Adamex barnevogn: fordeler og ulemper

Adamex barnevogn: fordeler og ulemper
Adamex barnevogn: fordeler og ulemper
Anonim

Alle nybakte foreldre har et spørsmål om hvordan de skal velge den beste barnevognen til babyen (eller babyen). Foreldrenes ønske er ganske legitimt: en barnevogn skal ikke bare være vakker og en viss farge avhengig av barnets kjønn. Det må være pålitelig, praktisk og rimelig. Å finne en, den eneste, den eneste som vil bli kjær for babyen og en trofast assistent for moren med alle de forskjellige barneprodukter, er ikke så lett. Hva du bør være oppmerksom på når du velger, tenk på eksemplet med det mest populære merket Adamex.

barnevogn adamex
barnevogn adamex

Adamex-vognen har lenge fortjent tilliten til russiske mødre, som gjerne gir råd om produktene til denne produsenten til slektninger og venner. Det polske selskapet har selvsikkert ledet markedet for varer for barn i Russland og EU-landene i flere år nå. Den største fordelen med Adamex-produkter, som tiltrekker seg en bred mengde forbrukere, er det ideelle forholdet mellom pris og produktkvalitet. Samtidig tok produsenten hensyn til alle anbefalingene og kravene til allergikere, barneleger, ortopeder og kirurger. Derfor er Adamex barnevogn spesiellsikkerhet for babyen og maksimal komfort for mødre.

Den transformerende vognen Adamex bruker mest polaritet. Dette allsidige kjøpet vil vokse med babyen din.

Trafo for barnevogn adamex
Trafo for barnevogn adamex

Denne vognen har høy funksjonalitet og holdbarhet, da den er designet for babyer fra fødsel til tre år. Hver Adamex barnevogn har god støtdemping, takket være at støt på veien vil være nesten umerkelige for barnet, og det vil også hjelpe å vugge ham om nødvendig.

Når du velger, vær oppmerksom på hjulene: brede hjul vil hjelpe deg med lett å overvinne fortauskanter, skitt, dårlige veideler. Plasthjul er et mer budsjett alternativ, i motsetning til dem vil gummihjul gi mykere demping og skånsom bevegelse på ujevn asf alt eller veifliser.

Mange erfarne mødre anbefaler å velge barnevogner som allerede inkluderer en manuell bag. Dette er et veldig praktisk alternativ for å bære en nyfødt: lett, kompakt, mobil. I tillegg er enhver Adamex-vogn på innsiden (inkludert vuggen) laget av 100 % bomull. Alle stoffdeler er avtagbare og kan vaskes norm alt.

barnevogn adamex
barnevogn adamex

Hva bør jeg være spesielt oppmerksom på, hva er ulempene med Adamex-vognen?

  • For det første har de mest populære transformasjonsvognene størst vekt – opptil 15 kg. For en mor etter fødsel er det noen ganger ikke mulig å bære en slik last utenfor leiligheten og inngangen.
  • For det andre, hvis dinhuset har en heis (bare passasjer, men ingen last), mål avstanden mellom de åpne dørene, som i vårt land vanligvis ikke åpner til hele åpningens bredde. Deretter, når du velger barnevogn, mål avstanden mellom hjulene - om den passer inn i heisen din. Praksis viser at det ikke er lett å finne en slik barnevogn.
  • For det tredje krever understellet vedlikehold: med jevne mellomrom er det nødvendig å smøre for å unngå knirking.

Selvfølgelig gleder et stort utvalg barnevogner unge foreldre, men hvis du virkelig ønsker å velge den mest verdige av alle, vær forberedt på å bruke tid på dette. Da vil vognen tjene deg i årevis, bli en trofast assistent og elsket følgesvenn på veien.

Anbefalt: