Amway universal blekemiddel: bruksanvisning, sammensetning og anmeldelser
Amway universal blekemiddel: bruksanvisning, sammensetning og anmeldelser
Anonim

Visse typer blekemidler er utviklet for å fjerne flekker fra forskjellige typer stoffer. Flytende klorblekemidler basert på natriumhypokloritt er designet for å fjerne gjenstridige flekker fra bomullsstoffer. De begynner å virke allerede ved lave temperaturer, men fører til alvorlig vevsødeleggelse, så de bør brukes så lite som mulig.

Oksygenert natriumperkarbonatblekemidler er mye mer effektive. Men de fleste av dem begynner å virke bare ved temperaturer over 60 grader, noe som er uakseptabelt for fargede og delikate stoffer. Derfor anbefaler eksperter å fjerne komplekse flekker ved å bruke Amway blekemiddel. Artikkelen vår vil fortelle deg hvor effektivt dette middelet er og hvordan du bruker det riktig for å oppnå maksimal effekt.

Amway Universal Bleach Review

Amway blekemiddel, så vel som andre vaskemidler som selges av dette selskapet, presenteres i en spesialisert SA8-linje. Produsenten forsikrer at produktenesom er inkludert i denne serien er kjent for sin kraftige rengjøringskraft. Hvorvidt det virkelig er slik, vil vi lære av vurderingene fra ekte kjøpere som presenteres i artikkelen vår.

amway blekemiddel
amway blekemiddel

"Amway" er et blekemiddel av pulvertypen, hvor en av komponentene i samspill med vann danner oksygenmolekyler som hjelper til med å fjerne flekker fra stoffet. Enhver annen oksygenblekemiddel fungerer på samme måte. Men Amway-verktøyet har noen fordeler fremfor det. For det første er Amway blekemiddel universelt. Det forbedrer effekten av vanlig pulver, samtidig som lysstyrken til fargene på fargede stoffer opprettholdes. For det andre fungerer det som et universalvaskemiddel som ikke bare kan brukes til å vaske klær og bløtlegge dem, men også til rengjøring av huset.

Bleach properties

Amway Bleach er et flerbruksrengjøringsmiddel som multipliserer virkningen av basepulveret og effektivt fjerner flekker under bløtleggingsprosessen. Den har følgende unike egenskaper:

  • trygt for rengjøring av ikke bare hvite, men også fargede tekstiler, da den bruker oksygenblekemiddel i stedet for klor;
  • Rengjør effektivt tekstiler ved temperaturer fra 20 til 90 grader;
  • fjerner flekker perfekt med forbløtlegging;
  • 99 % av stoffene i sammensetningen er aktive, noe som gjør dette konsentrerte produktet svært økonomisk;
  • fjerner kaffe- og teflekker fra oppvasken og gjør den til et multifunksjonelt rengjøringsmiddelmidler;
  • trygt for kroppen og det naturlige miljøet.
amway bleach anmeldelser
amway bleach anmeldelser

sammensetning av Amway universal whitening

Sammensetningen av universalblekemiddelet er så trygt som mulig for stoffet og forårsaker ikke allergiske reaksjoner på menneskelig hud. Mer enn 30% av sammensetningen tilhører natriumperkarbonat - et blekemiddel basert på aktivt oksygen. Når det kombineres med vann, danner det oksygenmolekyler, takket være hvilke de mest vedvarende urenhetene fjernes fra stoffet. Sammensetningen av universalmiddelet inneholder smak.

Amway blekemiddel inneholder ikke fosfater, klor eller fargestoffer. Det er miljøvennlig og biologisk nedbrytbart. Sammensetningen av universalmidlet inneholder et ikke-ionisk overflateaktivt middel, men mengden er ikke mer enn 5%.

amway blekemiddel
amway blekemiddel

Amway-blekemiddel: hvordan brukes ved vask og bløtlegging

For å oppnå maksimal effekt når du fjerner flekker mens du vasker ting, anbefales det å følge instruksjonene.

Ved maskinvask tilsettes Amway universalblekemiddel direkte til hovedvaskepulveret i en mengde på 10 ml. Og selv om produktemballasjen indikerer at den begynner å fungere ved en temperatur på 20 grader, anses den optimale modusen for å være 60 grader og over. For å vaske ting, må du legge dem i trommelen, deretter helle hoved- og universalpulveret i det aktuelle rommet, stille inn riktig temperatur ogstart vaskemaskinen.

amway blekemiddel hvordan du bruker
amway blekemiddel hvordan du bruker

Amway blekemiddel brukes også til bløtlegging. Instruksjonen antyder at for 2 liter varmt vann må du legge til 5 ml av et universalmiddel, la ting stå i det i en halv time, og deretter vaske dem som vanlig. Resultatet vil være like positivt i begge tilfeller.

Multifunksjonelle funksjoner i Amway blekemiddel

All-purpose blekemiddel kan brukes ikke bare til å vaske og bløtlegge ting, men også for å fjerne skitt fra servise, keramiske fliser, vasker eller benkeplater. Som et resultat vil selv en sterkt skitten overflate skinne med renhet etter behandling.

For å fjerne smuss fra en kopp eller tekanne, anbefales det å helle 5 ml blekemiddel i dem og helle varmt vann over. La oppvasken stå i denne formen i minst 1 time, og fjern deretter gjenværende skitt med en myk svamp. Deretter skal tekannen eller koppen skylles under rennende vann og deretter brukes til det tiltenkte formålet.

amway blekemiddelinstruksjoner
amway blekemiddelinstruksjoner

For å fjerne smuss fra forskjellige overflater, helles Amway blekemiddel i en liten mengde, for eksempel på en benkeplate, og tørkes deretter av med en fuktig svamp. På slutten av rengjøringen er det nok å fjerne restene av produktet med en ren klut.

Forholdsregler for blekemiddel

Når du bruker blekemiddel, er det viktig å ta følgende forholdsregler:

  1. Verktøyet skal absolutt ikke brukesfor vask av delikate stoffer, ull og silke.
  2. "Amway" - oksygenblekemiddel. Du kan ikke bruke den til å vaske ting samtidig som klorholdige produkter. Dette kan føre til at tingen blir håpløst skadet.
  3. Generisk kan være farlig for barn. Ved kontakt med slimhinner, skyll øynene eller munnen med mye vann og søk lege.
amway universalblekemiddel
amway universalblekemiddel

Amway blekemiddel: positive anmeldelser

I sine anmeldelser av Amway universal bleach merker de fleste kjøpere at dette faktisk er en av de mest effektive flekkfjernerne. De liker dette pulveret som følger:

  • fjerner til og med gamle flekker godt;
  • ved bruk av blekemiddel forstyrres ikke strukturen i stoffet;
  • det er ikke-giftig, helt ufarlig for huden, organismen som helhet og for miljøet;
  • lukter godt;
  • konsentrert, sparsomt brukt;
  • multifunksjonelt pulver, egnet for rengjøring rundt i huset og rengjøring av de fleste typer overflater.

Men ikke alle kunder liker Amway blekemiddel. Noen menneskers anmeldelser er negative. La oss vurdere årsakene til dette mer detaljert.

Negative anmeldelser av universal bleach

Amway All-Purpose Oxygen Bleach Powder skuffer kundene som følger:

  • for å effektivt fjerne flekker kreves det å brygge ting i kokende vann, og derfor er det veldigvevsstrukturen er ødelagt;
  • egnet for fjerning av flekker kun fra bomulls- og linstoffer;
  • du må betale ekstra for merket.

Generelt var de fleste fornøyde med pulveret. De bruker den gjerne til å fjerne all form for smuss fra klær og ulike overflater.

Anbefalt: