Gytedrikker - hva skal jeg gjøre? Hvordan få en som drikker til å slutte å drikke?

Innholdsfortegnelse:

Gytedrikker - hva skal jeg gjøre? Hvordan få en som drikker til å slutte å drikke?
Gytedrikker - hva skal jeg gjøre? Hvordan få en som drikker til å slutte å drikke?
Anonim

Blev du forelsket og brukte de første månedene med rosa briller, uten å se noen feil i partneren din? Hva bør en jente gjøre hvis hun over tid merker at kjæresten hennes drikker? Det er få utveier, du må enten forlate personen, eller hjelpe ham å komme seg fra avhengighet. Hvordan du gjør dette, les nedenfor.

Finn ut årsaken

fyr drikker
fyr drikker

Før du fordømmer en person for uredelig oppførsel, må du forstå årsaken til handlingene hans. Spør kjæresten din hvor gammel han har drukket. Fyren kan si at han startet denne vanen for ikke så lenge siden. Han kunne finne trøst på bunnen av en flaske etter foreldrenes død eller en personlig tragedie. I dette tilfellet vil det være enkelt å slutte å drikke. Hvis en person er en sterk personlighet, kan du ganske enkelt overbevise ham om at livet ikke tar slutt, og at du må komme deg ut av depresjonen.

Det er mye vanskeligere å endre en fyrs vaner hvis han har drukket siden han var 14. Først kunne han drikke for selskap, og så ble han så involvert at han ikke kunne leve uten flaske. Hver dag, om natten eller til middag, bruker fyrenalkohol, og hevder at den "magiske eliksiren" hjelper til med å slappe av. Hvis du forstår årsaken til fyrens oppførsel og nivået på hans avhengighet av alkohol, må du begynne å ta avgjørende handlinger i samsvar med informasjonen som er mottatt.

Isoler fra drikkevenner

fyren drikker hver dag
fyren drikker hver dag

Drikker kjæresten din med venner? Den enkleste måten å avvenne en ung person fra avhengighet er å isolere ham fra drikkevennene. Men noen ganger er det ikke lett å gjøre dette, fordi menneskene som fyren drikker med er vennene hans. Hvis du elsker en ung mann og tror at dere vil ha en lykkelig fremtid sammen, så flytt snarest. Du må bytte by. Ideelt sett bør dette være et sted hvor verken du eller fyren vil ha noen bekjente. På et nytt sted må du prøve å starte et nytt liv. En ung mann bør få jobb innen spesialiteten sin og finne gode venner uten dårlige vaner.

En slik handlingsalgoritme passer for de parene der fyren drikker, men ønsker å bli kvitt avhengigheten. Hvis fyren ikke har noe ønske om å bli kvitt avhengighet, gir det ikke mening å transportere en person til en annen by. Husk ordtaket: en gris vil finne skitt over alt. Så det er et lite problem å finne følgesvenner for en drikkende person.

Ultimatum

hvordan få en full person til å slutte å drikke
hvordan få en full person til å slutte å drikke

Tenker du på hva du skal gjøre med en drikkende herre? Gi ham et ultimatum. Be ham velge: enten deg eller alkohol. Hvis din utvalgte har følelser for deg, er valget for hamvil være åpenbart. Vel, hvis en fyr bryter sammen nå og da, betyr det at han ikke elsker mye. Å bli assosiert med denne typen lykke vil ikke gi deg lykke.

Men ikke alle jenter kan si det siste ordet og så dra. Fyren drikker, damen forbarmer seg over ham, legger ham og tåler slagsmål. Vil du tilbringe resten av livet på denne måten? Ikke? Ikke skap komfortable forhold for fyren. Den utvalgte ble full med venner i garasjen? La ham sove der hvis han ikke orker å gå hjem. Og om morgenen, når mannen kommer, si at du ikke vil tolerere slike tilfeller. Si at du går hvis historien gjentar seg. Forklar at tålmodigheten din er på grensen og at du ikke skremmer mannen nå, men virkelig kommer til å forlate ham. Tale som dette kan fremkalle respons i en persons sjel, og han ønsker å forandre seg.

Finn en hobby

drikker hver dag
drikker hver dag

Drikker fyren hver dag? Finn noe å gjøre med din kjære. Ikke gi en mann tid til å drikke. Du kan finne på en felles hobby. For eksempel fjellklatring, bading i bassenget eller sykling. Sport vil hjelpe deg å opprettholde helsen din og distrahere fra dårlige tanker. Og viktigst av alt, det vil kreve en god kropp som vil fungere, og ikke ligge på sofaen. Hvis fyren liker å gjøre en slags aktivitet, som treskjæring, så skaff deg alle utskjæringsverktøyene du trenger og be ham gjøre noe for deg. Det er tilrådelig å finne en fyr en hobby som vil fengsle ham og kreve mye konsentrasjon. I dette tilfellet vil ikke mannen søke på flasken, da hun ikke vil tillate hamfokus. Hvorfor drikker mange? For de finner ikke noe annet passende tidsfordriv enn å se dumme TV-programmer.

provoser stress

fyr som drikker med venner
fyr som drikker med venner

Hvordan få en som drikker til å slutte å drikke? Du må gjøre personen ansvarlig for sine handlinger. Hvis du holder kjæresten din komfortabel og varm, er det usannsynlig at han vil forstå og endre noe i livet hans. Derfor må han skape ubehagelige forhold. Du kan for eksempel slutte å gi en fyr penger hvis han ikke tjener penger eller ikke tjener nok penger. Svar på alle spørsmål om at pengene han ga deg er en del av familiebudsjettet, og du planlegger å kjøpe mat med det. Du har ikke penger til sprit. Dette rådet vil hjelpe for å resonnere med en adekvat person. Hvis fyrens avhengighet ikke er veldig sterk, vil han heller slutte å drikke enn å ta gullet ditt til en pantelånerbutikk.

Du kan også bruke utpressingsmetoden. Etter neste drikking, snakk med mannen og si at hvis hendelsen gjentar seg, går du. Fyren trodde ikke på deg og ble full? Pakk sammen tingene dine og dra. Ikke si hvor du gikk og ikke lov at du kommer tilbake. Om morgenen kan den unge mannen begynne å lete. Så advar venner og familie om å spille sammen og si at de ikke aner hvor du er. Etter å ha torturert fyren i en uke, løp han "tilfeldigvis" på gaten. Fortell mannen at du bare kommer tilbake hvis han slutter å drikke.

medisinsk behandling

Ingenting hjelper i kampen mot alkohol? Da er det bare én ting igjen – koding fra alkoholisme. Men å gå til denne prosedyren, må en person være klar over hva han gjør og hvorfor. Du kan ikke med makt dra en alkoholiker inn på en klinikk og si at han nå tar farvel med sine dårlige vaner. Hvis en person ikke vil slutte å drikke, er det bedre å ikke kode ham.

Du kan også ta spesielle piller. Ved interaksjon med etylalkohol vil medisiner forårsake hodepine, oppkast og kvalme. En person vil ikke være i stand til å drikke mye, siden hver slurk vil bringe ham helvetes pine. Er det mulig å slutte å drikke bare ved hjelp av piller? Nei. En person må gjenkjenne problemet sitt og overvinne det. Ellers vil ingen koding for alkoholisme og ingen medisiner hjelpe.

Anbefalt: