Rensende håndpasta

Innholdsfortegnelse:

Rensende håndpasta
Rensende håndpasta
Anonim

De fleste industri- og produksjonsbedrifter, samt byggefirmaer og biltjenester, bilvaskerier, kjemiske og metallurgiske virksomheter jobber med materialer og utstyr som hovedsakelig krever menneskelig manuelt arbeid. Derfor står en ansatt i slike virksomheter overfor problemet med å rense hendene for ulike forurensninger.

Det hender at stoffer som fyringsolje, ulike maskinoljer, bilvæsker og sot ikke egner seg til konvensjonell såpevask. Derfor har produsenter laget en spesiell rensepasta for hender. Takket være dette verktøyet kan selv det dypeste og mest gjenstridige smuss vaskes.

håndrensepasta
håndrensepasta

Funksjoner ved rengjøringspasta

Handpaste er et dermatologisk personlig verneprodukt som ble produsert spesielt for å rense huden fra diverse industri- eller husholdningssmuss. Den inneholder stoffer som bidrar til sikker og effektiv fjerning av tunge forurensninger. Siden håndrensepasta anses som helt trygt, kan det være detbrukes også til å rense ansiktets hud, men først må du sjekke og forsikre deg om at produktet ikke forårsaker allergi.

Dermatologisk bevist å være ikke-allergifremkallende og ikke-irriterende. Det kan brukes selv om det er sår og riper, siden et slikt produkt ikke inneholder løsemidler i sammensetningen, og huden på hendene skreller ikke av etter rengjøringsprosedyren. Produktet er svært effektivt for å eliminere ulike skarpe lukter.

håndrensepasta
håndrensepasta

Composition

De fleste merker av rensemidler kommer i form av en skrubbepasta, som kan være syntetisk eller naturlig.

Syntetisk skrubb er for det meste polyetylen eller polyuretan. Mye mer naturlig. De bruker hovedsakelig valnøttskall, aprikos- og druefrø, noen ganger kan du finne kokosflak og andre naturlige stoffer i sammensetningen.

Enhver sammensetning vil like mye rense forurenset håndhud.

håndrensepasta
håndrensepasta

Application

Metoden for å påføre håndrensepasta består av tre enkle trinn.

  1. På tørr, skitten hud på hendene, påfør en liten mengde av produktet og gni det veldig godt. Dette krever mer innsats, spesielt på steder der smuss samler seg og på neglene, samt mellom fingrene.
  2. Deretter må du tilsette litt vann, ca. 10 ml, og fortsett intensivt gni.
  3. Skyll deretter forurensningene med et rengjøringsmiddel under en god vannstråle.

Denne bruksmetoden er ikke avhengig av pastaprodusenter, derfor passer den for alle sammensetninger. Virkningen av komponentene i produktet er rettet mot å fjerne vanskelige urenheter på huden på hendene, samtidig som den opprettholder sin normale sunne tilstand, uten å skade den. Etter å ha fjernet urenheter med håndrensepasta, må huden smøres med en pleiende krem.

hvordan velge håndlim
hvordan velge håndlim

Tips for å velge en rensepasta

Her er noen tips om hvordan du velger riktig håndrensepasta

Det er ikke mange regler for å finne ut hvilken som trengs for å rengjøre skitne hender. Det er viktig at produktet ikke inneholder løsemidler. Det finnes pastaer som inneholder kjemikalier. De er i stand til perfekt å bekjempe ekstrudering av smuss fra huden, men samtidig forårsake noen skade på en person. I tillegg er kjemikalier farlige å puste inn.

Det finnes pastaer som kan inneholde slipende komponenter som tremel, dvs. sagflis. Hun takler også veldig raskt å vaske kompleks skitt. I motsetning til det har ikke enkle pastaer slike egenskaper.

Alkaliske pastaer er også tilgjengelig. De renser huden på hendene perfekt fra de tyngste fargestoffene og konserveringsmidlene. Et slikt verktøy inneholder ikke kjemiske løsemidler og er helt trygt for mennesker. Den inneholder slipende valnøttskallpartikler.

Når du velger kremete pastaer for rengjøring av huden på hendene, må du finne ut hvilken surhetsgrad de inneholder. Det ideelle alternativet er nøytr altnivå, da det ikke forårsaker irritasjon og allergireaksjoner. Et slikt verktøy har evnen til å beskytte huden på hendene fra forekomsten av ulike hudsykdommer. I tillegg skal det fukte huden og skape effekten av avfetting og desinfeksjon.

I dag produserer nesten alle produsenter av rensepastaer og kremer for rengjøring av forurensede hender produkter fra fullstendig biologisk nedbrytbare stoffer, derfor anses de som ufarlige og praktisk t alt ufarlige for miljøet og menneskers helse.

Hva du bør se etter når du kjøper

Når du velger et middel, er det veldig viktig å huske: pastaer skal ikke tørke ut huden på hendene, inkludert sandpartikler, som er farlige fordi de tetter porene når de kommer på huden. De bør heller ikke etterlate riper og splinter på huden, inneholde forskjellige skadelige løsemidler, siden dette generelt er farlig for menneskers helse. Derfor, før du kjøper, må du studere sammensetningen av håndpastaen nøye.

rensende håndpasta
rensende håndpasta

Packaging

Pasta for rengjøring av hender fra skitt selges oftest i små pakker på 50, 100 og 200 gram. I dette volumet varer tuben lenge, selv om produktet brukes daglig. Det finnes rensepastaer som også kan produseres i ganske store forpakninger, for eksempel 11-15 liter. Mest sannsynlig er slike volumer egnet for industri- og produksjonsbedrifter. Ja, og prisen på en slik pakke vil være mye høyere. Siden enhver håndpasta har sin egen levetid, er små tuber ideelle for rengjøring av hjemmet.

Anbefalt: