All Dogs hundemat: sammensetningsgjennomgang og anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

All Dogs hundemat: sammensetningsgjennomgang og anmeldelser
All Dogs hundemat: sammensetningsgjennomgang og anmeldelser
Anonim

All Dogs hundemat er en komplett diett for firbeinte kjæledyr av alle raser, størrelser, aktiviteter og aldre. Kjæledyrseiere som velger det, kan være sikre på at kjæledyrene deres får alle de næringsstoffene de trenger for å leve.

All Dogs-hundemat er basert på nyskapende kjæledyrnæringsforskning, inkludert internasjonale AAFCO/FEDIAF ernæringsretningslinjer.

Ingredienser

hundemat av store raser
hundemat av store raser

All Dogs hundefôr er formulert med ingredienser av høy kvalitet, inkludert fisk, kjøtt, grønnsaker, fett, mineraler og vitaminer som er bra for hundens helse. Til produksjon av fôr brukes råvarer som ikke inneholder GMO og kunstige tilsetningsstoffer. Næringsverdien til All Dogs-produktene forsterkes av de viktige egenskapene til ingrediensene som er oppført nedenfor:

  • Omega-3 og omega-6 fettsyrer bidrar til å opprettholde en skinnende og sunn pels.
  • Mineraler og vitaminer. Viktige komponenter som krevesfor et balansert hundekosthold.

Angular crunchy granulat støtter sunne tenner og munnhygiene.

sammensetning og ernæringskomponenter

hundematingredienser
hundematingredienser

All Dogs hundefôr inneholder kun ingredienser av høy kvalitet - grønnsaker, kjøtt, korn, vitaminer, mineraler, fett og fisk. Produsenten tar hensyn til kjæledyrets behov for et balansert kosthold, og skaper produkter med ulike næringsverdier for hunder av spesifikke raser, alder og aktivitet. Kvalitetseksperter jobber i samarbeid med profesjonelle ernæringsfysiologer for å sikre høykvalitetsprodukter og kjæledyrsikkerhet.

Fôringsråd

Fôrprodusenten "All Dogs" angir på pakkene de gjennomsnittlige porsjonene med fôr for anbef alte formål. Den nøyaktige mengden mat som trengs, beregnes basert på hundens alder, vekt og aktivitetsnivå.

Velleger anbefaler å bytte til Alle hunder gradvis over 2-8 dager. Du kan bruke både tørr og våt mat ved å tilsette en liten mengde varmt vann til dem. Man bør huske på at appetitten til drektige og diegivende hunder er høyere, i tillegg trenger de ekstra næringsstoffer og vitaminer.

Husk at hunden din alltid skal ha tilgang til friskt og rent drikkevann.

Kvalitetssikring

alle hunder hundemat
alle hunder hundemat

Når de velger mat, stoler eierne av firbeinte kjæledyr på forholdet mellom pris, kvalitet, matverdi og smak. Hundematprodusenten All Dogs tar hensyn til dette ved å bruke kjøtt av høy kvalitet og følge anbefalingene fra veterinærer og ernæringsfysiologer.

For kunder og dyreeiere gir selskapet nøyaktig og vitenskapelig basert informasjon som hele produksjonsprosessen er basert på. Valget av ingredienser og sammensetningen av fôr er basert på visse prinsipper for dyreernæring:

  1. Næringsverdien til mat er forskjellig for mennesker og dyr. Det som ikke er velsmakende for mennesker er den mest verdifulle og næringsrike godbiten for hunder og katter.
  2. All Dogs-fôr er produsert i henhold til ISO 22000-standarden. Dette garanterer den høye kvaliteten på det ferdige produktet og dets samsvar med standardene som brukes ved produksjon av menneskemat.
  3. Konsekvent høykvalitetsfeed oppfyller kundenes forventninger. All Dogs brede produktspekter av hypoallergenisk hundefôr inkluderer inkludert.
  4. Produsenten overvåker kvaliteten på råvarer og ferdige produkter i alle produksjonsstadier.

Hundemat og kjøttpreferanser

alle hunder hundemat anmeldelser
alle hunder hundemat anmeldelser

Råvarer til mat for store hunder inkluderer ikke bare mørbradkjøtt, men også innmat – hjerte, lever og mer. Tilsetningen av innmat til dyrets kosthold skyldes det høye innholdet av næringsstoffer i dem. Av denne grunn spiser rovdyr i naturen først innholdet i offerets bukhule: det er denne delen av kadaveret som er mest nyttig for dem.

Kjøtts kvalitet og ernæringsmessige verdi for mennesker og dyr er forskjellig på grunn av bruken av visse typer visse regler og krav til matvarer. Kjøttingrediensene som ble brukt til å lage All Dogs hundemat kom fra:

  • Fra dyr hvis kadaver kan brukes til å produsere menneskemat.
  • Dyr som ikke er egnet til konsum i henhold til forskriftene til næringsmiddelkontrollorganisasjoner, men ikke bærere av sykdommer som kan overføres til dyr eller mennesker.
  • Rester av dyrekadaver som er et resultat av produksjon av mat til mennesker.

Det er verdt å presisere at alle tre typer kjøttprodukter som er oppført er sunne og næringsrike for kjæledyr. Kjøttet inneholder de stoffene som er nødvendige for hundens fulle utvikling og helse.

Veterinæranmeldelser av All Dogs

alle hunder
alle hunder

I mellompriskategorien er All Dogs hundemat et av de beste alternativene, ifølge veterinærer. Det skal bemerkes at i dette segmentet er det den dyreste. Du bør imidlertid ikke kjøpe billigere mat, spesielt hvis eieren bryr seg om helsen til sitt eget kjæledyr.

Før du bytter hunden til nytt fôr, er det lurt å kjøpe en liten pakke for å smake: dyr kan være like kresne som mennesker, og bytte av fôr kan påvirke helsen og humøret negativt. Innføringen av ny mat i kostholdet bør skje gradvis. Veterinærer bemerker at hunder trenger mer vann ennde samme kattene, i forbindelse med hvilke de må ha konstant tilgang på ren, frisk væske. Mangel på nok vann, kombinert med overgangen til tørrfôr, kan føre til dehydrering.

Ekspertanmeldelser

hundemat alle hunder
hundemat alle hunder

All Dogs hundemat anses ikke som ideelt kjæledyrfôr, men de er blant de beste i mellomprissegmentet. Når det gjelder sammensetning og nivå, er de overlegne billigere analoger. Med et begrenset budsjett anbefaler eksperter å velge All Dogs-produkter – de inneholder vitaminer, mineraler og næringsstoffer som er nødvendige for å opprettholde helsen til et firbeint kjæledyr.

Det bemerkes at vanninntaket til All Dogs-dietten er betydelig økt. Av denne grunn anbefales det å sørge for at hunden har nok rent og friskt vann.

På grunn av den spesifikke lukten kan det hende at fôret ikke passer for alle hunder - kresne kjæledyr kan nekte å bruke det. Derfor anbefaler eksperter å kjøpe en liten pakke med mat for testing.

Anmeldelser fra hundeeiere

hypoallergen hundemat
hypoallergen hundemat

Hundeeiere i anmeldelsene merker at de overførte dyr til All Dogs fra Royal Canin-fôr uten konsekvenser for helsen og humøret til kjæledyrene deres. Fordelene med innenlandske produkter kalles rimelig pris, gratis levering og store pakker. Blant manglene - produsenten har bare en smak og ufullkommen sammensetning. Dyreeiere nevner at i tillegg tiltørrfôr i hundens kosthold bør inkludere andre produkter. Dette er kjøtt, meieriprodukter, grønnsaker og egg, det er ønskelig å tilsette vitaminer og mineraler.

I anmeldelsene kalles All Dogs-mat standard, med mellomstore granulat. En fullstendig overgang til bruk av fôr av dette merket utføres uten konsekvenser for helsen til hunden. Dyr mister ikke appetitten og møter ikke gastrointestinale problemer. Noen eiere i anmeldelsene sier at denne maten ikke passet kjæledyret deres på grunn av hundens smakspreferanser eller uønskede konsekvenser med helse og avføring. Av denne grunn må valget av mat til et kjæledyr utføres nøye, i henhold til anbefalingene fra veterinærer eller hundeførere. Ikke glem at kjæledyrets diett skal være komplett og inneholde ikke bare tørrfôr, men også ulike kosttilskudd og produkter.

CV

All Dogs hundemat er det beste i mellomprissegmentet. Veterinærer legger merke til deres høye kvalitet, tilstedeværelsen av nødvendige vitaminer og mineraler i sammensetningen. Hundeeiere anser All Dogs-mat som det beste alternativet for et balansert og komplett kosthold. Ikke glem at kjæledyrene våre fortjener det beste, og All Dogs-mat er noe de vil takke deg for.

Anbefalt: