Drug "Ivermek", bruksanvisning

Drug "Ivermek", bruksanvisning
Drug "Ivermek", bruksanvisning
Anonim

Kjæledyr er ofte påvirket av endoparasitter, som også er farlige for mennesker. Blant dem er helminthiaser vanlige: nematoder, trematoder og cestoder. Det finnes en rekke anthelmintika på veterinærmarkedet i dag. Ivermek-stoffet ble mye brukt blant dem.

Medikamentet som brukes til fjerning av ekto- og endoparasitter er stoffet "Ivermek", bruksanvisning beskriver dets biologiske egenskaper. Verktøyet er helt klart til bruk. I tillegg til den aktive ingrediensen ivermectin, er det

Ivermek bruksanvisning
Ivermek bruksanvisning

inneholder vitamin E og konserveringsmidler.

Et effektivt medikament til minimale kostnader - Ivermek, bruksanvisningen viser tydelig alle indikasjonene. Det brukes både for behandling og forebygging av sykdommer, som vil bli listet opp nedenfor.

Storfe er påvirket av nematoder og lungehelminter, og stoffet er ganske i stand til å takle dem. Injeksjoner av dette middelet vil redde dyr fra tropiske gadflies, skabbmidd og blodsugende lus. Til og meden enkelt injeksjon gitt til sau reduserer antallet skabbmidd. Hva

Bruk av Ivermek
Bruk av Ivermek

refererer til gjentatte injeksjoner, de kurerer ormer fullstendig.

For ulike grupper av dyr finnes det en annen emballasje av Ivermek, hvor bruksanvisningen beskriver selve stoffet og doseringen. For eksempel gis 1 ml av legemidlet til storfe per 50 kg vekt.

I landbruket er denne medisinen mye brukt, ettersom dyr er påvirket av spyfluer, subkutan gadfly. Du bør imidlertid vite hvem som ikke bør injiseres med Ivermek, bruksanvisningen vil være en assistent i dette tilfellet

Kontraindikasjoner:

  • Svekkede, syke personer kan ikke behandles.
  • I løpet av diegivningsperioden kan melkedyr ikke behandles.
  • Medikamentet er forbudt for administrering 28 dager før kalving.

Jeg vil gjerne utdype spørsmålet om hvordan man behandler kjæledyr med dette middelet. Sarkoptose og otodectosis, toxocariasis, demodicosis og loppeangrep kan alle kureres med en injeksjon av dette stoffet. Når du foreskriver et medikament som Ivermek til hunder og katter, beregnes doseringen som følger: per 10 kg vekt - 0,2 ml av legemidlet. Det er geler som inneholder ivermectin, disse er Alezan og Equalan.

Ivermek dosering
Ivermek dosering

Hvis problemet er relatert til tarm-lunge-parasitter, er det bedre å bruke en oral gel. For å bli kvitt hudmidd er det nødvendig med injeksjoner. Bruken av "Ivermek" er kategorisk kontraindisert forhunder som collier og andre relaterte raser. Dessuten kan en injeksjon av stoffet "Ivermek", levert av en uerfaren lege, drepe en hund. Det er andre medisiner: geler, dråper som inneholder ivermectin. De er også forbudt for disse rasene. Hvis du bruker medikamenter på egen hånd og uten å konsultere lege (f.eks. faller Bars Spot-On på nakkehuden), kan det oppstå farlige symptomer. Disse inkluderer ataksi, salivasjon, blindhet, koma og til og med død.

Alle eiere av hunderaser som collier, whippets, shelties og noen andre bør være klar over at deres kjæledyr er følsomme for antiparasittiske medisiner. Dette skyldes genmutasjoner. De øker konsentrasjonen av det aktive stoffet i blodplasmaet.

Anbefalt: