Hvordan lage smøremidler hjemme?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage smøremidler hjemme?
Hvordan lage smøremidler hjemme?
Anonim

Smøremiddel (lat. lubrico) er et stoff som letter friksjonsprosessen og fremmer bedre glid. Den brukes i intimhygiene og er tilgjengelig i form av kremer, geler eller oljer. Den er beregnet på seksuelle partnere for å eliminere noen fysiologiske ulemper og skape komfortable forhold under samleie.

Formål og egenskaper

I de menneskelige kjønnsorganene er det mange nerveender som gir dem en spesiell følsomhet. Under friksjonen av intime overflater mot hverandre trenger de tilstrekkelig fuktighet, ellers vil seksuell kontakt forårsake irritasjon og smerte. I løpet av spenningsperioden hos mennesker produserer kroppen selvstendig et spesielt smøremiddel som hjelper dem å få naturlig nytelse.

I noen tilfeller er ikke utfloden nok for en behagelig følelse. En liten mengde smøring eller fullstendig fravær observeres oftest hos kvinner. Årsaken kan være en rekke objektive forhold.

smøremidler hjemme
smøremidler hjemme

Langvarig bruk av prevensjonsmidler reduserer den kvinnelige libido betydelig og følgelig produksjonen av naturlig fuktighet. Noen sykdommer (allergier, diabetes,stressende tilstand) kan også forårsake tørrhet i kjønnsorganene. Hormonelle forstyrrelser i kroppen, som oppsto som følge av fødsel eller i overgangsalderen, påvirker også kvaliteten på sex negativt.

For å unngå ulemper forbundet med manglende organisk smøring, brukes en glidekrem. Ikke alle vet at dette verktøyet også kan brukes til å diversifisere det intime livet. Ytterligere hydrering under sex hos friske mennesker forbedrer erotiske opplevelser betydelig, og forbedrer prosessen med å gli og penetrere penis inn i skjeden. Smøremidlet bidrar til å gjøre den seksuelle handlingen helt smertefri, noe som eliminerer muligheten for mikrotraumer på slimhinnene i de intime organene.

Å tilberede smøremidler hjemme er enkelt. Hvis det ikke er noen allergisk reaksjon på fett, kan de brukes som grunnlag for kunstig smøring. En liten mengde naturlig fruktjuice tilsettes vegetabilsk olje eller smeltet animalsk fett, helst ferskpresset og ikke surt. Blandingen vil ha en behagelig lukt pluss noen vitaminer. Det er enkelt å lage et raskt smøremiddel hjemme, og industrielle smøremidler er kanskje ikke alltid tilgjengelig, og kostnadene er ikke veldig små.

Forberede smøremiddel

Intime fuktighetskremer produseres på ulike underlag. Silikonkomponenten gjør at smøremidlet holder seg på overflaten av huden lenger, og forhindrer at det absorberes i lang tid. Lignende smøremidler kan også brukes til analsexeller når du er selvtilfreds med intime leker. Det er praktisk å bruke smøremidler i vann: basseng, bad, åpent vann, fordi silikonolje ikke er vannløselig.

Vannbaserte kremer og geler inneholder glyserin, vann og dufter. Fordelen med å bruke slike produkter er at de ikke etterlater flekker på sengetøyet og skyller godt med vann. Dette er det best egnede alternativet for de som bestemmer seg for å bruke kunstig smøring for første gang.

Første alternativ

Vannbaserte smøremidler hjemme kan lages av en banan. Den skrellede fruktkjøttet bør knuses med en blender, tilsett litt vann, og du får et utmerket naturlig smøremiddel.

hvordan lage et smøremiddel
hvordan lage et smøremiddel

Forresten, til en veldig god pris. For å forbedre glideegenskapene kan du legge inn et par dråper glyserin eller vegetabilsk olje. Det tilberedte produktet kan brukes sammen med kondom.

Andre alternativ

Det er et annet godt alternativ for hvordan du kan tilberede smøremidler hjemme med vannbase. Du kan koke tykk gelé fra stivelse og vann i forholdet én til én. Blandingen vil være tyktflytende og glatt. Fruktjuice kan tilsettes for smak, og noen dråper parfyme for smak.

lage glidemiddel hjemme
lage glidemiddel hjemme

Oljesmøremidler er basert på vegetabilsk eller animalsk fett. Det anbefales ikke å bruke slike fuktighetsgivende produkter til sexleketøy ellerkondomer. Fett er flott for bruk i tradisjonell sex, intim massasje og selvfornøyelse.

Tredje alternativ

Oljesmøremidler hjemme er tilberedt på basis av vegetabilsk olje med tilsetning av en liten mengde afrodisiaka. Parfymer som inneholder sentralstimulerende midler er alltid på salg.

krem smøremiddel hva er det
krem smøremiddel hva er det

De vil diversifisere det intime livet betydelig og forverre erotiske opplevelser.

Konklusjon

Så, for å vite hvordan man lager et smøremiddel uten å forlate hjemmet, må du forstå prinsippene for dets handling. Hjemmelagde smøremidler kan eliminere bare noe av forstyrrelsen i det intime livet. For en sterkere effekt på kjønnsorganene er det fortsatt bedre å bruke kommersielt laget smøremidler, og velge det beste verktøyet for deg selv.

Anbefalt: