Vakre og smarte hunder av mellomstore raser

Innholdsfortegnelse:

Vakre og smarte hunder av mellomstore raser
Vakre og smarte hunder av mellomstore raser
Anonim

Hunder av middels rase er flotte å holde i leilighet, samtidig har de samme egenskaper som store og store hunder. Nå vil vi vurdere representantene for denne kategorien, fremheve deres beste og verste funksjoner, slik at en person som ønsker å få et slikt beist for seg selv vet hvordan han skal oppføre seg med ham. Hunder av middels rase er flotte for folk som ikke liker miniatyr-leketerriere og chihuahuaer.

mellomstore hunder
mellomstore hunder

Mittelschnauzer

Dette er aktive tjenestehunder. De er gode med barn, men på vakt mot fremmede. Flott for å beskytte hjemmet de bor i. Takket være utholdenhet, et skarpt sinn, kan de bli gode venner for en person.

English Bulldog

Dette er jevnt belagte hunder av middels størrelse. De er rolige og lydige. De kan være utmerkede husholdere. De tjener sin herre trofast. De er godt trent, men de tåler ikke roping og frekkhet i adressen sin. De trenger stadig ferskluft.

Shar Pei

mellomstore hunder
mellomstore hunder

Slike hunder kan kalles plysj. På hodet og huden har de mange folder. Av natur er de muntre. Flott å ha i en leilighet. På grunn av sin lille størrelse og korte pels er de enkle å ta vare på.

American Staffordshire Terrier

Dette er brukshunder med et skremmende utseende, men samtidig stoler de på mennesker. De prøver alltid å glede eieren sin. Det kreves dyktig opplæring, ellers kan de bli stridsomme og ondskapsfulle.

American Pit Bull Terrier

Disse hundene kombinerer hastigheten til terriere med styrken til bulldogs. De streber alltid etter å vinne. Pit Bull Terrier trenger fornuftige eiere som kan trene dem godt. Hvis hunder har riktig utdanning, får de pålitelige vakter og venner.

Engelsk Cocker Spaniel

Morsomme hunder, de kommer godt overens med barn, og under jakten vil de bli uunnværlige hjelpere. De er veldig energiske og blide.

mellomstore hunderaser
mellomstore hunderaser

Bull Terrier

Vil sterke hunder. Alle familiemedlemmer blir behandlet med ømhet og hengivenhet. Veldig omgjengelig. Sta av natur.

Beagle Harrier

Beagle Harrier er en hunderase. Lojale selskapshunder med utmerkede jaktegenskaper. Perfekt mottagelig for trening, hvert lag er "fanget på farten." Karakterene er rolige og åpne.

Doberman Pinscher

Disse hundene er avlet spesielt for beskyttelse,men til tross for deres skremmende utseende, er de rolige og vennlige. En annen god egenskap er at de er grenseløst hengivne til eieren og familien de bor i. Dobermans har utmerkede arbeidsegenskaper.

mellomstore hunder
mellomstore hunder

Chow Chow

Disse hundene er viet til kun én eier. De ser ut som teddybjørner med blå tunger, men de er utmerkede vaktmenn. De er uavhengige i naturen. Chow Chow har sterke nerver og utmerket utholdenhet.

Konklusjon

Bare noen raser er representert her. Det er mange mellomstore hunder. Vi har valgt ut de viktigste, mest fargerike representantene for denne gruppen. Som du kan se, er hunder av mellomstore raser veldig vakre og smarte, og det er opp til deg å bestemme hvilken hund du skal ta! Du må bare tenke deg godt om før du tar et endelig valg. Hunder av mellomstore raser har tross alt tilstrekkelig styrke, og ikke alle kan takle et slikt kjæledyr.

Anbefalt: