Aluminiumsboks - bruksmuligheter

Aluminiumsboks - bruksmuligheter
Aluminiumsboks - bruksmuligheter
Anonim

Reklame kaller det den mest siviliserte containeren i den moderne verden. Den er svært resirkulerbar og hundre prosent miljøvennlig. Men ikke skynd deg å kaste den i søpla - la oss snakke om hvordan en aluminiumsboks kan være nyttig i hverdagen.

aluminiumsboks
aluminiumsboks

For enhver hjemmehåndverker og bare en kreativ person, er en tom boks med øl eller brus en verdifull råvare. Du trenger bare å fjerne unødvendige detaljer, bestemme deg for formen - og de bredeste mulighetene vil åpne seg i bruken av beholdere. Dette gjelder spesielt for aluminiumsbasen - et ark med slitesterk folie, som kan oppnås ved å kutte av bunnen og toppen fra boksen, og deretter brette ut midten. Men vi vil først og fremst være interessert i banken som en metallbeholder, noe som betyr at den er sterk og holdbar.

Muligheten til å lagre forskjellige produkter og småting gir oss en aluminiumsboks, hvis du kutter av toppdekselet. Det er praktisk å gjøre dette med en boksåpner, som vil rulle opp den ujevne kanten. Så du vil ikke kutte deg verken under forbedringen av boksen eller under den videre driften.

beholder for kosmetikk
beholder for kosmetikk

Nå om hvor du kan bruke den resulterende kapasiteten. Ja, hvor som helst: dette er en utmerket beholder for kosmetikk, skrivesaker, bulkprodukter, sytilbehør, småting for en regnværsdag, alle slags boltmuttere og så videre. Men det finnes også noen mer originale alternativer.

Aluminiumsboks er den perfekte base for en vakker og enkel lampe som kan lages på et par minutter. Dessuten er designet nyttig ikke bare hjemme, men også i naturen, romantiske sammenkomster eller i et støyende vennlig selskap. For å lage en slik lampe trenger du en aluminiumsboks med et utskjært lokk, en nål eller en syl og et vanlig parafinlys. Med en syl må du stikke hull i krukken (arrangere dem i form av en bestemt inskripsjon, tegning eller til og med en form for konstellasjon). Når du så plasserer stearinlyset inni vil du få en veldig vakker lampe. Hvis den skal brukes utendørs, vei den lette aluminiumsbeholderen på forhånd ved å helle små rullesteiner eller sand inni.

metallbeholdere
metallbeholdere

Og du kan lage en original og human musefelle. I en krukke kutter vi ut toppen, og tar også bunnen av en annen samme krukke. Diameteren skal være mindre enn det kuttede hullet. Vi ordner dette "lokket" slik at det bare åpner seg inne i glasset og fikser det. Vi legger litt duftende agn i en krukke og lar den ligge i nærheten av museminken. Når gnageren vil spise og klatrer inn, vil den ikke lenger kunne komme seg ut av musefellen, fordi lokket ikke åpner seg utover.

Aluminiumsboks på gårdenkan tjene som en del av et ganske sterkt rør. Etter å ha kuttet ut bunnen og toppen, og forankret flere bokser sammen (de kobles perfekt), når vi ønsket lengde på røret. Og du kan feste den resulterende strukturen med hva som helst, selv med vanlig tape. Selv om en spesiell tetningsmasse vil gjøre røret også ugjennomtrengelig.

Så hvis du har en aluminiumsboks liggende rundt huset ditt, ikke skynd deg å flate den ut og kaste den i søpla!