Veiarbeiderens dag er en av de viktigste profesjonelle høytidene i Russland

Innholdsfortegnelse:

Veiarbeiderens dag er en av de viktigste profesjonelle høytidene i Russland
Veiarbeiderens dag er en av de viktigste profesjonelle høytidene i Russland
Anonim

De sier: "Det er to problemer i Russland: idioter og veier." Situasjonen med det andre problemet begynner å bli bedre. Og her er hvorfor…

Litt av historien

I vårt land begynte veiarbeidere offisielt å feire sin profesjonelle ferie etter at statsoverhodet startet opprettelsen av et tilsvarende dekret tidlig i november 1996. Fire år senere begynte veiarbeiderens dag i Russland å bli feiret hver tredje søndag i oktober.

Vegarbeidernes dag
Vegarbeidernes dag

Denne dagen mottas gratulasjoner fra alle som i praksis driver med tilrettelegging og vedlikehold av veier, samt bygging av motorveier og broer. Det er takket være veiarbeiderne i landet vårt at det er (men ikke over alt) et høykvalitets og trygt veinett som forbinder ulike russiske regioner.

Trenger Russland denne ferien?

Noen kan stille spørsmålet: "Hvor relevant er innføringen i Russland av en slik høytid som Vegarbeiderens Dag?" Svaret er ganske enkelt: landet vårt er i ferd med aktiv utvikling av veiinfrastruktur. Høyteknologiens tidsalder og den økende etterspørselen etter bilen som transportmiddel bidro til en radikal fornyelse av oppgavene som tidligere var satt til veibransjen. Dette økte selvfølgelig rekkevidden av rettigheter og plikter til arbeidstakere som er ansatt i det ovennevnte aktivitetsfeltet.

Gratulerer med vegarbeidernes dag
Gratulerer med vegarbeidernes dag

Det er de som skal ta vare på det høye nivået av bekvemmelighet, komfort og viktigst av alt, sikkerheten på sporene i vårt enorme moderland. Trafikantenes stadig økende behov må dekkes i tide.

Statistikk bekrefter det faktum at volumet av gods- og passasjertrafikk vokser dag for dag.

Veiarbeidere oppfyller et viktig oppdrag

Selvfølgelig, i vårt land er en slik profesjonell høytid som Vegarbeiderens Dag rett og slett nødvendig. Vi må selvfølgelig gi honnør til alle de som i praksis tar seg av gjennomføringen av prosjekter for bygging og utvikling av veibunn i hele Russland. Nylig har det vært mulig å oppdatere de fleste av de føderale og regionale motorveiene. Moderne veier gjør det mulig å bevege seg rundt i landet med bil med komfort. Selvfølgelig er dette fortjenesten til de som er engasjert i arrangement og vedlikehold av bilstier.

Veiarbeiderens dag dukket opp på listen over yrkesferier i landet vårt, ikke tilfeldig. Det var på denne måten statens ledere uttrykte ønsket om å understreke graden av betydning av deres arbeid.

Vegarbeidernes dag 2013
Vegarbeidernes dag 2013

På veiarbeidernes dag sies gratulasjoner til arbeidere, designere, sjåfører, maskinførere av deres nærmeste overordnede, kolleger, venner og slektninger.

Veiarbeidernes dag 2013 gikk i en festlig atmosfære. I regionene gratulerte guvernørene på egne vegne hjertelig alle de som arbeider «utrettelig» innen ovennevnte virkefelt.

Deres harde arbeid og utrolige utholdenhet, som de viser i støvete og overmettede spor, fortjener den høyeste ros. De gjør sitt beste ikke bare for å implementere de planlagte sosiale programmene, men også de viktigste nasjonale prosjektene.

Moderne kvalitetsveier er veien til morgendagen!

Anbefalt: