Hvordan lage DIY bryllupsbriller - flere forskjellige måter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage DIY bryllupsbriller - flere forskjellige måter
Hvordan lage DIY bryllupsbriller - flere forskjellige måter
Anonim

For at bryllupsfeiringen skal bli husket av unge ektefeller i lang tid, bør alle de små tingene være forutsett. Selv drikkekarene burde være spesielle denne dagen! Slik lager du bryllupsbriller med egne hender, og historien kommer i denne artikkelen.

hvordan lage dine egne bryllupsbriller
hvordan lage dine egne bryllupsbriller

Dekorering av briller for nygifte med bånd og blonder

Å finne materiale til å dekorere champagneglass i huset er slett ikke så vanskelig. Sateng- og nylonbånd, perler og perler, blonder og emballasjemateriale til blomsterbuketter er perfekte. Men fantasi vil fortelle deg hvordan du gjør bryllupsbriller med egne hender unike. Mange alternativer:

  1. Lag et "skjørt" av blonder på benet på glasset og et "belte" på bollen.
  2. Krydset mellom skålen og benet skal dekoreres med en frodig sløyfe, og vikle benet med et sm alt bånd i spiralform.
  3. Pynt vinglasset med kunstige stoffblomster.
  4. Bruk bukettinnpakningsmateriale, "pakk inn" koppen på glasset som om det var en gavebukett.
hvordan lage dine egne bryllupsbriller
hvordan lage dine egne bryllupsbriller

Male briller med akrylmaling

Og hvordan lage bryllupsbriller med egne hender ved å bruke dekorativt glassmaleri? For det første må du kjøpe spesielle akrylmaling, en konturbørste (helst veldig tynn), tannpirkere, bomullspinner, alkohol for å tørke av glass, et løsemiddel. Siden du må lage bryllupsbriller med egne hender veldig nøye, bør du først øve på å bruke det valgte mønsteret på papir. Du kan til og med "prøve" den på et vinglass ved å stikke en foldet trekk inne i glassbollen. Og det er best å lage en sjablong av bildet og ganske enkelt sirkle det på glasset med en tusj. Rett før arbeid bør du tørke av glasset med sprit - avfett det slik at malingen legger seg jevnt. Deretter må du tegne en kontur - dette er i tilfelle av tilstedeværelsen av monogrammer, stilker og andre små tynne detaljer i tegningen. Etter at konturen har tørket, kan du bruke hele mønsteret. Hvis plutselig noe gikk g alt og et presserende behov for å fikse noen detaljer - tannpirkere, bomullsknopper vil hjelpe med dette. Vannbasert maling er lett å tørke av med en bomullspinne dyppet i vann, ellers brukes en tynner.

Glassdekorasjon med roseblader

gjør-det-selv bryllupsbriller trinn for trinn
gjør-det-selv bryllupsbriller trinn for trinn

Det er enkelt å dekorere bryllupsbrillene med blomsterblader. Trinn for trinn vil det se slik ut:

  1. Ta en blomst med store kronblader, for eksempel en lilje, en rose.
  2. Demonter blomsten forsiktig til kronblader.
  3. Til krysset mellom bollenglass med en stilk, påfør forsiktig kronbladene slik at de etterligner en knopp. Du kan bruke lim for å feste dekorasjonen for å gjøre komposisjonen sterkere.
  4. Vi pakker forsiktig inn stedet der kronbladene er festet med tape.
  5. Dekorer tape med sløyfe, bånd, dekorer med perletråder eller rhinestones.
decoupage bryllup briller
decoupage bryllup briller

Decoupage bryllupsbriller

Eller du kan til og med gjøre vanlige bryllupsbriller til et mesterverk. Hvordan lage en slik skjønnhet selv? Det er hvordan. Du bør ta perler, perler, rhinestones, skjell og lim dem på glasset i vinglasset, etter å ha påført akrylmaling fra en sprayboks på glasset. Du kan feste et papirhjerte på glasset før du farger med plastelina. Etter påføring av maling fjernes papiret, og et gjennomsiktig hjerte forblir på glasset. Kantene kan dekoreres med sølvperler ved å lime dem til glasset. Et godt alternativ er å bruke decoupage-elementer til å dekorere vinglass, for eksempel blomster, skjell, sjøstjerner eller småstein laget av polymerleire. Detaljer om tegningen bør gjøres separat i henhold til instruksjonene som er festet til leiren. Etter tørking eller brenning - avhengig av den kvalitative sammensetningen av materialet - skal delen limes til glasset. Det er ikke forbudt å inkludere glass i dekorasjonsprosessen og dekorere dem med bånd, perler, sløyfer.

Anbefalt: