Barnevogn Inglesina Espresso ("Inglesina Espresso"): anmeldelser, fordeler og ulemper

Innholdsfortegnelse:

Barnevogn Inglesina Espresso ("Inglesina Espresso"): anmeldelser, fordeler og ulemper
Barnevogn Inglesina Espresso ("Inglesina Espresso"): anmeldelser, fordeler og ulemper
Anonim

En dag kommer det et øyeblikk da en mor innser at barnet har vokst opp og det er på tide å bytte privat transport. Tross alt har den forrige allerede blitt liten og oppfyller ikke sikkerhetskravene: babyen ser mesteparten av tiden med interesse på verden rundt seg. Det er ganske vanskelig å gjøre dette i en vugge. Siden den gang begynner jakten på en ny barnevogn som oppfyller alle kravene. Blant det store utvalget av barnevogner er Inglesina Espresso-modellen spesielt populær. Anmeldelser om henne er stort sett positive. Før du kjøper bør du selvfølgelig finne ut alle fordeler og ulemper, samt avklare hvilke detaljer du bør være spesielt oppmerksom på.

Litt om Inglesina

Arbeidet med produksjon av barnevarer av dette merket begynte i 1963. I utgangspunktet var dette klassiske barnevogner, men over tid endret stilen seg, produktutvalget utvidet seg. Siden 80-tallet av det tjuende århundre har salgsledere skilt seg ut blant produktene: en høy stol, en lenestolfor bil og barnevogn. Inglesina tar selvsikkert den første posisjonen blant konkurrerende selskaper når det gjelder salgsvolum, samt pris-kvalitetsforhold. I mer enn femti år har selskapet ikke mistet sin høye status. Målet er å produsere moderne varer av høy kvalitet for barn. Alle produktene blir nøye kontrollert i hvert trinn av produksjonen og sluttfasen. Når vi nevner selskapet Inglesina, vet forbrukeren at vi snakker om et kvalitetsprodukt.

Stroller

Når du velger ny transport for et barn, er det nødvendig å ikke bare veiledes av en visuell vurdering, men også av kriterier som:

- kvalitet;

- komfort;

- vekt;

- ryggstøtteposisjon;

- panserposisjon og andre.

barnevogn inglesina espresso
barnevogn inglesina espresso

Hvis du ønsker å kjøpe barnevogner billig, bør du ikke regne med å kjøpe et produkt som oppfyller sikkerhetskravene. I tillegg er det lite sannsynlig at det blir så behagelig som mulig for babyen.

Inglesina espressovogn

Blant det rike sortimentet til selskapet Inglesina er en stor del okkupert av barnevogner for turgåing. For tiden er det fem forskjellige linjer, som hver har sine egne individuelle egenskaper og egenskaper. Den høye kvaliteten på varene forblir uendret for dem.

inglesina barnevogn
inglesina barnevogn

Nå skal vi snakke om Inglesina Espresso-modellen. Anmeldelser om henne fra foreldre er bare positive. Alle som kjøpte denne vognen blefornøyd med kjøpet og deler gjerne sin mening med andre. Etter å ha analysert all tilgjengelig informasjon og kombinert den med personlig erfaring, har vi laget en svært nyttig artikkel som vil hjelpe deg å ta valget ditt.

Funksjon av Inglesina Espresso-vogn

Før du kjøper en barnevogn, bør du definitivt gjøre deg kjent med dens egenskaper. Hver modell er ubetydelig, men likevel forskjellig fra den andre, så informasjonen som er innhentet på forhånd kan spille en avgjørende rolle når du kjøper en Inglesina Espresso-vogn. Anmeldelser fra ekte kjøpere påvirker også valget.

inglesina espresso anmeldelser
inglesina espresso anmeldelser

Hovedparametere:

  • Brettetype - "bok". Det er en mekanisme når setet og ryggen på vognen er brettet som sidene i en bok. Dens ytterligere egenskaper avhenger også av vognens mekanisme.
  • Type håndtak - solid, teleskopisk. Lar deg justere høyden på vognen, basert på personens individuelle egenskaper. I tillegg, på grunn av det faktum at Inglesina Espresso-vognen har ett håndtak, kan du til og med kontrollere den med én hånd.
  • Justering av ryggstøtten i tre posisjoner: liggende, tilbakelent, sittende. Inglesina-vognen er egnet for babyer fra fødselen av, fordi full senking av ryggstøtten gjør at du ikke kan bekymre deg for krumningen av ryggraden.
  • Vekten på barnevognen er bare 7,5 kg, som er mye mindre enn for barnevogner, vugger, transformerende barnevogner. Det er verdt å merke seg at denne vekten bidrar til stabiliteten til vognen. Et voksent barn er i stand til å sitte i det på egen hånd, og moren vil ikke bekymre seg for at hunvil snu i denne prosessen.
  • Fempunkts sikkerhetssele for maksimal beskyttelse for barnet ditt. Selv om babyen gjør aktive bevegelser, trenger ikke foreldre å bekymre seg for at han skal falle ut av Inglesina Espresso-vognen.
  • Hjulene på denne modellen er laget av pseudo-gummi. Dette reduserer vekten på barnevognen, og eliminerer også behovet for konstant pumping. Det er tot alt 6 hjul: foran - dobbel, svingbar, bak - enkel, har brems. Takket være de svingbare hjulene er Inglesina-vognen ganske manøvrerbar og svinger uten store anstrengelser.

Pakke

Leveringen inkluderer et avtagbart bentrekk, regntrekk med glidelås, avtagbar hette. På siden av foreldrene er det en lomme designet for de nødvendige små tingene: telefon, nøkler, penger.

inglesina espresso egenskaper
inglesina espresso egenskaper

Den høye kvaliteten på materialene som brukes gjør det enkelt å fjerne / sette på de foreslåtte delene og, om nødvendig, rengjøre uten å ty til renseritjenester. Dette er heller ikke så lite viktig når du skal velge en Inglesina Espresso-vogn.

Farger

Fargeskjemaet avhenger av årsmodell. Så for eksempel presenteres de nyeste 2016-modellene i fire versjoner: Amareno (kirsebær), Graffite (grafitt), Ecru (lysebrun med et hint av gule og grå farger), Marina (marin, mørkeblå).

Av barnevognene fra tidligere produksjonsår er Inglesina Espresso Chilli-modellen, som er laget irik rød farge. Den er ideell for jenter, men for gutter er det en tradisjonell blå - Nautica.

Inglesina Espresso chili
Inglesina Espresso chili

Her er kanskje hovedbeskrivelsen av vognen "Inglesina Espresso". Egenskaper kan alltid avklares ytterligere med salgskonsulenter og offisielle representanter.

Fordeler med Inglesina Espresso-vogn

I tillegg til egenskapene ovenfor, som med sikkerhet kan tilskrives fordelene med denne modellen, fremhever brukerne en rekke andre fordeler. Blant dem:

- Fold ut vognen med én hånd.

Så du kan for eksempel holde et barn i den ene hånden og folde ut vognen med den andre. Dette er veldig praktisk for mødre som må gjøre seg klare for en tur uten hjelp.

- Bredt sete.

Dette er en veldig viktig gjenstand for lubne barn. Tross alt, i mange rullestoler sitter de rett og slett tett. Dessuten kan det hende at et barn i vinterdress ikke lett får plass i en barnevogn. Hvis mulig, før du kjøper, plasser barnet i den valgte modellen for å vurdere bekvemmeligheten og komforten.

- Stoffkvalitet.

I tillegg til lyse farger, er kvaliteten på stoffet til Inglesina Espresso-vognen også veldig viktig. Tilbakemeldinger fra en rekke kjøpere bekrefter at stoffet ikke falmer, ikke vaskes ut og lett smuss kan renses.

- Stor kurv for ting.

Alle foreldre vil sette pris på dette, for ganske ofte blir det nødvendig å ta med seg ekstra ting eller leker på turbarn. Mødre, derimot, kombinerer veldig ofte en gåtur med baby og en handletur, og et ganske stort antall kjøp får plass i kurven.

- Kompakt.

De små dimensjonene til vognen (34 cm - lengde, 48 cm - bredde, 75 cm - høyde når den er sammenslått) gjør at du kan ta den med deg på turer, ut av byen, til landet. Den får lett plass i bagasjerommet på en bil, og transport i offentlig transport vil ikke skape noen problemer.

- Høy gjennomstrømning.

Til tross for den lille diameteren på hjulene - 16,5 cm, er vognen ganske fremkommelig og manøvrerbar. Selvsagt vil Inglesina Espresso skli i vinterens snøfonner, men likevel vil den takle hindringen som har oppstått. Ved kjøring på vinterføre og terreng er det mange som anbefaler å fikse forhjulene slik at de ikke roterer.

inglesina espressohjul
inglesina espressohjul

Dette er de viktigste fordelene som brukere av denne vognen fremhever. Alle som anskaffer Inglesina finner selv det de trenger. Vi kan snakke om fordelene lenge, men er det noen ulemper med den italienske barnevognen Inglesina Espresso?

Ulemper med Inglesina Espresso-vogn

Alle vil være enige om at det praktisk t alt ikke finnes produkter som kun har positive egenskaper. Menneskets natur er slik at negative aspekter og kvaliteter ubevisst blir funnet. Slik er det også med barnevognen «Inglesina Espresso». Prisen er den største ulempen.

På produsentens hjemmeside er prisen på Inglesina Espresso for tiden 14.890rubler. Det koster enda mer i butikker. Det er verdt å merke seg at for disse pengene kjøper kjøperen et virkelig verdifullt produkt som vil vare lenge.

Blant minusene kan man også merke seg dybden på panseret. Sitter barnet, synker det dypt, nesten til støtfangeren, og beskytter det fullstendig mot den stekende solen. Men når babyen ligger, fungerer ikke denne funksjonen, og det er under søvn at den må skjules for strålende sol eller snø.

Kundeanmeldelser

Mange forskjellige anmeldelser bekrefter folkevisdommen at hvor mange mennesker, så mange meninger. Det er umulig å si sikkert at alle brukere av Inglesina Espresso-vognen vurderer spinnende hjul som et pluss. Noen er fornøyd med den lave vekten, mens andre tvert imot hevder at modellen er tung. Mange foreldre anser Inglesina Espresso barnevogn for å være ideell. Anmeldelser bekrefter dette nok en gang.

barnevogner billig
barnevogner billig

Etter å ha analysert dusinvis av meninger, kan vi med sikkerhet si at kvaliteten på vognen er på høyeste nivå. Ikke et eneste sammenbrudd, selv for lang tids bruk, er notert. Derfor fortjener Inglesina kundenes tillit.

Salgssteder

Kvalitetsprodukter for barn erstatter i økende grad billige. Spørsmålet om hvor du skal kjøpe rimelige barnevogner er ikke et spørsmål for moderne foreldre. De tenker på hvor de kan kjøpe transport av høy kvalitet som oppfyller europeiske sikkerhetsstandarder for babyen deres.

Kjøp Inglesina barnevognEspresso i forskjellige farger er tilgjengelig fra offisielle representanter for selskapet (i barnebutikker, supermarkeder, kjedebutikker) eller ved å legge inn en bestilling på den offisielle nettsiden. Produsenten garanterer gratis og rask levering.

Anbefalt: