Brudekjoler til brudens mor: hvilken skal du velge?

Brudekjoler til brudens mor: hvilken skal du velge?
Brudekjoler til brudens mor: hvilken skal du velge?
Anonim

Utvilsomt er hovedpersonene i bryllupet brudeparet. Det er på dem all oppmerksomhet vil være konsentrert gjennom hele ferien. Men i tillegg til hovedpersonene, deltar også brudepiker og forlovere og selvfølgelig foreldrene til de nygifte i bryllupsseremoniene. Og den fremtidige svigermor spiller en betydelig rolle i hele prosessen.

Brudekjole til brudens mor

Jeg lurer på hvilken jeg skal velge? Tross alt burde han være på topp og stolt demonstrere hvem som oppdro en så vakker datter.

brudekjoler til brudens mor
brudekjoler til brudens mor

Det første tipset om hvordan du velger en kjole til et bryllup for brudens mor vil bli adressert til bruden selv. Tenk over den generelle stilen til feiringen og antrekket ditt, og forklar deretter for moren din hva du vil at hun skal ha på seg slik at den generelle stilen til arrangementet respekteres. Du kan også diskutere garderobeproblemet med faren din og velge antrekk laget i samme nøkkel eller fargevalg for dem for å understreke at de er et par, og et par viktige personer i dette bryllupet.

brudekjole til mamma
brudekjole til mamma

Det andre rådet vil heller rettes til mødrene selv. Når du velger et antrekk, husk at brudekjolene til brudens mor først og fremst skal være elegante. Når du velger en farge, unngå hvite, beige, melkeaktige nyanser - tradisjonelt er de tonene til et ungt antrekk, og på denne dagen er ikke bruden deg, men datteren din. På den annen side bør brudekjoler til brudemor ikke være sørgende svarte eller knallrøde, med mindre disse fargene er ledemotivet for hele feiringen. Foretrekk myke pastellfarger, edelt sølv, sjokolade eller vin – de ser fordelaktige ut på nesten alle kvinner.

brudekjole til brudens mor
brudekjole til brudens mor

Selvfølgelig trenger ikke brudekjoler til mor å være enkle og uformelle. Det bør understreke høytideligheten til arrangementet, noe som betyr at det skal se stilig, dyrt ut om kvelden. Gi derfor preferanse til elegante stoffer, dekorasjon med vakre steiner eller blonder. Ikke gi preferanse til for avslørende antrekk - selv om du har en vakker figur, slanke ben og vakre bryster, bør du ikke trekke oppmerksomhet til dem på din egen datters ferie. Brudens mor bør være respektabel og vise seg som en beskjeden og dydig person, og legg derfor til side miniskjørt, kjoler med åpen rygg eller dyp utringning til din egen ferie. Det er bedre å velge en lang kveldskjole eller et antrekk av middels lengde - rett over kneet. I tillegg vil en tippet eller et lett skjerf som matcher være et godt tillegg til kveldsmodellen,som kan vikle bare skuldre og drapere halsen.

En annen motetrend har vært valget av kjoler for mødre til brudeparet i samme farge eller stil, som ligner på hvordan brudepiker velges i Amerika. Diskuter dette problemet med brudgommens mor og, hvis hun ikke har noe imot det, kom med brudekjoler til moren til brudeparet sammen.

Vær moderne, velg et vakkert og stilig antrekk, og la det vise deg fra din beste side, for det er ikke for ingenting de sier: hvis du vil forstå hvordan din kone vil bli i voksen alder, se på henne mor.

Anbefalt: