Velge et bambusteppe: forbrukeranmeldelser og råd

Velge et bambusteppe: forbrukeranmeldelser og råd
Velge et bambusteppe: forbrukeranmeldelser og råd
Anonim

Et teppe er en uunnværlig ting i hverdagen til enhver person, uavhengig av alder, inntekt, rangering. Siden barndommen har et lett varmt teppe fungert som en pålitelig beskyttelse mot all motgang, problemer og "babyer". Hvis det er av høy kvalitet, hjelper det å slappe av, slappe av og gir hjemmet ditt hygge og komfort.

anmeldelser av bambusteppe
anmeldelser av bambusteppe

Det moderne markedet tilbyr et ganske bredt utvalg av tepper som er forskjellige i fyllstoffer, som bestemmer egenskapene. Hver type har sine fordeler og ulemper. Hvis du brenner med kjøpet av et nytt teppe og synes det er vanskelig å velge et bredt utvalg i butikkene, foreslår vi at du tar hensyn til bambusteppet, som kun har positive anmeldelser.

Bambusfyll skiller seg ut fra resten fordi det er et miljøvennlig materiale med utmerket luftsirkulasjon. Absorberer og fordamper umiddelbart fuktighet, lindrer eieren av problemer med svette.

anmeldelser av bambusteppe
anmeldelser av bambusteppe

Bambusteppe(forbrukeranmeldelser om det er alltid positive) ved hjelp av temperatur- og fuktighetskontroll skaper du et mikroklima som passer deg. Ved å sirkulere luft og fjerne fuktighet, bidrar den porøse strukturen til bambusfiber (utad lik bomullsull) til en behagelig hvile under alle klimatiske forhold.

Kjøp et bambusteppe er verdt det hvis det er en astmatisk eller allergisk person i familien, siden naturfiber ikke forårsaker reaksjoner og irritasjoner (kjemisk gjødsel brukes ikke i vekstprosessen, produksjonen er 100 % miljøvennlig). I tillegg har fyllingen av teppet en høy antibakteriell egenskap som bekjemper mange bakterier på en naturlig måte: det forhindrer deres vekst, begrenser dannelsen av mugg og støv. Den luktfjernende effekten av bambusfyll eliminerer ubehagelige lukter.

Om bambusteppet er anmeldelser ganske vanlige, men det er verdt å huske at før du bruker det, må det spres i et tørt, varmt rom i 5-6 timer for å bli mettet med luft og oppnå den første prakten og elastisitet. Det er ingen vanskeligheter med å ta vare på et slikt teppe. Det trenger bare å ventileres med jevne mellomrom i et tørt rom i spredd form i 6-7 timer.

Hvis teppet av en eller annen grunn er skittent, er tørt (støvsuger), eller vått (tørrrens), eller vanlig vask mulig. Med god styrke og slitestyrke tåler et bambusteppe (forbrukeranmeldelser for å velge det) gjentatt vask og tørking, samtidig som det beholder alle egenskapene: det taper ikkeform, størrelse og farge.

kjøpe et bambusteppe
kjøpe et bambusteppe

Bambusfylte tepper er delt inn i tre typer: vinter, universal og lettvekt.

Vinterdyner fylt med 300 g/m2 designet for veldig kalde vintre, egnet for folk som er veldig følsomme for lave temperaturer.

Universal (allvær) har et forhold på 200 g fyllstoff per kvadratmeter. Designet for all slags vær – tørt og kjølig om sommeren, tørt og varmt om vinteren.

Lette tynne tepper (100 g/m2) er nesten vektløse, designet for varmt vær.

Ved å kjøpe et bambusteppe (forbrukeranmeldelser blir ofte tatt som grunnleggende), kan du være sikker på at søvnen kan være sunn, sterk og produktiv. I tillegg er dette et flott gave alternativ for venner og familie.

Anbefalt: