Hvordan organisere konkurranser for eldre?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan organisere konkurranser for eldre?
Hvordan organisere konkurranser for eldre?
Anonim

I dag er det vanlig å inkludere et underholdningsprogram i de fleste arrangementer, men scenarier er oftere rettet mot yngre og middelaldrende grupper. Det er interessant å organisere konkurranser for eldre - dette er den vanskeligste oppgaven for presentatørene, siden det er nødvendig å ta hensyn til alderens fysiske og følelsesmessige egenskaper. Det er flere regler som bør overholdes ved avholdelse av slike arrangementer for representanter for den eldre alderskategorien:

konkurranser for eldre
konkurranser for eldre

- Det er nødvendig å advare potensielle deltakere på forhånd slik at de kan stille inn og forberede seg.

- For eldre er det best å holde konkurranser om morgenen (men ikke tidlig om morgenen), fordi det er på denne tiden de har mer styrke og energi.

- Stedet for slike arrangementer bør være romslig, det bør gi rekreasjonsområder.

- Når du organiserer spill og konkurranser for eldre, bør programlederen være mer oppmerksom og ta seg god tid. I denne alderen er reaksjonene langsomme, ogethvert svar er nøye gjennomtenkt. Derfor, for ikke å fornærme deltakerne, bør man være veldig tålmodig.

- Hvis flere yngre assistenter inviteres til et slikt selskap, blir arrangementet mer livlig.

- Aktiv og rolig underholdning bør veksles eller musikalske pauser bør annonseres mellom dem.

Morsomme konkurranser for eldre

Hvis unge mennesker er stolte av sin skjønnhet, styrke og fingerferdighet, er det i en eldre alder hyggeligere å demonstrere sine intellektuelle evner. Derfor vil alle spill der du kan vise ditt mentale potensial bli oppfattet med optimisme av denne alderskategorien.

konkurranser for seniorer
konkurranser for seniorer

Menn kan tilbys å bygge et slags verktøy eller fiskeutstyr av improviserte materialer. Tro meg, deltakeren som er langt bak vinner

Menn i denne alderen er uvanlig galante, så du kan finne på en konkurranse der de vil søke damens gunst med vakre tegn på oppmerksomhet (for eksempel: kast en jakke over skuldrene, ta med stol og sete deg, gi en blomst eller sødme, les et dikt, inviter deg til dans osv.).

morsomme konkurranser for seniorer
morsomme konkurranser for seniorer

Kvinner kan få tilbud om å konkurrere i håndarbeidsferdigheter: bind så mange mennesker som mulig med hyssing til et vakkert "live"-mønster eller "vev" et teppe eller sengeteppe av plagget til laget deres. Praksis viser at damer i gullalderen klarer å være mer aktive ennmenn, så du kan også holde et dansemaraton for eliminering. For eldre mennesker bør konkurranser av denne art avholdes, med hensyn til deres aldersegenskaper.

Til tross for noe glemsel i hverdagen, har mennesker i moden alder et utmerket minne for filmer, artister, sanger osv. Ved hjelp av moderne multimediateknologi er det enkelt å forberede konkurranser for eldre: "Gjett filmen", «Gjett sangen», «Gjett artisten» osv. Konkurranser kan gradvis utvikle seg til en minnekveld eller en visekonsert. Hvis programlederen klarer å finne ut i tide, kan du diversifisere programmet for arrangementet med ekte morsomme historier fra livet, bare du bør først sette begrensninger på emnet og reglene.

Anbefalt: