Madrasser "Lonax": anmeldelser og priser

Innholdsfortegnelse:

Madrasser "Lonax": anmeldelser og priser
Madrasser "Lonax": anmeldelser og priser
Anonim

Det er veldig viktig å velge riktig madrass. Denne egenskapen er nødvendig for komfortabel søvn og hvile. I tillegg kan en velvalgt madrass forhindre forekomst og utvikling av sykdommer i ryggraden og muskel- og skjelettsystemet som helhet.

For tiden finnes flere hundre tusen modeller av denne kategorien på markedet for søvn og avslapning. Hver produsent har det travelt med å forsikre den potensielle kjøperen om det unike ved produktene deres.

Lonax-madrasser har ikke en rik historie. Men i en kort periode har merket etablert seg godt. Derfor er anmeldelsene av Lonax-madrasser positive, og produktene er veldig populære blant kjøpere.

Om produsenten

lonax babymadrass
lonax babymadrass

Fabrik for ortopediske madrasser Lonax er en av lederne på det russiske markedet. Utvalget til merket inkluderer mer enn hundre forskjellige produkter for søvn og avslapning. Madrasser fra produsenten er en garanti for lang levetid på produktet, samt komfort og varme til søvn og hvile.

Før madrassene til dette merket introduseres i produksjon, er alle produkterflere analytiske trinn:

  • laboratorietesting som garanterer absolutt sikkerhet og pålitelighet til produserte produkter;
  • sikrer absolutt samsvar for produserte varer med tekniske standarder.

Som et resultat mottar lagre med varer for hvile og søvn madrasser som fullt ut overholder GOST og er trygge å bruke.

Typer of products

lonax madrass
lonax madrass

"Lonax" produserer flere typer madrasser, som skiller seg fra hverandre i form, størrelse og fyll.

Formen på produktet kan være rektangulær og rund. Runde madrasser "Lonaks" er mindre etterspurt. Ved bunnen av produktene kan det være en fjærblokk med avhengige og uavhengige fjærer. Du kan kjøpe fjærløse modeller av madrasser.

Kjøpere tilbys produkter med myk og middels hardhet. Fastheten avhenger av madrassens indre sammensetning. Valget må gjøres avhengig av vekt og hudfarge. Madrasser "Lonaks Baby", beregnet for barn, er det best å velge middels hardhet - dette er dokumentert av anmeldelser. Sortimentet inkluderer også tosidige modeller. Prisene deres er litt høyere enn andre madrasser.

Maksimal tillatt kroppsvekt for Lonax-produkter er 160 kg. I tillegg til madrassen kan du velge en overmadrass fra samme firma og et avtagbart trekk med glidelås.

De mest populære modellene er fylt med lateks, termisk filt og kokosnøtt.

lonax runde madrasser
lonax runde madrasser

Merket er engasjert i produksjon av madrasser, ikke bare i standardstørrelser, men også produkter med ikke-standard parametere.

På tilbud kan du finne Lonax Babymadrasser til nyfødte. Høyden på produktene i denne kategorien varierer fra 6 til 20 centimeter. Fyllstoffet til barnemadrasser består vanligvis av lateks og kokosnøtt. I noen modeller fungerer mykt holcon-materiale som en "fylling".

Fordeler med Lonax-madrasser

lonax madrasser anmeldelser
lonax madrasser anmeldelser

Ifølge anmeldelser kan flere faktorer tilskrives fordelene til Lonax-madrassselskapet:

  • rimelig pris;
  • høy slitestyrke;
  • rikt utvalg;
  • mangfold av former og størrelser;
  • bærekraftige materialer.

Produktene er laget av materialer av høy kvalitet som leveres fra Europa. Alle madrasser overholder GOST og er sertifisert. Produktene leveres med en full pakke med tilhørende dokumenter - instruksjoner, garantikort. Produsentens garanti er 24 måneder.

Kostnad

Ortopediske madrasser "Lonaks" har en mye lavere kostnad sammenlignet med importerte motparter. Men samtidig er ikke merkevareprodukter dårligere enn dem i kvalitet og egenskaper.

Du kan kjøpe en madrass for en enkeltseng for et gjennomsnitt på 3500-7000 rubler. Kostnaden for produkter for dobbeltsenger er 6 500-15 000 rubler. Utvalget inkluderer premiummodeller, prisen på disse er over 15.000. Den maksimale kostnaden for madrasser i denne kategorien er 110 000 rubler. Under kampanjer og salg blir prisene for Lonax-produkter lavere.

Du kan bli kjent med gjeldende kostnad på den offisielle nettsiden til Lonax-madrassmerket. Forbrukeranmeldelser kan sees i artikkelen. Generelt er kjøpernes meninger i positiv retning.

Madrasser "Lonax": anmeldelser

faste lonax madrasser
faste lonax madrasser

Den gjennomsnittlige vurderingen av Lonax-produkter er "4" på en fempunktsskala. Kjøpere anser det ideelle forholdet mellom pris og kvalitet som en stor fordel. Selv den mest kresne personen vil kunne finne den madrassmodellen som er riktig for ham, avhengig av hans behov og økonomiske evner.

Et stort utvalg produkter anses av de fleste forbrukere som en ubestridelig fordel. Andre fordeler med Lonax-produkter for søvn og avslapning inkluderer materialer av høy kvalitet. Det er mulig å produsere madrasser etter individuelle mål. Bestillingens varighet overstiger ikke 3-4 dager.

Ulempene med madrassene til den angitte produsenten, kjøpere inkluderer ikke veldig behagelig dekselmateriale. Denne nyansen gjelder for økonomiklassemodeller. Imidlertid anses dette problemet av de fleste forbrukere å være fullstendig løsbart.

Konklusjon

Lonax har vært en ledende produsent av søvn- og fritidsprodukter de siste seks årene. Takket være et stort utvalg modeller med ulike fjærblokker og fyllstoffer, vil hver kunde kunne velge en individuell løsning avhengig av deres behov og økonomiske muligheter.

Anbefalt: