Barking Heads hundemat: sammensetningsanalyse, anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Barking Heads hundemat: sammensetningsanalyse, anmeldelser
Barking Heads hundemat: sammensetningsanalyse, anmeldelser
Anonim

Blant det brede utvalget av kjæledyrfôr som tilbys på det russiske markedet, har Barking Heads hundemat en ledende posisjon. Den tilhører kategorien holistisk og er laget av naturlige ingredienser. Minimal bearbeiding av råvarer bevarer næringsverdien og nyttige egenskaper til produktene.

Composition

fôr bjeffe hoder
fôr bjeffe hoder

Å opprettholde utmerket fysisk form, helse og godt utseende til hunder er mulig takket være den balanserte formuleringen av Barking Heads tørrfôr. Hovedkomponenten i sammensetningen er ferskt kjøtt og fisk: kylling, kalkun, lam, ørret, and, laks, som fungerer som hovedkilden til protein.

Produsenten unngår bruk av smaksforsterkere, kunstige konserveringsmidler, GMO og fargestoffer i produktene sine. På grunn av det faktum at mange dyr ikke aksepterer tilsetningsstoffer som hvete, soya og mais, er de også ekskludert fra sammensetningen.

Hovedkilden til karbohydrater er brun ris, som støtter normal funksjon av hundens fordøyelseskanal. For kjæledyr med overfølsomhet i mage-tarmkanalen anbefales barking food. Hoder, som inkluderer hvit ris og knust havre. Begge produktene støtter lave kolesterolnivåer, og tilsetning av tang bidrar til å utvikle og styrke bein.

Grønnsaker inkludert i maten - tomater, poteter og gulrøtter - berik hundens kropp med næringsstoffer, antioksidanter og vitaminer.

bjeffende hoder hundemat
bjeffende hoder hundemat

Barking Heads inkluderer også tilleggsingredienser, inkludert:

  • bygg er en kilde til kobber, selen og rensende fibre som lett skilles ut fra kroppen;
  • erter er et lagerhus av fiber;
  • lakse-, linfrø- og solsikkeoljer;
  • dokosaheksaensyre, som utvikler visuelle funksjoner og hjernefunksjoner;
  • kondroitin og glukosamin for sunne ledd og leddbånd;
  • metylsulfonylmetan - akselererer tilheling og har anti-inflammatoriske egenskaper;
  • prebiotika - utviklet for normal funksjon av fordøyelsen og for å styrke immunforsvaret;
  • kompleks av vitaminer og mineraler.

Barking Heads range

fôr bjeffe hoder
fôr bjeffe hoder

Oppdrettere og hundeeiere snakker positivt om Barking Heads-produkter, og legger merke til det brede utvalget og kvalitetssammensetningen. Det britiske selskapet tilbyr et virkelig stort utvalg av fôr. Linjen inkluderer følgende varianter:

  1. Storfotslam/kylling. Mat laget for voksne. Tilgjengelig i kylling og lam smaker. Inneholder en stor mengde proteiner, noe som garantereren ladning av energi for kjæledyret, og de naturlige fettene som utgjør sammensetningen har en gunstig effekt på sirkulasjonssystemet. Barking Heads inneholder også korn, inkludert ris.
  2. Voksen hund av lam og ris. Mat mot hårtap, dets falming og sprøhet. Oppskriften er monoprotein, hovedingrediensen og proteinkilden er lammekjøtt.
  3. Quackers Grain Free og Turkey Delight Grain Free. Kombinert i en serie, fordi de er universelle og designet for hunder av alle raser. Begge varianter av Barking Heads-fôr er halvt kjøtt: i det første tilfellet - fra kalkun, i det andre - fra and. Sammensetningen er helt kornfri, noe som gjør den til et utmerket kosthold for aktive dyr i alderen ett år og eldre. Produsenten tilbyr også en matvare hvor mer enn halvparten av ingrediensene er laks og ørretkjøtt.
  4. Fusspot. Monoproteinformulering formulert for hunder av mellomstore til store raser. Mer enn 45 % av sammensetningen er dehydrert fjærfe og kylling, tilleggskomponenter er tørkede poteter og miner altilskudd.
  5. Lam og ris Voksen liten hund og voksen liten rasekylling. To typer Barking Heads monoproteinfôr for hunder med små raser. På grunn av den lille størrelsen på granulatene er det lettere for hunder å tygge det. Hovedingrediensene i sammensetningen er ris, lam og kylling.
  6. Tiny Paws Quackers kornfri. Passer for små hunderaser, 50 prosent andekjøtt. Barking Heads inneholder også ørretkjøtt - 11 prosent av totalen.
  7. Tender Loving Care. Diett for kjæledyr med ernæringsproblemerfordøyelseskanalen. Det meste av sammensetningen kommer fra kyllingkjøtt med unntak av komplekse karbohydrater som vanskeliggjør opptaket av mat.
  8. Fat Dog Slim. Barking Heads er et unikt søtpotetfôr spesielt utviklet for overvektige hunder. Det er ingen fett i sammensetningen, hovedkilden til proteiner er kyllingkjøtt.
  9. Senior Dog. En balansert diett med ris og kylling utviklet for eldre kjæledyr over syv år. Den inneholder en stor mengde fett og proteiner, som forhindrer muskelatrofi. Friske ledd og leddbånd støttes av kondroitin og glukosamin.

Når de velger fôr til hunder, er de avhengige av kjæledyrets alder, dets generelle tilstand, rase og aktivitet. Endringen i kostholdet gjøres gradvis, og den fullstendige overgangen til hunden til en ny diett skjer innen to til tre uker.

Barking Heads er tilgjengelig i pakker på 2 kg, 6 kg, 12 kg og 18 kg.

Kundeanmeldelser

tørr mat bjeffe hoder
tørr mat bjeffe hoder

På det russiske markedet presenteres Barking Heads-merker av mat i et bredt spekter og har vunnet betydelig popularitet gjennom årene. Oppdrettere og hundeeiere snakker positivt om merkevarens mat, og legger merke til deres høye kvalitet og gunstige effekt på kjæledyrets kropp. Produktet forårsaker ikke allergiske reaksjoner.

Velleger bekrefter oppfatningen til hundeeiere og -oppdrettere om Barking Heads-mat, og legger merke til deres balanserte formulering og allsidighet. Dietten passer for kjæledyr av forskjellige raser, størrelser, aldre og aktivitetsnivåer. Spesialisteranbefaler å konsultere veterinærer før du overfører et kjæledyr til en ny type mat.

Feedfordeler

Barking Heads-produkter har blitt bevist av hundeeiere:

  • Protein kommer fra kjøtt, fisk og kjøttingredienser.
  • Sunne vitamin- og miner altilskudd av høy kvalitet.
  • Ingen syntetiske farger eller konserveringsmidler.
  • Et bredt utvalg av produkter, muligheten til å velge ikke bare tørr kornfri mat, men også hermetikk.
  • Kan bli funnet i alle dyrebutikker.

Flaws

fôrsammensetning bjeffe hoder
fôrsammensetning bjeffe hoder

Den største ulempen med maten, etter kundeanmeldelser, er for høye kostnader sammenlignet med analoger og lignende hundemat.

Konklusjoner

Basert på kvalitetssammensetningen av naturlige ingredienser og positive tilbakemeldinger, ikke bare fra hundeeiere, men også fra veterinærer, er Barking Heads et utmerket dyrefôr, ideelt for kjæledyrets hovedfôr og forårsaker ikke allergiske reaksjoner og helseproblemer.

Anbefalt: