Gjør-det-selv veggsjablonger som en enkel måte å dekorere vegger på

Gjør-det-selv veggsjablonger som en enkel måte å dekorere vegger på
Gjør-det-selv veggsjablonger som en enkel måte å dekorere vegger på
Anonim

Den kreative tilnærmingen til interiørdesign blir mer og mer populær. Vi ønsker i økende grad å gå bort fra de vanlige standardene i innredningen av rommet og lage noe origin alt, unikt og unikt. Veggmaling er en av måtene å uttrykke din kreative fantasi på, men for å lage et bilde på veggen, må du i det minste vite det grunnleggende om maling. En talentfull kunstner, som tar pensler og maling, er i stand til å gjøre en vanlig vegg om til et kunstverk. Hva med noen som ikke kan tegne? Bruk selvfølgelig sjablonger. Denne enkle måten å dekorere vegger på er det samme maleriet, kun laget ved hjelp av en ferdig tegning. DIY veggsjablonger vil hjelpe deg raskt og enkelt å dekorere et rom med et ekte veggmaleri. De er også praktiske fordi de lar deg enkelt konvertere og male et eksisterende veggbelegg uten tidkrevende reparasjoner.

DIY veggsjablonger
DIY veggsjablonger

Som regel kjøpes veggsjablonger, som lar deg dekorere et rom med egne hender, ferdige i spesialforretninger eller iPå Internett, hvor du kan finne mange tilbud, er det bare å gå til en søkemotor. Men hvis du virkelig vil tegne noe origin alt på veggen, kan du lage dem selv. For å gjøre dette, først finner de et passende bilde, det er bedre hvis det er av liten farge og med klare konturer, og skriver det ut på en skriver. Deretter legges en lavsanfilm på glasset på bordet, en trykt tegning legges på toppen av den, festes slik at den ikke beveger seg, og skjæres ut langs konturen med en veldig skarp kniv eller skalpell. Hvis tegningen ved et uhell kuttes på feil sted under arbeid, forsegles kuttet med gjennomsiktig tape.

Sjablonger for veggmaling
Sjablonger for veggmaling

Sjablonger for vegger, slik at du kan lage et maleri med egne hender, det er bedre å velge fra en polymerfilm, de er gjenbrukbare, enkle å rengjøre. Det er veldig viktig å feste sjablongen godt slik at den under drift ikke beveger seg og malingen ikke smøres ut. Gjør det på veggen med konstruksjonstape. Eventuelle merkbare striper og malingsbloopers vil ødelegge tegningen, og det vil være veldig vanskelig å gjøre om det. Små ufullkommenheter, for eksempel ikke-maling, små uregelmessigheter, korrigeres med en tynn børste etter at sjablongen er fjernet fra veggen. For å påføre maling, bruk en skumsvamp eller myk børste, som malingen "drives" inn i veggen med. Flerfargemønstre males sekvensielt, og endrer fargene på malingen først etter at den forrige fargen har tørket. Når du bruker sjablonger for vegger, er overflaten dekket med akrylmaling med egne hender, som tørker raskt og passer godt, og danner et jevnt mettet lag. Etter hele sjablongtegningenfylles med maling og tørkes, filmen eller papirmalen fjernes fra veggen.

Veggsjablonger for barn
Veggsjablonger for barn

Store mønstre og tomter brukes til å male vegger som ikke er overfylte med møbler, der det er store tomme rom. Små sjablonger for veggmaling er godt plassert over en sofa, seng eller lavt skap, hvor de kan tiltrekke seg oppmerksomhet. Mønstre i form av et brøk ornament er plassert på overflaten av hele veggen eller i form av en kant. Hvis du vil bringe en unik sjarm til rommet, bruk veggsjablonger. Barnerom, dekorert med originale tegninger, vil se spesielt lekne og morsomme ut. Og det er slett ikke nødvendig å komme opp med kompleks intrikat innredning eller kjøpe dyre bakgrunnsbilder. Det er nok bare å tegne et interessant mønster på veggen som vil gjøre rommet unikt, individuelt og sofistikert, som alt som kunstnerens pensel berører.

Anbefalt: