De beste private barnehagene i Ulyanovsk

Innholdsfortegnelse:

De beste private barnehagene i Ulyanovsk
De beste private barnehagene i Ulyanovsk
Anonim

Ulyanovsk er en av de eldste byene som ligger i den europeiske delen av Russland. I det siste har antallet stadig utviklet seg, antallet innbyggere registrert på territoriet har overskredet 620 tusen mennesker. Mange av dem er utvilsomt barn. Derfor, for unge foreldre, er problemet med å velge en privat barnehage i Ulyanovsk spesielt akutt.

Hvorfor

"Pochemuchki" er en av de mest populære førskoleutdanningsinstitusjonene, som ligger i Ulyanovsk, Livanova street, 15.

hvorfor hage
hvorfor hage

Tot alt er det flere grunner til at det er verdt å registrere en baby på dette stedet:

  • Barn som er påmeldt i den tidligste utviklingsgruppen vil av lærere lære de nødvendige ferdighetene - å gå i potta, kle på seg, kle av seg, rydde opp leker og spise.
  • Erfarne lærere vil jobbe med barn i mellom- og eldregruppene. Hovedvekten vil bli lagt på utvikling av tale, hukommelse, logikk ogtenker.
  • Spesiell oppmerksomhet rettes mot kreative aktiviteter. Her skal barna lære å tegne, klippe, lime, lage vakre applikasjoner og voluminøse leker.
  • Her bidrar de til å vokse fullt ut selv de barna som har visse utviklingsforsinkelser. Erfarne lærere lager sine egne undervisningsmetoder for dette.

Privat barnehage "Hvorfor" i Ulyanovsk er akkurat stedet der en individuell tilnærming vil bli funnet for hvert barn.

Image
Image

Malinka

bringebærhage
bringebærhage

Mange private barnehager i Ulyanovsk har blitt bygget den siste tiden. Men blant dem er det de som ble bygget i midten av forrige århundre. Hvorfor ønsker mange foreldre å registrere små barn i dem? Fordi de inspirerer til tillit. Her er det skapt et slags spesialundervisningssystem som har eksistert i flere tiår, fylt med varme og omsorg. Hver lærer har lang erfaring, de vet alle hvordan de skal finne en tilnærming til alle barn. En av de langlivede barnehagene "Malinka" ligger i byen Ulyanovsk, Mozhaisky-gaten, hus 21.

Childhood Academy

Hva er viktig for enhver forelder når de skal velge barnehage? Det er ingen tvil om at han var omgitt av omsorgsfulle og høyt kvalifiserte lærere. Men ikke mindre viktig er miljøet det befinner seg i. Få mødre eller pappaer vil at den lille skal være midt i rufsete vegger og dårlige møbler.

barndomsakademiet
barndomsakademiet

Privat barnehage «Academy of childhood» kanskryte av et interessant design i hver gruppe, hvor babyen utvilsomt vil være glad og behagelig å være. I tillegg til å være et attraktivt stoppested har dette stedet også flere andre fordeler:

  • mulighet til å lære musikkinstrumenter;
  • hvert barn i seniorgruppen tar et intensivkurs i engelsk eller forberedelse til skolens læreplan;
  • en erfaren logoped er engasjert i utviklingen av hver elevs tale, som vil være i stand til å identifisere mulige talefeil og umiddelbart utvikle et program for å eliminere dem;
  • her er det organisert en liten kunstskole for de minste barna, hvor du kan få grunnleggende tegneferdigheter.

"Academy of Childhood" er en privat barnehage med nye muligheter. Det ligger ved byen Ulyanovsk, Buinsky lane, hus 1.

Duggdråpe

duggdråpehage
duggdråpehage

Alle private barnehager i Ulyanovsk er gode på hver sin måte. Men en av de mest populære blant foreldre er Rosinka førskoleutdanningsinstitusjon. Den største fordelen er at for hvert barn de leter etter en spesiell pedagogisk tilnærming. Som du vet er det ganske problematisk for barn å tåle tilpasning. Det er utrolig vanskelig og uvanlig for dem å være uten sine elskede foreldre i lang tid. Men ikke i denne førskolen.

Her finner lærere en spesiell metode for prosessen med å oppdra barn, som gjør det enkelt å gå gjennom tilpasningsprosessen. Det er verdt å merke seg at den pedagogiske tilnærmingen her ble utviklet i alt, takket være at barna alltid føler seg hjemme her. Den private barnehagen «Rosinka» ligger i Ulyanovsk, på adressen Narimanovs prosjekt, hus 32.

Førskoleutdanningsinstitusjon er det første og kanskje det viktigste trinnet for babyen til voksen alder. Derfor er forelderen forpliktet til å velge den beste private barnehagen i Ulyanovsk, som fremtiden til den nye generasjonen vil avhenge direkte av.

Anbefalt: