Bleiekrem "Mustela": anmeldelser av mødre

Innholdsfortegnelse:

Bleiekrem "Mustela": anmeldelser av mødre
Bleiekrem "Mustela": anmeldelser av mødre
Anonim

I dag innebærer babypleie alltid bruk av bleier. Det ser ut til at disse enhetene skal gjøre livet enklere for foreldrene. Imidlertid oppstår veldig ofte bleieutslett og allergiske reaksjoner hos barn på grunn av bleier. Dette tvinger foreldre til å velge kremen under bleien nøye. I denne artikkelen vil vi vurdere anmeldelser av Mustela Bebe bleiekrem.

Beskyttende bleiekrem

spedbarn
spedbarn

De aktuelle produktene er produsert av det franske selskapet Mustela. Beskyttende bleiekrem "Mustela Bebe" kan brukes ganske ofte. Hver gang du skifter bleie, må du påføre den på babyens hud. Dette vil bidra til å beskytte henne mot bleieutslett og diverse dermatitt som er vanlig i spedbarnsalderen.

Mustela Bebe bleiekrem skaper et beskyttende lag på babyens hud. Det forhindrer de negative effektene på huden av urin,avføring, bleiefriksjon. Dette er spesielt praktisk hvis mamma, på grunn av visse omstendigheter, ikke skiftet bleie i tide. Hvis dette fortsatt skjedde, vil denne kremen i denne situasjonen komme til unnsetning. Det vil lindre rødhet fra bleieutslett og bidra til rask regenerering av huden. Dette er på grunn av vitamin B5 og sheasmør som finnes i kremen.

I anmeldelser av kremen "Mustela Bebe" under bleien, angir mange mødre at kremen er lett å påføre og absorberes raskt, og etterlater derved ingen fete merker. Men til tross for at emballasjen indikerer at den er hypoallergen, er noen barn fortsatt allergiske mot dette kosmetiske produktet.

Fremkomponenter og deres handling

bleiekrem
bleiekrem

De fleste brukere gir positive tilbakemeldinger om Mustela bleiekrem. Faktisk inneholder den naturlige stoffer i sammensetningen, som utvilsomt spiller i hendene på produsentene, noe som gjør brukerne fornøyde med dette produktet.

10 % sinkoksidløsning holder babyens hud tørr Den bekjemper også bakterier. Vitamin F hjelper huden med å holde på fuktigheten og unngå dehydrering, mens vitamin B5 har en helbredende effekt som forsterker hudregenerering. Det myker også huden godt, lindrer betennelse fra den. Sheasmør (karite) sammen med vitamin B5 regenererer og mykgjør huden.

Fordeler med kremen

spedbarn
spedbarn

Leser bleiekrem anmeldelser"Mustela", du kommer over de mange fordelene med dette verktøyet. Det er viktig at bruken er tillatt fra den aller første dagen av smulene, noe som letter prosessen med å ta vare på en nyfødt. På grunn av de naturlige ingrediensene i produktet er dette produktet hypoallergent.

Den har også evnen til å forebygge og behandle bleieutslett. Dette oppnås ved å kombinere to virkemidler: for forebygging og for behandling. Du kan se resultatet fra den første søknaden.

Kremen inneholder mer enn 90 % naturlige ingredienser, som hver er utviklet for å møte behovene til barns sensitive hud.

Du bør gi honnør til innpakningen og oppbevaringsmetoden til kremen. Det er i et vakuum, og beholder alle de medisinske egenskapene til komponentene. På grunn av fravær av luft i beholderen, er risikoen for forurensning og utvikling av et patogent miljø opphevet.

Det er også viktig at produsenter kun bruker ingredienser godkjent av helsemyndighetene i produktene deres.

Forbrukeranmeldelser

bleiekrem
bleiekrem

Anmeldelser av Mustela bleiekrem er stort sett positive, men det er også negative. For eksempel klager noen over de høye kostnadene for stoffet. Imidlertid gjør de umiddelbart en endring om at verktøyet fullt ut rettferdiggjør kostnadene.

Det finnes også de som er allergiske mot kremen. De anbefaler det ikke til barn med sensitiv hud. Noen skriver også at kremen ikke samsvarer med de som er angitt iinstruksjoner til egenskapene, rettferdiggjør ikke forhåpningene til den.

Noen sammenligner det med den velkjente Bepanthen. De peker hovedsakelig på prispolitikken på varer, fordi «Bepanten» er billigere. Selv om sammensetningen av kremene er nesten de samme.

De fleste mødre er likevel fornøyd med hele Mustelas kosmetikklinje og mener at dette er det beste som kan gis til barn. Og mødrene selv er ikke uvillige til å bruke midlene til denne linjen. Og alt dette takket være dets regenererende, mykgjørende og beskyttende egenskaper.

Anbefalt: