Wedding Dress Up - ekte bryllupsprøve

Wedding Dress Up - ekte bryllupsprøve
Wedding Dress Up - ekte bryllupsprøve
Anonim

"Bryllupsdress-spill" er spill som lar deg føle deg som en ekte deltaker i et ekte bryllup. Dagens jenter vil kunne øve på sin fremtidige feiring når de vokser opp og blir vakre bruder. Men dette er i fremtiden, men for nå er det en fantastisk mulighet til å drømme og komme opp med et antrekk, plukke opp attributter, eksperimentere med hår og sminke. Alle jenter, fra unge til gamle, drømmer om å vokse opp og bli bruder. På denne dagen er all oppmerksomhet rettet mot henne, guddommelig og unik, til den som fengsler med dekorasjonens prakt, og begivenhetens høytidelighet gjør denne dagen uforglemmelig.

brudekjole opp
brudekjole opp

Det viktigste i bryllupet, selvfølgelig, brudeparet. Og de drømmer om det kommende lange felles og lykkelige livet. I bryllupet blir den vakre prinsessen fra spillet "Wedding Dress Up" til en dronning. Hun bader bokstavelig t alt denne dagen i omsorg, kjærlighet, beundring. Alle tilstedeværende på feiringen overøste bruden med komplimenter. Disse øyeblikkene er umulig å glemme, de vil forbli i minnet til jenta for alltid.

Wedding Dress Up Games vil hjelpe fremtidige bruder med å kaste seg inn i bryllupsverdenen på forhåndseremoni, føl de hyggelige gjøremålene ved å organisere et arrangement, prøv antrekk og føl deg som en prinsesse. For denne dagen kan du velge et romantisk eller omvendt ekstravagant antrekk.

kle opp for jenter bryllup
kle opp for jenter bryllup

"Wedding Dress Up" er legemliggjørelsen av fantasien til jenter som er i stand til å utvikle en følelse av smak og stil. Valget deres vil avhenge av hvordan hovedpersonen vil se på bryllupet. Hvit kjole til bruden er en klassiker av sjangeren, det er alltid relevant. Motedesignere prøver å komme vekk fra standardene og tilbyr brudekjoler utsmykket med edelstener, brodert med perler eller gulltråder. Brudekjolen kan nå ha forskjellige lengder, fra gulvlange til veldig korte skjørt.

Modige bruder fra spillet for jenter "Wedding Dress Up" kan velge utringede kjoler, og snøring i ryggen vil understreke ungdommelig stil. Men hvis slektninger til den eldre generasjonen er invitert til arrangementet, er det bedre å velge lukkede modeller. Fargevalget på kjolen kan også være annerledes, og bare ved å ta dem på kan du velge de som bare passer for deg. Symbolet på renhet er en hvit kjole, men denne fargen er ikke for alle. Derfor kan du fokusere på øynene, rødmen, hudfargen ved å bruke en modell av blå fargetone, rosa, skarlagen eller lilla. Det moderne snittet av kjolen er i stand til å korrigere figuren til jenta og skjule feilene hennes, konsentrere all oppmerksomhet om fordelene. Du kan forberede deg til feiringen og sette deg i orden i skjønnhetssalongen. Spesialister som kan mye om dette vil gi deg ansiktsrens, massasje,vil utføre kosmetiske prosedyrer, hvoretter huden blir sunn og fornyet.

brudekjolespill for jenter
brudekjolespill for jenter

Bryllup, som er dekorert i samme stil, vil være origin alt og uforglemmelig. Dress up-spillet for jenter vil hjelpe deg med å velge utsmykningen av hallen som matcher temaet for arrangementet. Bryllupstilbehør, matchende antrekk og sminke - alt relatert til denne seremonien er til stede i spillet. Ved å delta i en bryllupsfeiring som brud eller fotograf, opplever hver tenåring hyggelige følelser og en romantisk stemning.

Anbefalt: