Go Natural Holistic: hundemat. Beskrivelse, komposisjon og anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Go Natural Holistic: hundemat. Beskrivelse, komposisjon og anmeldelser
Go Natural Holistic: hundemat. Beskrivelse, komposisjon og anmeldelser
Anonim

Nøkkelen til helse, langt liv og vitalitet til et kjæledyr er et balansert og næringsrikt kosthold. Hundeeiere prøver å velge riktig fôr som passer deres egenskaper og behov. Blant det brede utvalget av kjæledyrprodukter skiller Go Natural Holistic tørrfôr seg ut, med en naturlig sammensetning og høy kvalitet.

Produsent

gå naturlig holistisk hundemat
gå naturlig holistisk hundemat

Go premium-merket kjæledyrmat kom inn på kjæledyrmarkedet på slutten av 1990-tallet. I løpet av de siste årene har produksjonsbedriften tatt en ledende posisjon, og produktene har blitt anerkjent som en av de høyeste kvalitetene i verden. Petcurian Pet Nutrition distribuerer Go Natural Holistic hundemat, mens Pet-Product LLC er den offisielle representanten for produsenten i den russiske føderasjonen og samarbeider med juridiske personer og store hundekenneler.

Feedfunksjoner

Produsentbemerker den naturlige sammensetningen og høye kvaliteten til Go Natural Holistic-fôr. De inkluderer naturlige ingredienser - ferskt kjøtt, grønnsaker og belgfrukter. Lavtemperaturteknologien som brukes ved bearbeiding av råvarer bevarer produktenes nyttige egenskaper. Spesielle kosttilskudd - probiotika, prebiotika og antioksidanter - støtter helsen til kjæledyret.

Produsenten bemerker at i prosessen med å lage fôr, brukes ikke bare naturlige, men også høykvalitetsråvarer fra hele verden. For eksempel leveres havfisk fra Australia, vilt - fra New Zealand. Urteingredienser dyrkes på kanadiske gårder.

Produktutvalg

tørr mat blir naturlig helhetlig
tørr mat blir naturlig helhetlig

Go Natural Holistisk mat er tilgjengelig i et bredt spekter og er laget i henhold til oppskrifter utviklet av veterinærer og zooteknologer. Takket være dette kan oppdrettere og hundeeiere velge det beste fôret til kjæledyrene sine når det gjelder smak og kvalitetsegenskaper.

Go Natural Holistic-serien inkluderer flere produkter:

  1. Go Fit+Gratis. Ernæring for hunder i alle aldre - både valper og voksne, inkludert de som er utsatt for overvekt. Sammensetningen inkluderer ikke korn, siden bruk av dem noen ganger kan føre til en opprørt hunds mage-tarmkanal.
  2. Go Natural Holistic. Den mest populære og utbredte maten. Den inneholder en høy mengde animalske proteiner og et minimum av vegetabilske proteiner. Produsenten bemerker at fôrets høye kaloriinnhold og næringsverdi reduserer dyrets appetitt ogspise mat.
  3. Go Sensivity Shine for dyr med fordøyelsesproblemer. En linje med mat med forskjellige smaker, designet spesielt for kjæledyr med diagnostiserte sykdommer i fordøyelseskanalen. Dietten inneholder omega-3 og omega-6 fettsyrer, som er gunstige for hundens helse.
  4. Refresh+Renew. Spesialfôr for hunder i alle aldre som ikke egner seg for standardfôr med mye animalsk protein. Tilgjengelig i en rekke smaker - lam, kylling og kalkun.
  5. Go Daily Defense. Go Natural Holistisk fôr for valper og eldre. Den inneholder ingredienser som er nødvendige for vekst og utvikling av valper og for å opprettholde helsen til voksne hunder - grønnsaker, ferskt kjøtt, brun ris og frukt.

Feedsammensetning

gå naturlig holistisk valpemat
gå naturlig holistisk valpemat

Go Natural Holistic er et hundemat av høy kvalitet, tilgjengelig i flere smaker og inneholder:

  • Proteiner. Minimumsinnholdet er 24 %, representert i de fleste fôr med lammekjøtt. Produsenten hevder at rått kjøtt kontrolleres for tilstedeværelse av skadelige stoffer og tungmetaller i sammensetningen.
  • Mat rik på vegetabilske proteiner - brun ris og havregryn. Linfrø, riskli, alfalfa, gulrøtter og epler kan også legges til sammensetningen - de er kilder til fiber som er nyttige for kroppen til hunder, hvis innhold i fôr er 2,5%.
  • Fett. Go Natural Holistisk mat er rik på vegetabilsk fett, inkludert rapsolje. Dens fordelaktige egenskaper er nesten identiske med olivenolje: den styrker sirkulasjonssystemet, har en antioksidanteffekt og regulerer fettmetabolismen. Den inneholder en minimumsmengde mettet fett og vitamin E, som er et naturlig konserveringsmiddel.
  • Ytterligere komponenter. Sammensetningen av fôret inkluderer nyttige tilsetningsstoffer - gjærekstrakt, laktobaciller, planteprodukter - alfalfa, linfrø, epler, gulrøtter, rosmarin, tranebær, som inneholder en stor mengde vitamin C.
  • Vitamin-mineralkompleks.

Fordeler og ulemper

gå naturlig holistisk hundemat anmeldelser
gå naturlig holistisk hundemat anmeldelser

Go merkevaremat har både fordeler og ulemper. Det skal forstås at det faktum at et produkt tilhører en premiumkategori ikke garanterer at det vil passe et bestemt dyr.

Go Natural Holistic Benefits:

  • Et komplett og sunt kosthold som gir kjæledyr med alle vitaminene og mineralene de trenger.
  • Redusert diettinntak på grunn av tilstedeværelsen av et høyt proteininnhold i sammensetningen, noe som sikrer metning av dyret.
  • Allsidighet. Fôr passer for hunder i alle aldre, raser, størrelser og aktiviteter, og sparer oppdrettere og eiere fra å kjøpe forskjellige fôr.

Men feeden til dette merket har sine ulemper:

  • Passer kanskje ikke for noen hunder på grunn av individuelle egenskaper, smakspreferanser.
  • Høy kostnad.
  • Ikke alltid tilgjengelig.

Anmeldelserhundeeiere

gå naturlig holistisk mat anmeldelser
gå naturlig holistisk mat anmeldelser

Oppdrettere og kjæledyreiere i anmeldelser av go Natural Holistic hundemat merker at den kanadiske produsentens produkter passer for selv de mest kresne dyr med allergi. Det var ingen manifestasjoner av allergiske reaksjoner under bruk av maten, samt andre helseproblemer og i arbeidet med mage-tarmkanalen.

Eiere av hunder som er utsatt for allergi, noter i anmeldelser av Go Natural Holistic-fôr dens fullstendige hypoallergenisitet. Holistisk mat anbefales til eiere og oppdrettere av hudleger og veterinærer som en av høyeste kvalitet og næringsrik, uten skadelige komponenter i sammensetningen.

veterinæranmeldelser

Profesjonelle veterinærer og husdyrspesialister snakker positivt om Go-mat som et kvalitets- og næringsrikt produkt. Ernæringseksperter legger merke til dens naturlige sammensetning og høye innhold av kjøttingredienser, noe som er viktig for hunder som er rovdyr. Kompetent utvalgt av veterinærer, gjør oppskriften maten egnet for kjæledyr som lider av gastrointestinale sykdommer, allergier og intoleranse mot visse produkter. Det høye næringsinnholdet i maten reduserer forbruket, noe som er gunstig for eiere av flere hunder.

CV

hundemat gå
hundemat gå

Høykvalitets hundemat fra Canadian Go-merket er nøkkelen til et langt liv og helse for kjæledyr. Den balanserte sammensetningen er rik på naturlige ingredienser og mineral-vitaminkomplekser som støtter immunsystemet til dyr. Ingen skadelige tilsetningsstoffer, høyDen ernæringsmessige verdien og allsidigheten gjør Go-maten ideell for hunder. Positive tilbakemeldinger fra veterinærer og ernæringsfysiologer skyldes den hypoallergene sammensetningen, gunstig effekt på kroppen til kjæledyr, deres humør, aktivitet og velvære.

Anbefalt: