Biomill hundemat: sammensetning, fordeler

Innholdsfortegnelse:

Biomill hundemat: sammensetning, fordeler
Biomill hundemat: sammensetning, fordeler
Anonim

Biomill hundemat (Sveits) erobrer raskt hjemmemarkedet og samler inn en rekke anmeldelser fra profesjonelle oppdrettere og vanlige hundeoppdrettere. Hva er egenskapene til denne maten?

biomill hundemat
biomill hundemat

Om selskapet

Mottoet til det sveitsiske selskapet Biomill er "Helse og lang levetid fra naturen!". I den moderne verden regnes kjæledyr, og spesielt hunder, som medlemmer av familien og tar nøye vare på helsen deres. Og som du vet, "vi er det vi spiser" og uten riktig ernæring kan ikke hunden være helt frisk.

Biomill hundematfirma streber etter å produsere produkter som vil oppfylle de høyeste kvalitetsstandardene. For produksjon av fôr brukes kun naturlige råvarer. Ferdig fôr gjennomgår streng kvalitetskontroll, noe som bekreftes av internasjonale sertifikater.

Siden 1994 har produktene vært i samsvar med den internasjonale produksjonsprosessstandarden ISO 9001. I 1997 mottok Biomill hundemat ISO 14001-sertifisering. I 2001 fulgte HACCP/BRC-sertifiseringen.

biomill hundemat anmeldelser
biomill hundemat anmeldelser

Råvarer

Biomill hundemat er laget av kvalitetskjøtt som til og med egner seg for mennesker. Alle kjøttprodukter som brukes til produksjon av fôr er miljøvennlige, har passende sertifikater, som er kontrollert av tilsynsmyndighetene.

Produksjonen bruker ikke råmel, og frokostblandingen som utgjør fôret er ikke genmodifisert.

Takket være nøye utvalg av råvarer kommer ikke sprøytemidler, antibiotikarester og ulike kjemiske urenheter inn i fôret. Derfor er det praktisk t alt ingen allergi mot Biomill.

Benefit

Hvorfor elsker profesjonelle oppdrettere Biomill (hundemat) så mye? Anmeldelser om ham er helt positive. Hundeeiere merker at kjæledyrene deres ser og føler seg bedre. Hvordan påvirker Biomill dyrehelsen?

hundemat biomill sveits
hundemat biomill sveits

Optim alt balanserte ingredienser i Biomill hundemat øker levetiden til kjæledyr med hale, normaliserer stoffskiftet og bidrar til å unngå aldersrelaterte komplikasjoner.

"Biomill" absorberes perfekt av hundens kropp, har stor næringsverdi og bidrar til å normalisere avføringen. Sammensetningen av fôret inkluderer Viogerma, et kosttilskudd basert på kaldpresset hveteolje. Den inneholder mange vitaminer og næringsstoffer, bidrar til å forbedre funksjonen til fordøyelsessystemet og hjelper til med å flytte mat gjennom spiserøret. Vitaminer, oligosakkarider og naturligantioksidanter øker immuniteten.

Fôret er perfekt balansert og pH-kontrollert, beskytter urinsystemet og forhindrer dannelse av steiner, noe som positivt påvirker helsen og levetiden til hunder.

Taurin hjelper mot problemer med hjerte, øyne og reproduktive organer. Proteinene i fôret gir dyr livsviktige aminosyrer.

Biomill er et super premium hundemat. Det vil gi kjæledyret ditt utmerket helse og et langt liv.

Anbefalt: