"Capella" - barnevogner for babyer

Innholdsfortegnelse:

"Capella" - barnevogner for babyer
"Capella" - barnevogner for babyer
Anonim
vognkapell
vognkapell

Babyens første transport er en barnevogn. Det skal være koselig og behagelig for barnet og enkelt å administrere for mor. Og selvfølgelig billig. Selskapet "Capella" lager de beste barnevognene!

Grunnleggende krav for mødre

Alle omsorgsfulle mødre vil at babyens transport skal være komfortabel, beskyttet mot vind, snø, sol og regn. Vel, et romslig sete er også nødvendig for en komfortabel tur. For mamma er det viktigste letthet, manøvrerbarhet og langrennsevne. Barnevogner produsert av Capella oppfyller alle foreldres krav! For mødre er dette det beste alternativet!

Barnevogn "Capella S-803"

barnevogn capella s 803
barnevogn capella s 803

I denne vognen vil babyen din kunne gå både om vinteren og om sommeren. Store svingbare oppblåsbare hjul vil enkelt overvinne selv de sterkeste snøfonnene. En varm konvolutt, som er inkludert i settet, lar ikke barnet fryse. I tillegg vil en voluminøs hette beskytte babyen mot dårlig vær, der det er et gjennomsiktig vindu for å kontrollere handlingene til den lille mannen. Ryggen er brettet nesten horisont alt, babyen din vil kunne sove rett undergår! Og avskrivningssystemet vil tillate deg å kjøre selv terreng. Fempunkts sikkerhetsselen vil sikkert beskytte babyen din mot utilsiktet tap. En slik barnevogn veier omtrent ni kilo, det er lett å brette den sammen til en "bok"-form. Fliphåndtaket er et annet pluss for denne modellen. Takket være henne vil moren være i stand til å bære babyen både vendt mot seg selv og bort fra seg selv. En romslig kurv for shopping og oppbevaring av ting er en annen fordel. Slitesterkt regntrekk inkludert.

Barnevogn "Capella S-802"

barnevogn capella s 802
barnevogn capella s 802

Mange forbrukere velger denne modellen på grunn av forholdet "pris-kvalitet". Den er billigere enn "S-803", men like bra.

La oss vurdere denne modellen mer detaljert. Så fra fordelene til mødre bemerket de en enorm hette, som perfekt beskytter både mot den brennende solen og mot snø. Den foldes ut til støtfangeren og har ekstra isolasjon. Mange foreldre liker en soveplass - den er stor, komfortabel. Settet inkluderer to kapper på bena - varm og halvsesong. Takket være dette krisesenteret vil barnet ditt aldri bli forkjølet eller fryse. Fordelen med denne modellen er hjulene - 6 stykker, de fremre er justerbare, med fiksering. Du kan gå hvor som helst - selv i skogen, selv på asf alt, for barnevognene fra "Capella" er veldig fremkommelige. Håndtaket vipper. Vognen utvikler seg i "bok". Aluminiumsramme, lett. Settet inkluderer et tykt regntrekk. Det er en romslig kurv for ting.

Capella produksjonskostnad(vogner)

For 803-modellen varierer prisene fra 6700 til 10000; på 802. - fra 5600 til 8000 rubler. Ikke spar på slike viktige ting. Mange mødre kjøper disse barnevognene umiddelbart etter fødselen og ruller sine nyfødte i dem. Dette er ikke verdt å gjøre, fordi disse modellene er fokusert på babyer fra 6 måneder. I tillegg hviler ryggen horisont alt, men i 170 grader, noe som er uakseptabelt for en baby. Hvis du ikke vil ha problemer med barnets helse, følg hovedanbefalingen: begge modellene er for babyer fra 6 måneder. Hvis du vurderer å kjøpe denne vognen, så er dette et godt valg. Barnet vil trives i det, og du kan enkelt håndtere kontrollene! Ha det gøy!

Anbefalt: