Afrodisiakum. Hva er det og hvordan skjer det?

Innholdsfortegnelse:

Afrodisiakum. Hva er det og hvordan skjer det?
Afrodisiakum. Hva er det og hvordan skjer det?
Anonim

Forholdet mellom en mann og en kvinne, etter å ha opplevd lidenskapens hete, blir til slutt rolige og forutsigbare. Hver kveld er lik den forrige, rekken av disse dagene er uendelig. Et afrodisiakum vil bidra til å diversifisere livet. Hva er det og hvordan skjer det? La oss finne ut av det.

afrodisiakum - hva er det
afrodisiakum - hva er det

Products

For flere år siden oppdaget folk evnen til visse matvarer til å påvirke seksuell lyst. I jakten på nytelse har menneskeheten vært veldig villig til å bruke kunnskap. Århundrer har gått, men spørsmålene om å forbedre kvantiteten og kvaliteten på seksuallivet er fortsatt opptatt av både menn og kvinner. Nå er stoffer som stimulerer seksuell aktivitet godt kjent, og svaret på spørsmålet: "Afrodisiakum - hva er det?" alle vet. De mest kjente afrodisiaka er matvarer.

  • Jordbær med champagne og sjokolade. Dette er det beste alternativet for en romantisk kveld: champagne bryter ned sukkeret i jordbær og slapper av en person, mens sjokolade fungerer som en kilde til endorfiner som forverrer seksuelle lyster og muntrer opp.
  • Kjære. Naturlig produkt øker libido,øker utholdenhet, styrker styrke. Det er et av de mest effektive afrodisiaka.
  • Frø og nøtter. De inneholder mye vitamin E. Hvis du blander honning med nøtter og tar en spiseskje en gang om dagen etter måltider, vil det om en måned være en enestående styrkeøkning.
  • Tomater. Disse grønnsakene inneholder lykopen, som "beskytter" prostatakjertelen til menn.
  • Basilikum, persille, asparges. De har en gunstig effekt på styrken.

Hvis temaet "Afrodisiakum - hva er det" berøres dypere, vil vi få interessante fakta. Det er mange produkter som øker libido - du må kjenne og bruke dem. I tillegg til det ovennevnte inkluderer afrodisiaka østers, trøfler, havfisk, oliven, oliven, kanel, ingefær, vanilje, muskat, safran, avokado, aprikos, banan, grapefrukt, sesam, løk, kaviar, marsipan, vaktelegg, pepperrot.

essensielle afrodisiaka
essensielle afrodisiaka

Hvordan et afrodisiakum fungerer

Produkter som påvirker seksuell lyst, inneholder mange sporstoffer og vitaminer, har høy næringsverdi. De gjenoppretter styrke og fremmer produksjonen av kjønnshormoner. Noen av dem virker ganske enkelt - de øker følsomheten til kjønnsorganene på grunn av blodstrømmen.

Eteriske oljer

Det er ikke bare matvarer som kan øke libido. Essensielle afrodisiaka brukes til forførelse. Ved å inhalere dem begynner en person å føle seg avslappet, seksuelt frigjort, erotiske fantasier kan dukke opp. Det finnes dufter for menn og det finnes dufter for kvinner.

Dufter for menn:

  • Cedar - erter, skjerper persepsjon, inspirerer, hjelper til å frigjøre.
  • Patchouli - øker følsomhet, seksuell aktivitet, normaliserer hormonelle nivåer, normaliserer metabolske prosesser i kroppen.
  • Furu - toner opp, gir selvtillit, stimulerer aktivitet, vekker fantasier.

Kvinnelige dufter:

  • Ylang-ylang - øker sensualitet, gjør kjærlighetsspill lyse og stormfulle, stiller inn på en partner.
  • Bergamot - slapper av, lindrer depresjon, stimulerer erotisk tiltrekning.
  • Rosemary - bringer partnere sammen, forbedrer sensualitet, gjør forhold mer oppriktige, varme.
hvordan virker et afrodisiakum
hvordan virker et afrodisiakum

Så, til spørsmålet: "Afrodisiakum - hva er det?" vi kan svare at dette er midler som vekker kroppens indre krefter og øker seksuell lyst. De må brukes med omhu. I tillegg til å bruke afrodisiaka, må dere si flere varme ord til hverandre og vise ømhet – da forsvinner ikke kjærlighetsgløden!

Anbefalt: