Vaskesåpe for hår - alle fordeler og ulemper

Vaskesåpe for hår - alle fordeler og ulemper
Vaskesåpe for hår - alle fordeler og ulemper
Anonim

Mange eldre mennesker, som ser på dagens utvalg av hårpleieprodukter, sier den samme setningen: "Vi vasket håret med vaskesåpe i ungdommen, og vi hadde sunne og skinnende." Meningene til eksperter og vanlige forbrukere er delte i denne saken, noen er kategorisk imot det, mens andre tvert imot er for.

De som er for å bruke det sier at vaskesåpe for hår er ekstremt nyttig. Krøller fra det blir frodige, sunne og skinnende. Så ikke vær redd for å bruke vaskesåpe til håret. Anmeldelser om ham er mer enn smigrende, og resultatene som jentene klarer å få er rett og slett fantastiske. Verktøyet er kostnadseffektivt, selges i alle butikker, og en måned etter bruk kan du se et positivt resultat.

vaskesåpe for hår
vaskesåpe for hår

Det er nødvendig å bruke vaskesåpe for å pleie håret på en spesiell måte. Det er nødvendig ikke bare å vaske håret med en såpe, men å fortynne såpeløsningen og vaske håret i den. I tillegg, etter vask, anbefales det å skylle dem med kaldt vann med en liten mengde eddik. Noen jenter bruker også vaskesåpe mot flass,denne metoden er egentlig veldig effektiv, men igjen, for å se resultatet, må du vaske håret med såpevann i minst 1 måned.

Vaskesåpe for hår
Vaskesåpe for hår

Til referanse er det noen mennesker i verden som har vasket håret med vaskesåpe i flere tiår. Ingenting g alt med håret deres, tvert imot, de har en sterk struktur og en naturlig luksuriøs glans.

Men trichologer sier at vaskesåpe for hår er ekstremt skadelig, og anbefaler ikke å bruke det. Hvem vet ikke, trichologer er engasjert i behandling av hår, bryr seg om dem og studerer strukturen deres. Så etter deres mening er vaskesåpe for hår en ekte gift som kan skade og ødelegge selv sunne krøller. Som leger forklarer, er hovedproblemet alkali, som finnes i enhver vaskesåpe. Denne alkalien er så skadelig og aggressiv at den vasker bort den naturlige beskyttelsesfilmen fra håret, på grunn av dette blir de sprø, tørre og livløse. Og senere vil det være svært vanskelig å gjenopprette strukturen til beskyttelsesfilmen, for dette må du kjøpe dyre medisinske produkter.

Vaskesåpe for hår
Vaskesåpe for hår

Og til alle protestene og bemerkningene fra forsvarerne av vaskesåpe for hår, at, de sier, i gamle tider vasket alle håret bare med det, og ingenting skjedde med dem, svarer eksperter: «Så såpen var av en helt annen sammensetning og kvalitet».

Så hva skal du gjøre, spør du, vaske håret med vaskesåpe eller ikke?Det er ikke noe enkelt svar på dette spørsmålet, hver person må ta sitt eget valg. Tvister mellom motstandere og forsvarere har ikke stoppet på mange år. Til dags dato hevder forsvarerne at ingen film vaskes av håret, fordi det er for å bevare det at de skyller krøllene med eddikvann. Trichologer smiler imidlertid bare skeptisk og rister på hodet av denne uttalelsen.

Anbefalt: