Hvordan velger du dobbeltklebende tape for berøringsskjermen?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan velger du dobbeltklebende tape for berøringsskjermen?
Hvordan velger du dobbeltklebende tape for berøringsskjermen?
Anonim

Tilfeller av skjermfeil i moderne smarttelefoner forekommer oftere enn eiere av utstyr ønsker. På en eller annen måte, på et tidspunkt, må nesten alle forholde seg til utskifting av denne delen av dingsen, men noen leter etter et verksted, mens andre prøver å fikse alt på egen hånd. Og det er de som vil trenge informasjon om hvordan man velger en selvklebende tape for en berøringsskjerm (dobbeltsidig).

Brukt for

Dette forbruksmateriellet hjelper til med å reparere smarttelefonskjermen. Med den er skjermen festet inne i dekselet, så et produkt av dårlig kvalitet kan føre til brudd. Det samme gjelder imidlertid de skjevhendte håndverkerne, som oppfordrer til å ikke bruke teip til slikt møysommelig arbeid. Og forgjeves, fordi det er den mest enkle og pålitelige å bruke. Det viktigste er å velge riktig produkt.

dobbeltsidig berøringsskjermtape
dobbeltsidig berøringsskjermtape

Typer

Dobbeltsidig tape for en berøringsskjerm kan være med eller uten base. Til det siste alternativetinkludere selvklebende overføringsark, men det er ganske vanskelig å jobbe med dem. De anbefales ikke for uerfaren bruk, siden lerretene noen ganger må klippes eller annen "dansing med en tamburin" for å fikse skjermen ordentlig.

Oftest produseres og brukes de i monteringen av berøringsskjermprodusenter selv eller kinesiske produsenter. De stempler umiddelbart ark med ønsket størrelse og form, noe som i stor grad forenkler prosessen. Spesielt ofte tyr skaperne av replikaer for "eple" gadgets til slike produkter.

selvklebende tape 3 m dobbeltsidig for berøringsskjerm
selvklebende tape 3 m dobbeltsidig for berøringsskjerm

Dobbeltsidig selvklebende tape for berøringsskjermen med basen gir et mye større valg. Men for første gang er det bedre å ta tynn og gjennomsiktig, med høy motstand mot ekstreme temperaturer. Nybegynnere i reparasjonsbransjen kan fylle på med slikt materiale, siden det er en glede å bruke et slikt selvklebende element. Den er universell og skiller seg bare i bredden på rullen, og opptakene er alltid de samme (50 m). Selvfølgelig, med slike indikatorer, vil eieren av en smarttelefon i løpet av livet ikke kunne bruke volumet, med mindre han begynner å reparere utstyr for alle.

Dobbeltsidig akryltape

For en iPhone-berøringsskjerm vil den passe best, men den vil også koste en krone. En rull med dette materialet koster 33-38 euro (~2000-2500 rubler per desember 2016), men eierne av "eple" utstyr er ikke fremmede for høye priser. De bruker selvklebende tape med den høyeste temperaturmotstanden (270 grader Celsius) for å fikse maskinene sine.

dobbeltsidig akryltape for berøringsskjerm
dobbeltsidig akryltape for berøringsskjerm

Det var imidlertid ikke uten vanskeligheter. Den teknisk mulige minste rullebredden er 7 mm, selv om halve tapen er nødvendig for reparasjoner. Derfor må du i noen tilfeller kutte den dobbeltklebende tapen for berøringsskjermen manuelt.

Vilkår for bruk

I noen tilfeller fester ikke materialet skjermen godt nok, men dette skjer kun hvis instruksjonene ikke følges. Derfor, hvis en kunde på et verksted er overbevist om at scotch tape er en dårlig løsning, kan du trygt si opp en slik organisasjon.

Hjemmelaget bør lese reglene for liming, for ikke å kaste bort penger:

  1. Avfett overflater som skal fikses. For disse formålene er det bedre å bruke flytende isopropylalkohol (ikke egnet fra sylindere).
  2. La bitene tørke. Det tar vanligvis ikke mer enn 10–15 minutter.
  3. Påfør selvklebende tape på skjermen, den må festes godt til overflaten. Bobler og skrå overlegg bør ikke tillates, ekstrem nøyaktighet og perfeksjonisme er det viktigste i denne bransjen.
  4. Etter at fikseringsprosedyren er fullført, kan du bruke en bygningshårføner - dette vil fremskynde limingen.

Som regel foretrekker nybegynnere merket 3 M tape (dobbeltsidig) til berøringsskjermen, men det er ikke nødvendig å velge det. Til slutt vil ingen forby eksperimentering.

Anbefalt: