Hvordan forføre en kvinne helt sikkert?

Hvordan forføre en kvinne helt sikkert?
Hvordan forføre en kvinne helt sikkert?
Anonim

Så la oss tenke. Menn ønsker å forføre en jente for å rive av seg klærne og elske - og dette er et faktum. Det ideelle alternativet er en rask forførelse. Dette ruset skyldes testosteron. Menn prioriterer etter deres sexbehov. Men hvordan forføre en kvinne på kort tid?

hvordan å forføre en kvinne
hvordan å forføre en kvinne

Hva trenger du å vite for å forføre?

  1. Tenk som henne. Det er veldig vanskelig, men hele poenget er at du begynner å bremse ting. Kvinner er veldig smarte og følsomme av natur. Og de er også sikre på at de vet hva menn vil ha. Gå bakover. Vær smart. Ikke spør henne om sex - dette betyr ikke at det ikke vil skje på den første daten, men på denne måten vil prosessen fortsette som av seg selv, hun vil ha det bra, og hun har nok tid til å bli snudd på. Ved å bremse forførelsesprosessen er du foran alle udugelige rivaler.
  2. Lag planer. Ikketror de vil legge ut en lærebok på et sølvfat «Hvordan forføre en kvinne? Teori og praksis . Kvinner liker virkelig menn som vet hvordan de skal lage planer. For forførelse må du ha en gjennomtenkt måte. Send henne en invitasjon til middag og lag den selv. Kom med en grunn til å lokke henne til ditt sted. Ikke snakk direkte om sex, men bare hint til

    forføre en kvinne med et jordbær
    forføre en kvinne med et jordbær

    ham. Det er verdt å sørge for at hun forstår hvordan du jobber for å forføre henne og at hun vet sikkert at hun kom for sex.

  3. Kjøp mat. Alle kvinner elsker deilig mat, selv om de kanskje ikke viser det. Du kan forføre en kvinne med jordbær, sjokolade eller noe annet søtt. Ikke verdt å kjøpe veldig mye. Kvinner liker også menn som mater dem.
  4. Snakk med henne. Prøv å få henne til å le. Hver kvinne elsker å le. De foretrekker alltid menn med sans for humor. Når hun er i godt humør slapper hun av og er lettere å forføre.
  5. For å forstå hvordan du forfører en kvinne, bør du ikke bare snakke om deg selv. Ikke vær egoistisk. Gi henne komplimenter, ros henne, smigr henne, men aldri kritiser eller døm.
  6. Du bør ikke umiddelbart klatre under jakken, ellers hvordan forføre en kvinne hvis hun blir ukomfortabel? Vær sensuell og lidenskapelig. Mange kvinner liker å bli berørt på forskjellige steder. Dette er armer, ben og skuldre, og ikke bare
  7. forføre en kvinne teori og praksis
    forføre en kvinne teori og praksis

    intime steder. Det kan du ogsåskape inntrykk av at du er den samme som alle andre, det vil si at du bare tenker på sengen. Det tar litt tid å motstå fristelsen. Berør, gå tilbake og så igjen…

  8. Hvordan forføre en kvinne ved å behage? Når du er på soverommet, gjør ditt beste for å glede henne først. Hvis du gir henne den største gleden, vil du bli en vinner. Hun vil bli din og be om å få fortsette. Og så vil hun gjøre alt for at du skal føle deg bra. Og alle vet utmerket godt hva det står.

Nå vet du hvordan du forfører en kvinne. Kom i gang! Vi håper virkelig at kvinnen blir fornøyd med deg! Og lykke til!

Anbefalt: