Vakker gratulerer med bryllupet til søsteren din
Vakker gratulerer med bryllupet til søsteren din
Anonim

Når søsteren din gifter seg, vil jeg dele øyeblikkets glede med henne, å være der på denne betydningsfulle dagen, gi en spesiell gave og, selvfølgelig, gratulere henne vakkert. Men det er ikke alltid mulig å sette ord på følelsene dine, spesielt når du vet at alle de inviterte vil høre talen din. Derfor kan du bruke ideene som presenteres i artikkelen vår, for ikke å bli forvirret av spenning og glemme ordene. Vi vil fortelle deg hvordan du kan komme med gratulasjoner med søsterens bryllup.

bryllup hender
bryllup hender

Forberedelse

Før du gjør deg klar til å skrive en gratulasjonstale, tenk nøye gjennom hvorfor du skal i dette bryllupet og om du er glad i paret. Tross alt er dette en av de viktigste dagene i deres liv. Alle vil at bryllupsdagen skal være perfekt, spesielt for jenter, dette er viktig. Sannsynligvis drømmer hver jente om en vakker, myk hvit kjole, et luksuriøst slør, en vakker bukett når hun vokser opp og møter prinsen sin. Med alderen slutter du å drømme om prinser som skynder seg mot skjebnen på hvite hester, men bryllupet slutter ikke å være fantastisk.begivenhet. Og jo mer seriøst må du ta gratulasjonene som du vil gi uttrykk for på denne betydningsfulle dagen. Ingen vil takke deg for at du spolerte feiringen. Tenk derfor over hvert ord du vil si. Sett deg selv i deres sted, prøv å forestille deg hva du ønsker å høre fra familien din. Og først etter det, begynn å skrive en tale.

brud og brudgom
brud og brudgom

Generelle prinsipper for talekonstruksjon

Alle som er invitert til bryllupet må si minst et par gratulasjonsord. Selvfølgelig tvinger ingen noen til å forberede en tale i en halvtime, noe som vil bringe alle til tårer av følelser. Men siden søsteren din skal gifte seg, må du prøve å glede din egen lille mann med minst et par rørende ord. Kanskje du gratulerer på en spøkefull måte, men selv i dette tilfellet er det alltid noe morsomt som bare dere to vil forstå, og dermed gjøre øyeblikket ikke mindre høytidelig.

Så, gratulerer med søsterens bryllup bør begynne med en avklaring av hvem du er for bruden ("Jeg heter N, jeg er søsteren / broren til vår sjarmerende brud", "Søsteren min gifter seg i dag ", "Sannsynligvis vanskelig å forestille seg, men jeg er søsteren/broren til denne sjarmerende damen i brudekjole"). Deretter kan du huske en hendelse fra livet, for eksempel å dele drømmer om et bryllup, diskutere fødsel av barn, fantasere om ideelle partnere for å leve sammen. Si så hvor mye du elsker søsteren din, hvor mye hun betyr for deg. Og så gå videre til ønsker. Sørg for å avslutte med å heve et glass til de unge.

Åpningskommentar

Som nevnt ovenfor, må du begynne å gratulere søsteren din med bryllupsdagen med avklaringen om at du er en direkte slektning av bruden. For å gjøre dette kan du enten si et par ord ("Jeg er broren / søsteren til bruden"), eller komme med en liten introduksjon til din person. Hvis du ble født av de samme foreldrene, er det ikke to av dere i familien, så kan du si følgende: "Sannsynligvis vet alle tilstedeværende at vår kjære brud ble født i en stor familie. Så jeg er medlem av denne familie rik på barn. Jeg er bror/søster til den vakre bruden, som jeg er veldig stolt av, og nå min svigerinne/sviger til brudgommen".

Hvis dere er to av dere, barn, i familien, så vil åpningsordene endre seg litt: «Det var med meg den vakre bruden vår måtte dele kaker og søtsaker, kjempe om de beste lekene, se på favoritt og uelskede tegneserier sammen, fordi vi er søstre /bror og søster.

Vel, hvis du ikke er søstre / bror og søster, så kan du si følgende: "Jeg heter N, og selv om vår sjarmerende brud ikke er min søster, elsker jeg henne akkurat som om vi hadde felles foreldre ".

Hvis du ikke blir invitert til en storslått feiring, men til en familiemiddag, så er det ingen grunn til å presentere deg selv. I dette tilfellet kan du umiddelbart begynne å henvende deg til ektefellene: "Min kjære søster, jeg gratulerer deg allerede med denne betydningsfulle dagen med mannen din!"

Gratulerer til lillesøsteren med bryllupet

Hvis bruden er din yngre søster, så kan du deti hoveddelen av gratulasjonene, fokuser på dette. Barndomsminner der du reddet babyen fra hunder, trakk den ut av en snøfonn, tok skylden for ugjerningene hennes, vil redde talen din fra upersonlighet og stereotype fraser. Gratulerer med søsterens bryllup vil høres mer rørende ut og vil la andre få vite at du elsker bruden og verne om minnene som binder deg. Du kan spøke med at hun var et uutholdelig barn og hvor synd du er på brudgommens vegne. Men du må være forsiktig med slike vitser - ikke i noe tilfelle skal de fornærme eller få deg til å tvile på din gode holdning til ektefellene. Med vitser i et bryllup, generelt, bør du være mer forsiktig. Det er bedre å si enkelt og kort enn å fornærme ikke bare bruden og brudgommen, men også deres slektninger. Det at du også er i slekt vil neppe redde deg fra konsekvensene av støtende vitser.

figurer av nte
figurer av nte

Gratulerer til storesøster

Hvis du blir invitert til bryllupet til en søster som er eldre enn deg, så kan du i dette tilfellet snakke om hennes hjelp til deg, støtte, hvordan søsteren din reddet deg fra straff for skøyerstreker eller hjalp deg med å gjøre ditt hjemmelekser. I dette tilfellet kan du også spøke ved å si noe sånt som: "Min kjære, du skal endelig gifte deg, det er lenge på tide", men igjen, tenk på om du vil bli forstått riktig eller om alle vil tro at du prøver å lage moro av din slektning. En slik gratulasjon til den eldste søsteren med bryllupet vil ikke passe noen. Det beste alternativet er å gi eksempler på hvordan bruden hjalp til med å komme seg ut av vanskelige situasjoner, berømme hennes veiledningsevner, uttrykke takknemlighet for hennes støtteog bry deg.

Rød rose
Rød rose

Gratulerer fra bror

Hvis du er broren til bruden, kan gratulasjoner bygges basert på kjønnet ditt. Du kan understreke at du alltid har vært, er og vil være beskytteren til søsteren din, til tross for at hun giftet seg. Selvfølgelig, forutsatt at dette er sant. Ellers vil ordene dine forårsake latterutbrudd og ironiske bemerkninger. Hvis søsteren ikke trengte beskyttelse, kan vi snakke om din nærhet i ånden, til tross for forskjellen mellom kjønnene. I et ord, det viktigste er at ordene dine høres oppriktige og passende ut. For eksempel: "Min kjære søster, jeg er stolt over å være din bror. Du er en av de vakreste jentene jeg kjenner (litt smiger er hyggelig for enhver dame), du kan alltid snakke hjerte til hjerte med deg. Jeg er oppriktig glad i deg, mannen din er veldig heldig!" Og selvfølgelig ønsker. Menn er ofte gjerrige med ord, så knapt noen vil dømme deg om du bruker ferdige klisjeer: lykke, kjærlighet, gjensidig forståelse, friske barn, oppfyllelse av drømmer, hyppige felles ferieturer - i hvert fall til sjøen.

lykkelig par
lykkelig par

Bryllupsgratulerer til søster fra søster rørende

Jenter synes nesten alltid det er lettere å finne de rette ordene for gratulasjoner. Spesielt når det gjelder søstre. Det er alltid fantastiske øyeblikk som du ikke skammer deg over å huske i bryllupet og understreker viktigheten av bruden i gratulantens liv. Å gratulere søsteren din med bryllupet til tårer kan berøre alle som er til stede på dettebetydelig hendelse. For eksempel: "Min kjære søster, i dag er en av de viktigste dagene i livet ditt. Jeg er oppriktig glad for at jeg kan dele med deg gleden og høytideligheten i ekteskapet ditt. De sier at du ikke trenger å sette pris på de menneskene som er ved siden av deg i trøbbel, men de som i gledelige øyeblikk er nær uten egeninteresse og misunnelse. Du kan være sikker på meg, som jeg er sikker på deg. Jeg er stolt og glad for at du er søsteren min! Jeg er vanvittig glad for deg, hvis jeg misunner, så bare hvit misunnelse. Du er bare nydelig i dag i denne fantastiske kjolen!, du er veldig heldig, fordi du giftet deg med en lys, snill, oppriktig person som, jeg er sikker på, vil gi deg en pålitelig støtte opp og støtte i vanskelige tider. Ta vare på hverandre, elsk, respekter, lytt til sjelevennen din, vær glad!"

to søstre
to søstre

Tips

Som nevnt ovenfor kan du bruke tipsene fra denne artikkelen, du kan fullt ut sitere alternativene som er skissert, du kan finne en ferdig gratulasjon eller komme med alt selv. Du kan skrive alt på et stykke papir og lese det, du kan skrive alt på et postkort og lese fra det, du kan improvisere eller bare huske ordene. Det er ikke noe ideelt alternativ for å gratulere søsteren din eller noen med bryllupsdagen. Oppriktighet, vennlighet, et bredt smil og litt humor vil hjelpe deg å gratulere din kjære med bryllupsdagen.

giftering
giftering

Konklusjon

La bryllupet til søster, bror, andre slektninger og, selvfølgelig, ditt eget bryllupvil gå med et smell! Måtte alle dine positive ønsker gå i oppfyllelse! Vær glad selv og gjør dine kjære glade!

Anbefalt: