklæringer til en fyr
Korte kjærlighetserklæringer til en fyr

Det er veldig populært i dag å presentere en original kjærlighetserklæring til en fyr som gave i form av uvanlige dikt eller "glødende" SMS-meldinger. Mange unge liker denne uttrykksformen fra jenters side.

Kjærlighetserklæring skal, som de sier, "trenge ned til sjelens dyp." Selvfølgelig må du snakke om følelser i en intim atmosfære, på et koselig og behagelig sted. "Naturens barm" er ideell for dette - en innsjøbredd, en skogsglede ellerfjellene. Når du uttaler de kjære ordene, kjenn nærheten til den unge mannen, berøringen av hendene hans. Sørg for å klemme ham nå, og du bør ikke være sjenert for det.

Det må understrekes at korte kjærlighetserklæringer til en fyr også vil bidra til å uttrykke din ærbødige holdning. Igjen kan du bruke SMS. Bare to linjer vil tillate deg å "fange hjertet" til en ung mann. Du trenger ikke være detaljert for å fortelle en person at du bryr deg om dem. Hovedsaken er at ordene skal være oppriktige og komme «fra hjertet». Og bare i dette tilfellet kan du stole på gjensidighet fra fyren.

Anbefalt: