Yorkshire Terrier: eieranmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Yorkshire Terrier: eieranmeldelser
Yorkshire Terrier: eieranmeldelser
Anonim

Du vil ha et kjæledyr - kjærlig, kjærlig, hengiven, søt. Katten, som et alternativ, forsvinner umiddelbart - alle vet at hun selv og definitivt ikke vil, når hun ser inn i øynene hennes, sprette av glede over at lederen av flokken har kommet hjem. Hamstere og fisk er desto mer uegnet – kan du ta dem med på tur, ta dem ut på tur? Ja, og de er litt dumme.

Breed Yorkshire Terrier

En hund passer på alle måter, men hvilken rase skal jeg velge? Det er ikke mye plass i leiligheten, noe som betyr at du trenger en som ikke setter seg fast i døråpningen og ikke kaster din elskede eier fra sengen til gulvet om natten. Jeg vil at hun skal være vakker, morsom og rampete på samme tid. En slik hund finnes - det er en Yorkshire Terrier! Nå skal vi snakke om det mer detaljert.

Yorkshire Terrier: anmeldelser og anbefalinger

Denne hunden vil passe både en familie med et barn, en eldre person og en glamorøs dame. Hans glitrende ripsøyne og knappnese vil smelte noens hjerter!

anmeldelser av yorkshire terrier
anmeldelser av yorkshire terrier

Yorkshire Terrier-hunden har uuttømmelig energi, munter gemytt, kommer lett overens med andre kjæledyr. Men før du kjøper den, bør du lese noen regler.holde yorkies. Så en voksen hund må mates to ganger om dagen, og det er forbudt å blande naturlig mat og tørrfôr. Fordøyelsessystemet til hunder av denne rasen er ganske delikat, derfor bør de ikke gis rå egg, s alt, pølser og pølser, benfisk, krydret og fet fisk, pasta, poteter og søtsaker. Men ferskvann i drikkeskålen bør være konstant.

yorkshire terrier hund
yorkshire terrier hund

York veier mindre enn tre kilo, men ser veldig imponerende ut. Det er en hel katalog med hårklipp og tilbehør designet for denne hunden! De er kledd i elegante klær, tar på små tøfler, buer er vevd inn i frisyrer … Mange mennesker liker virkelig Yorkshire Terrier, anmeldelser av disse hundene er et udiskutabelt bevis på dette faktum. Etter å ha lest en av dem, vil du garantert komme over en mengde positive følelser knyttet til denne rasen.

De er mobile, aktive, enkle å trene og - å glede! - ikke kast i det hele tatt! De kan trenes i søppel, slik at du ikke trenger å gå tur med hunden din så ofte som hun kan gjøre alle gjøremålene sine hjemme.

Care

Her er han, en nesten perfekt Yorkshire terrier. Uttalelsene til de glade eierne inneholder også noen enkle anbefalinger for hundestell. Yorkies trenger regelmessig rengjøring av ørene og tennene, og tørk øynene med en fuktig bomullspinne. Håret på snuten bør kjemmes slik at det ikke hindrer hunden i å se verden rundt.

Yorkshire terrier rase
Yorkshire terrier rase

En liten valp de første dagene i hjemmet ditt trenger støtte ogMerk følgende. La ham bli komfortabel, vis ham plassen sin. Prøv først å unngå støyende spill med ham - la ham venne seg til ukjente lukter, lyder, føl deg trygg. Og til gjengjeld vil han gjengjelde deg med ekte vennskap!

Konklusjon

Sannsynligvis har ingen sagt noe stygt om en rase som Yorkshire Terrier, anmeldelser er ugjendrivelige bevis. Denne lille hunden er det perfekte familiekjæledyret.

Anbefalt: