Fluorescerende maling: funksjoner og bruksområder

Innholdsfortegnelse:

Fluorescerende maling: funksjoner og bruksområder
Fluorescerende maling: funksjoner og bruksområder
Anonim

Fluorescerende maling er mye brukt i dag. Oftest kan de sees på skiltene til butikker, apotek, andre utsalgssteder, skjønnhetssalonger, så vel som på reklameplattformer. Faktum er at de er veldig lyse og kan lyse i mørket når de utsettes for ultrafiolette stråler. Bildet er fargerikt, vakkert, spesielt. Hovedkomponenten i materialet er fluorescerende. Svært ofte brukes det til å lage tredimensjonale bilder.

fluorescerende maling
fluorescerende maling

Fluorescerende maling kan også brukes i interiøret i boligbygg eller leilighet. Fordelen med det presenterte materialet er at bildet ikke vil reagere på sterke temperaturendringer. Disse malingene anses som absolutt trygge for mennesker, de er ikke påvirket av fuktighet. Det vil si at bildet vil se bra ut både om vinteren og under negative værforhold.

Hvordan og hvor kjøpes?

Fluorescerende maling er ikke lett å kjøpe. De har en relativt høy kostnad, da produksjonen deres anses som dyr. De er også delt inn i typer, for eksempel for industri- og hjemmebruk. Et trekk ved dettemaling er at det er mulighet for å påføre den på hvilken som helst overflate, uavhengig av hva objektet som designes er laget av. Uansett vil det se bra ut.

usynlig fluorescerende maling
usynlig fluorescerende maling

Kjøp kun fluorescerende maling i spesialbutikker. Vær samtidig oppmerksom på kostnadene deres. Du bør ikke skynde deg til et billig alternativ, da bildet ikke vil være så motstandsdyktig mot negative påvirkninger, og vil også raskt miste egenskapene. Hvis du er profesjonelt engasjert i utformingen av skilt, reklameplass, klær, er det best å kjøpe et sett med fluorescerende maling.

Bruksfunksjoner

Det skal bemerkes at det presenterte materialet er svært motstandsdyktig (hvis det er av høy kvalitet). Etter påføring er det usannsynlig at du raskt og enkelt kan rette tegningen. For at malingen ikke skal miste egenskapene i lang tid, etter at den har tørket, prøv å dekke den med en fargeløs lakk. Så du beskytter bildet mot de skadelige effektene av atmosfæren. Hjemme kan lakk ikke brukes.

fluorescerende malingssett
fluorescerende malingssett

Det skal bemerkes at det er en synlig og usynlig fluorescerende maling. Det særegne med den andre typen er at du ikke vil se bildet på dagtid. Hvis du bruker det første alternativet, vil bildet i lyset praktisk t alt ikke avvike fra de som er tegnet med vanlige malinger. Men om natten, under påvirkning av ultrafiolett belysning, vil bildet lyse sterkt.

Bruk denne malingenkan brukes til å dekorere fasadene til bygninger. Den trenger ikke påføres i flere lag, da den gjør jobben sin bra, selv om du bruker en liten mengde av den. Under påføring må materialet fortynnes litt med vann. For å jobbe, klargjør overflaten: rengjør, avfett (såpe- eller brusløsning), skyll med vann og tørk. Fra verktøyene kan du velge mellom en rull, en pensel eller til og med en malingssprøyte. Nå kan du komme i gang. Lykke til!

Anbefalt: