Hvordan velge en krystall-lysekroner?
Hvordan velge en krystall-lysekroner?
Anonim

Krystalllysekrone er ikke bare en stilig aksent i interiøret, men også en indikator på rikdommen til eieren av huset. Anheng på lysarmaturen leker med alle regnbuens farger og skaper en festlig og høytidelig atmosfære uansett dag. Bare støv kan ødelegge dette majestetiske bildet. Hvilken rengjøringsmiddel for krystalllysekroner å velge, hvordan ta vare på et slikt produkt?

Hemmeligheter til rengjøringsselskaper

krystall lysekrone rensespray
krystall lysekrone rensespray

Den moderne kjemiske industrien gleder husmødre med ferdige produkter for rengjøring av alle overflater. Noen formuleringer vasker bedre, andre dårligere, og noen har mange bivirkninger. Hvordan ikke gå seg vill i variasjonen av merker og navn? De mest populære rengjøringsproduktene for pyntegjenstander i krystall er Prosept, Unicum, HG og Crystal Sky. For enkel bruk produseres alle disse formuleringene i form av spray eller aerosoler. Hvilken rengjøringsmiddel for krystalllysekroner bør du velge?

Prosept er den billigste sprayen i sin kategori, prisen på en flaske er fra 200 rubler. Dette produktet er flott for vanligeta vare på lampen, men er ikke alltid i stand til å vaske gammelt skitt. En annen rengjøringsmiddel for krystalllysekroner er Unicum Spray. Det brukes oftest av ansatte i renholdsbedrifter. Den gjør en god jobb med å bli kvitt skitt på vanskelig tilgjengelige steder. Den eneste ulempen er den høye prisen, fra 500 rubler per pakke.

Instruksjoner for bruk av krystallrensere

krystall lysekrone renere
krystall lysekrone renere

Les produsentens bruksanvisning før du bruker rengjøringsmiddel for armaturer. Moderne sprayer for rengjøring av krystall er like i deres handlingsprinsipp. Før du starter arbeidet, bruk vernehansker, dekk til gulvet og møbler i arbeidsområdet. Elektrisiteten må slås av, belysningsanordningen kan ikke brukes tidligere enn 3 timer etter vask. I de fleste tilfeller påføres rengjøringsmiddel for krystalllysekroner på en tørr overflate og krever ikke skylling med vann. Spray sprayes på hele overflaten av produktet, hvoretter rengjøringsløsningen må renne av, og overflaten som skal behandles må tørke naturlig.

Folkemidler for vask av krystall

Krystalllysekroner dukket opp mye tidligere enn spesielle rengjøringsprodukter. Hva pleide å vaske slike lamper? Et utmerket rengjøringsmiddel for krystalllysekroner, ifølge våre mødre, er ammoniakk.

For å tilberede hjemmelagde løsninger, bruk kun kaldt vann (ikke høyere enn 28 grader). Ammoniakk tilsettes i en liten mengdebeholder med vann. Det er tilrådelig å bløtlegge krystallanhengene i denne løsningen en stund. Hvis dette ikke er mulig, tørker vi av alle forurensede elementer med en klut fuktet med det tilberedte produktet, og polerer dem deretter med en tørr, myk klut.

Sterk forurensning fra krystall er ikke alltid lett å vaske selv med ammoniakkløsning. Det beste hjemmemiddelet mot fettflekker og gammelt skitt er alkohol eller vodka. De bør ikke fortynnes med vann. Ren alkohol eller vodka påføres en myk klut og brukes til å polere varen.

Hva å velge: bestemors oppskrifter eller moderne spesialiteter?

rengjøring av krystalllysekroner
rengjøring av krystalllysekroner

Bruken av rengjøringsmidler til hjemmet laget av vanlige husholdningsprodukter og medisiner er en virkelig trend for moderne husmødre. De viktigste fordelene med folkeoppskrifter: tilgjengelighet, lav pris, miljøsikkerhet. Og likevel har enhver fabrikkrenser for en krystalllysekrone sine fordeler. Uten å fjerne lampen, er det noen ganger mulig å kvalitativt vaske elementene bare med spesialiserte forbindelser. På spørsmål om hvilket middel som er bedre, har hver husmor vanligvis sin egen mening.

Anbefalt: