Ortopediske madrasser: hvordan velge riktig modell

Innholdsfortegnelse:

Ortopediske madrasser: hvordan velge riktig modell
Ortopediske madrasser: hvordan velge riktig modell
Anonim

Svært ofte, når vi kjøper en seng, legger vi stor vekt på utseendet, og glemmer at hovedkomponenten i et komfortabelt sted å sove er madrassen. Det er av kvaliteten på dette elementet at god søvn, sunn hvile og riktig holdning avhenger. La oss derfor snakke om hva ortopediske madrasser er, hvordan velge riktig modell som lar deg si farvel til ryggsmerter for alltid.

ortopediske madrasser hvordan velge
ortopediske madrasser hvordan velge

Når du begynner å velge en madrass, bør du først og fremst forstå hva den er for og hvilke egenskaper den skal ha. Feil ortopedisk holdning eller en ubehagelig holdning under hvile lar ikke ryggmuskulaturen slappe helt av, noe som ofte forårsaker ubehag både under søvn og smerter i ryggraden etter hvile. En ortopedisk madrass, derimot, fikserer den naturlige posisjonen til ryggraden, slik at du kan ta den mest komfortable holdningen, og dermed sikre en sunn og dypsove.

Ortopediske madrasser: hvordan velge den rette?

Først av alt bør du bestemme deg for hvilke formål du planlegger å bruke dette elementet til.

Som regel kjøpes en ortopedisk madrass oftest for langtidsbruk. Levetiden til disse produktene er omtrent ti år. I dette tilfellet bør spørsmålet om hvordan du velger ortopediske madrasser behandles med stor forsiktighet, og ikke miste synet av et eneste øyeblikk. Vi vil diskutere kriteriene for å velge en slik modell mer detaljert nedenfor.

Hvis du trenger en madrass til bruk i landet eller som ekstraseng for mottak av gjester, er det ikke nødvendig å kjøpe en dyr modell. Til slike formål er madrasser med fjærblokk eller et produkt laget av polyuretanskum perfekte.

Ortopediske madrasser: hvordan velge et slitesterkt produkt

Først bør du være oppmerksom på størrelsen på den kjøpte varen. Hvis du allerede har en seng, før du kjøper en madrass, bør du nøye måle dens indre dimensjoner. Hvis du ennå ikke har kjøpt møbler for søvn, bør de nøyaktige dimensjonene til den fremtidige sengen fås fra produsenten. Som regel er standardbredden på doble ortopediske madrasser omtrent en og en halv meter, og en enkelt er omtrent nitti centimeter. Hvis sengen din har ikke-standard dimensjoner, kan du lage en madrass på bestilling. Mange firmaer utfører individuelle arbeider av vilkårlige størrelser og former.

For det andre er det nødvendig å nøye beregne vekten til personen som sover på den og sammenligne den med stivheten til produktet. For overvektige menneskerfaste til middels faste madrasser anbefales, mens mykere modeller er flotte for barn og lette mennesker.

ortopediske madrasser Moskva
ortopediske madrasser Moskva

Vår- eller fjærløse ortopediske madrasser, hvordan velge?

Forskjellen mellom disse produktene ligger i designfunksjonene til hver modell. Ingen, selv den mest kompetente, spesialisten vil gi deg svar på dette spørsmålet. Når du velger madrass, bør du bare la deg styre av dine egne følelser og kravene du stiller til et sted å hvile.

hvordan velge ortopediske madrasser
hvordan velge ortopediske madrasser

I dag tilbyr møbelprodusenter et bredt utvalg av komfortable madrasser for avslapning for enhver smak og "pung". Dessuten, for å kjøpe en god modell, trenger du ikke å kjøpe ublu dyre produkter fra utenlandske produsenter. Ortopediske madrasser (Moskva) er for eksempel ikke dårligere enn sine importerte madrasser, men de er mye billigere.

Anbefalt: