"Hilak forte" for babyer: anmeldelser og instruksjoner

Innholdsfortegnelse:

"Hilak forte" for babyer: anmeldelser og instruksjoner
"Hilak forte" for babyer: anmeldelser og instruksjoner
Anonim

Medikamentet «Hilak forte» er et medikament som lenge har vært kjent og godt etablert på markedet. Det fikk sin popularitet på grunn av dets brede spekter av virkning i ulike sykdommer i mage-tarmkanalen: brudd på den normale tarmfloraen, som ofte oppstår under antibiotikabehandling, kolitt av ulike opphav, lidelser i galleblæren og leveren.

hilak forte for babyer anmeldelser
hilak forte for babyer anmeldelser

Medikamenteffektivitet

Den er like effektiv mot flatulens, diaré og forstoppelse. Alle disse egenskapene skyldes den unike sammensetningen av stoffet "Hilak forte". Den inneholder vandige ekstrakter av forfallsprodukter av nyttige bakterier, som er nødvendige for at kroppen skal fungere norm alt. Det kan tas av gravide og ammende kvinner. Mer og oftere, med kolikk, forstoppelse, diaré og flatulens, er stoffet "Hilak forte" foreskrevet for babyer. Anmeldelser vitner om effektiviteten.

hvordan gi hilak forte til en baby
hvordan gi hilak forte til en baby

Siden Hilak Forte er et typisk prebiotikum som fremmer veksten av gunstig mikroflora og hemmer utviklingen av patogenemikroorganismer, er det foreskrevet av mange barneleger for å behandle og redusere symptomene på dysbakteriose. Melkesyren som er inkludert i sammensetningen normaliserer surhet, øker lokal immunitet i tarmen.

Resultatet av å ta stoffet

Mange mødre anser stoffet «Hilak forte» for babyer som effektivt og trygt. Anmeldelser sier at etter å ha tatt dette middelet, slutter babyer å gråte og sovner fredelig. Og etter noen dager med innleggelse noteres normalisering av avføringen og en forbedring i babyens generelle velvære. Men ikke desto mindre, når det oppstår forbedringer, bør medisinen ikke avbrytes, siden det er nødvendig å konsolidere effekten, og gjenopprettingen av mikrofloraen er et spørsmål om tid, og bare symptomene på sykdommen kan forsvinne om en eller to dager, men ikke dens årsak.

hilak forte for babyer instruksjon
hilak forte for babyer instruksjon

Hvordan gi "Hilak forte" til en baby, vil legen fortelle. Vanligvis foreskrevet 15-30 dråper tre ganger om dagen. Hovedregelen: ikke bland dråper Hilak Forte med melk: verken med morsmelk, eller med kumelk. Derfor gis midlet "Hilak forte" for spedbarn (instruksjonen beskriver dette i detalj) enten en time før fôring, eller i intervallene mellom dem. Det anbefales å fortynne stoffet med vann eller juice, da det har en sur smak. Mange mødre som begynner å gi medisinen "Hilak forte" til babyer (anmeldelser vitner om dette), finner sin egen metode for å gi denne smakløse medisinen. Noen gir det fra en pipette, noen legger det til en flaske juice. Hvis barnet spytter ut medisinen, kan du trekke den inn i en sprøyte og injisere den på kinnet. Dermed ogstoffet kommer inn i kroppen, og barnet vil ikke kveles.

Bruk av medisin hos barn

Legemidlet "Hilak forte" for spedbarn (anmeldelser fra foreldre bekrefter dette gjentatte ganger) takler vanligvis oppgaven med å behandle dysbakterier hos spedbarn. Men hvis symptomene på sykdommen vedvarer i lang tid, bør du snakke med barnelegen og eventuelt bytte medikament. Det er også verdt å avbryte behandlingen hvis det oppstår irritasjon på huden. Dette indikerer økt følsomhet for stoffet. Unnlatelse av å følge reglene for bruk av Hilak Forte kan føre til fordøyelsessykdommer, og ufortynnet administrering kan føre til irritasjon av spiserøret hos spedbarn.

Anbefalt: